Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol canm çok rahatladım artık stres yok bol bol yemek yemek varrrr

kızlar benımde ınanılmaz kasık agrım oluyor ozellıkle bu son 4 gundur belimde agrıyor hayırlısı artık yumurtlama gıunlerım olabılır kacırmamaya calısıyorum bugunlerımı cok degerlıııhadı bakalım kocişim yorgun gelmezse eger çok güzel olacak tavsıyeler varsa alabılırımmm

yaaa arkadaslar hafta içi yetısemıyorummm sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekımsecıkler kalmıyorrr.................................................................................................................................................................................................................................................................................................canım sıkıldııııııııııııııııııııııııııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................................

ben burdaım annem ama hiçbişi yazasım kalmadı.. okudun mu bilmem ama test yaptım negatif çıktı tabi.. olee bakıorum ekrana canım sıkıldı.. inş senin olmuştur bu ay canım yaa inan kendimden cok sewıncem..

benim de canım çok sıkkın ya.korunduğuma okadar pişmanım ki.geçen ay yumurtlamadım o yüzden adetim gecikti bence.bu ay yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum.offfff yaaaa.hap kullanmadan önce daha sağlıklıydım.bu haplar mahvetti beni yaaa

canım benım yok gormedım valla aa uzulme canım nasip kısmet bılıyorsun belkı zamanı vardır.zamanını beklıyoruz ama ınanıyorum bu ay ve dıger ayyyyy cogu kişi içlerinde bizlerde hamiş olacazzzzzzzzzzzzzzz(benim hzilerim yanıltmaz ama hadi hayılrısı)

hapları ne zman bıraktın canımm olabılırr ben hıc kullanmadıgım halde korunmasız 1.5 yılımız gıttı ama hıc dıkkat etmedım ovulasyon gunlerıne kısmet dedım ama gelen gıden olmadıkızmet bu son 3 aydır dıkkat edıyorum hakkımızda hayırlısııı

ben 4 aylık evliyim canım.bebek düşünmüyoduk.ben hap kullanmaya başladım.3 ay kullandım.ama başıma gelmeyen kalmadı.önce vajinamda siğiller çıktı dikkate almadım.sonra bütün vücudumu kaşıntılı sivilceler sardı.doktor atopik egzama dedi.sonra vajinam kaşınmaya başladı.mantar kürü yaptılar temiz çıktı.evliliğimin ilk 3 ayı mahvoldu...en sonunda doktor hapları bırak dedi.ilk diane 35 kullanıodum.sonra doktor yasmine geç dedi ama o da bi işe yaramadı ve ocakta hapı bıraktım.şikayetlerim yok oldu.işte bu ikinci denememiz batım 3 mart.ben de etkileri gerçekten çok ağır oldu.

sözde korunmamın nedeni evliliğimizin ilk aylarını gezerek,rahat ederek geçirmekti.ama değil gezmek yataktan kalkamadım.ben geceleri uyuyamadığım ve sürekli kaşındığım için eşimle ayrı yatıoduk.atopik egzamam dile kolay tam 1 buçuk ay sürdü.ALLAH KİMSEYE VERMESİN

Allah şifalar versin canım yaa bugünlerde geçer elbet evliliğin ilk başlarında bazen çoğu çiftte görülüyormuş bu olay ama geçici onlar iyileşir sen ilerde gelicek olan bebişinin hayallerini kur

Allah şifalar versin canım yaa bugünlerde geçer elbet evliliğin ilk başlarında bazen çoğu çiftte görülüyormuş bu olay ama geçici onlar iyileşir sen ilerde gelicek olan bebişinin hayallerini kur

çok saol lobelyacım yaaa...inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur

canımm cok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşş...
sağol canım
canım dediğim tarih çıkıyo işte :)bnde hamile kaldığınız gün topiği açıcam yakında

ohhh hayırlı uğurlu olsun bakalım. Güzel hamişler tek nefesde olsun doğumunuz inşallah
amiiiiiiiiin sağol
gözün aydın cnm
teşekkür ederim
gözün aydın cnm bende gittim kontrole kese görünmedi daha çok küçükmüş 1136 hcg çıktı 2 hafta sonra gidicem allah kısmet ederse senn ne kadarlıktıı
1299 çıkmıştı 10 şubatta birdaha baktırmadım ama merak etme 2 hafta sonra görünür
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
amin canım
maşallahhhh canım cok sevındımmm allah hayırlı ve sağlık bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsinnnnnnnnnn(darısı bizlere amin)

sağol aminnnnn allah tüm isteyenlere versinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…