slm kızlar bugun kesemizi gördük yolk da oluşmuş %100 hamileyim
sağol canm çok rahatladım artık stres yok bol bol yemek yemek varrrrayy canım benım bende hemen o bekledıgımız heberı vermek ıstıyorum ama kısmet canım inşallahh be de hala calısmalara devammmm bılıyorsun benım oncekı ay 17 gun bekletmıstı reglı o uzden tama olarak bılemıyorum ne zaman erglı olacam tabloyada ortalama verdım tarıhı zaten kısmettttttt canımmmmmmm inşallah bu sefer kuyruklu yıldızlarımızzzzzzzz tutunurr bizlereee
canım hep birlikte bu güzel haberlerı verelımde arka arkayaaaa burda bır patlama yaratalım bende cok ıstıyorummmmmmmmmmmm
canım kısmet sakın uzulmek yokk kısmett gelecek aya ınsallahh
ayy canım esın dedıgı gıbı tak fısı bıtır ısııı
canımmmm Allah tamamına erdırsın inşallahhhh darısı bızlereee belırtılerın varsa yazabılırmısın musaıt oldugunda bakındım ama bulamadım yazılarınııı zahmet olmazsaaa tekrar tebrık ederimm
canım beyınımız kandırıyor haydın bu sfer bız onu kandıralımmm
canım aynı dertten bende müzdarpım yapacak bısye yok ama sunu son ılıskıde yaptım gercekten carsafa gecmedı dene derım ılıskı sırasında bacaklarını bıraz kendıne dogru cek ve ıs mercımegı fırına verdıkten sonrada yani iş bıttıkten sonrada hemen cekmesın bırakın kendı kendını ceksinn
aynen yaa bız donuyoruz yaa yatakk bende anlamıyorummmmm
canım benımde kızlık duruyorve dar bence alakası yok olamsı gerekn oymus ben nette ve arkadaslar arası arastırma yaptım vee hemen hemen herkesın aynen boleeymısss bızımle alakası yukkkkkkkkkkkk yaneeeeeeeee
canım sevındım bende kandırdımmm baya zor oldu amaaa olduuu bu ayda bısey olmazsa eger reglı donemımde duznuyoruz zaten dr 3 gun cınsel pehrız dıyorya ozaman gıdecez
ayyyy canım cok sevındımm bak sakın kafana takma bebışinde etkılenıyor uzmee canımmm 41 kere maşallahhhhhh sana
sağol canm çok rahatladım artık stres yok bol bol yemek yemek varrrr
ins. bende mart ayinda hamile olurum ya ne güzel herkes yavas yavas hamile kaliyor....
sağol canm ya rahatladımmmmmmmmmmm varyaaaaaa
ben burdaım annem ama hiçbişi yazasım kalmadı.. okudun mu bilmem ama test yaptım negatif çıktı tabi.. olee bakıorum ekrana canım sıkıldı.. inş senin olmuştur bu ay canım yaa inan kendimden cok sewıncem..
benim de canım çok sıkkın ya.korunduğuma okadar pişmanım ki.geçen ay yumurtlamadım o yüzden adetim gecikti bence.bu ay yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum.offfff yaaaa.hap kullanmadan önce daha sağlıklıydım.bu haplar mahvetti beni yaaa
hapları ne zman bıraktın canımm olabılırr ben hıc kullanmadıgım halde korunmasız 1.5 yılımız gıttı ama hıc dıkkat etmedım ovulasyon gunlerıne kısmet dedım ama gelen gıden olmadıkızmet bu son 3 aydır dıkkat edıyorum hakkımızda hayırlısııı
canım benım yok gormedım valla aa uzulme canım nasip kısmet bılıyorsun belkı zamanı vardır.zamanını beklıyoruz ama ınanıyorum bu ay ve dıger ayyyyy cogu kişi içlerinde bizlerde hamiş olacazzzzzzzzzzzzzzz(benim hzilerim yanıltmaz ama hadi hayılrısı)
hadi bakalımçok umutluydum o yusden boyle oldum sanırım.. hala kasıklarım ağrıo göğüslerime dokunamıyorum baş ağrım var çookk acıkıyorum ama hepsi psikolojikmiş demekkii neyse salı günü regli olmam lasım, 2. günüde hormonlarıma baktırcaz.. hadi hayırlısı bakalımm
sözde korunmamın nedeni evliliğimizin ilk aylarını gezerek,rahat ederek geçirmekti.ama değil gezmek yataktan kalkamadım.ben geceleri uyuyamadığım ve sürekli kaşındığım için eşimle ayrı yatıoduk.atopik egzamam dile kolay tam 1 buçuk ay sürdü.ALLAH KİMSEYE VERMESİN
Allah şifalar versin canım yaa bugünlerde geçer elbet evliliğin ilk başlarında bazen çoğu çiftte görülüyormuş bu olay ama geçici onlar iyileşir sen ilerde gelicek olan bebişinin hayallerini kur
çok saol lobelyacım yaaa...inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur
sağol canımcanımm cok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşş...
amiiiiiiiiin sağolcanım dediğim tarih çıkıyo işte :)bnde hamile kaldığınız gün topiği açıcam yakında
ohhh hayırlı uğurlu olsun bakalım. Güzel hamişler tek nefesde olsun doğumunuz inşallah
teşekkür ederimgözün aydın cnm
1299 çıkmıştı 10 şubatta birdaha baktırmadım ama merak etme 2 hafta sonra görünürgözün aydın cnm bende gittim kontrole kese görünmedi daha çok küçükmüş 1136 hcg çıktı 2 hafta sonra gidicem allah kısmet ederse senn ne kadarlıktıı
amin canımAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
maşallahhhh canım cok sevındımmm allah hayırlı ve sağlık bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsinnnnnnnnnn(darısı bizlere amin)
amin canımmm aminnnn benide şimdi büyük bir tahliller bekliyor bakalım bizim sonuç nolcak bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?