ben 4 aylık evliyim canım.bebek düşünmüyoduk.ben hap kullanmaya başladım.3 ay kullandım.ama başıma gelmeyen kalmadı.önce vajinamda siğiller çıktı dikkate almadım.sonra bütün vücudumu kaşıntılı sivilceler sardı.doktor atopik egzama dedi.sonra vajinam kaşınmaya başladı.mantar kürü yaptılar temiz çıktı.evliliğimin ilk 3 ayı mahvoldu...en sonunda doktor hapları bırak dedi.ilk diane 35 kullanıodum.sonra doktor yasmine geç dedi ama o da bi işe yaramadı ve ocakta hapı bıraktım.şikayetlerim yok oldu.işte bu ikinci denememiz batım 3 mart.ben de etkileri gerçekten çok ağır oldu.
ozaman siz uzun zamandır bekliyosunuz bebiş için canım?umarım her şey olumlu gider ve bir an önce kavuşursun bebeğine
sözde korunmamın nedeni evliliğimizin ilk aylarını gezerek,rahat ederek geçirmekti.ama değil gezmek yataktan kalkamadım.ben geceleri uyuyamadığım ve sürekli kaşındığım için eşimle ayrı yatıoduk.atopik egzamam dile kolay tam 1 buçuk ay sürdü.ALLAH KİMSEYE VERMESİN
sağol canım
amiiiiiiiiin sağol
teşekkür ederim
1299 çıkmıştı 10 şubatta birdaha baktırmadım ama merak etme 2 hafta sonra görünür
amin canım
sağol aminnnnn allah tüm isteyenlere versinnnnnnnnn
canım oncelıkle cok gecmıs olsun ama fazla kullanmamsısın kullanmıs olsan bıle uzlme bunyeden bunyeye degsıebılıyorr sıkma şeker kendınııııııııı Allahın ıznıyle olucakkkkbende yasmını bır ay kullandım bana da ıyı gelmedııı acayıp dercede mıde bulantısı yapıyorduuu bıraktım hemennn ınsallah kuyruklularımız tez zmanda gelır
slm arkadaşlar ben yenı uyeyım ve 2 yaşında bır kızım var suan gene bebek dusunuyorum.ama esım erken oldugunu dusunuyoo.ben ise kendımı hazır hıssedıyorum. adetımden 4 gun sonra ılıskıy gırdık ve acaba tutarmı kı bır kere yaptık ama tutarmııııı
inşallah canım bizde 4 aylık evliyiz 4 aydır bekliyoz fazla beklemeden mevlam doğal yollardan nasip eder inş.
saol canımmm.bende bi tek mide bulantısı yapmadı nedense onun dışında her şey vardıhayırlısı ne diyelim.inşallah bu ay kuyruklularımızın pozitif haberlerini alırız
amın canım hersey bızler ıcınnn Allah dermansız dert vermesınnn bırde ben anlatsam da dınlesenızzzzzzzzzzzz ahh ahhh sukredınnnnnn ben hep şükredıyorummmm
zaten senin pozitif tutumuna hayranım canım.herkese yardım etmeye çalışıyosun.Allahta sana yardım etsin
evt canım bunyeden bunyeye degısyor dıyoruzz yaaa aynen bu ıstee farklılık gosterebılıyor kıseden kısyeee benım de belım cok agrıyorrrrr kasıklarımda agrıyorrrr ovulasyan devam edıyormu acaba reglı tarıhımı bılmıyorum ınsallah gelmezzz
hadi bakalımçok umutluydum o yusden boyle oldum sanırım.. hala kasıklarım ağrıo göğüslerime dokunamıyorum baş ağrım var çookk acıkıyorum ama hepsi psikolojikmiş demekkii neyse salı günü regli olmam lasım, 2. günüde hormonlarıma baktırcaz.. hadi hayırlısı bakalımm
amın canım hersey bızler ıcınnn Allah dermansız dert vermesınnn bırde ben anlatsam da dınlesenızzzzzzzzzzzz ahh ahhh sukredınnnnnn ben hep şükredıyorummmm
zaten senin pozitif tutumuna hayranım canım.herkese yardım etmeye çalışıyosun.Allahta sana yardım etsin
elimden geldıgı kadar bıldıgım ve duyduklarımla yardım etmeye calısyorum evett tatlım mutlu oluyorummm canım inşallahhhh canımmm amin
yani ben ovulasyonda bu kadar çok belirti olduğunu hiç duymadım canım.bebişin habercisidir inşallah bu ağrılar
hayırlısı canımm ya ınsallah dıyecem ama ne bılım dedım reglımmı geldı acabaa bırde vaj... bır agrı varr bu ay soğan kuru ıctım cok memnun kaldımm ozellıkle pko kıst olanlarr ıcın cok ıyımış şükür bende yoktu ama rahımı gebelıge hazırlıyormuss son ıkı gunumm ıctıkten sonraa artık hayırlısı
hayırlısı umutlarımızı yıtırmemelıyızz bizleri yasatan umutlarrrrrrrrrrr hayılrısı olsunn canımmm benımm
yaaa off tatlım ya bu piskoloji nekadar önemliymiş böyle insan kafayı bozar valla bu ay kendimi hiç dinlememeye çakışıyorum aman hayırlısı valla tatlım ya
İyi akşamlar Minarrr:) salı günü kırmızının k sini görmeden geçer inşallah senin için (salı galiba adetin yanılmıyorum dimi)
canım yaaaa.bence 2 ay daha bekle doktor için.daha çok erken kendini üzme yıpratma.evliliğin başında vücut kendine bi savunma mekanizması yaratıomuş o yüzden hemen bebiş olmuo.sabret biraz daha canımmm
İyi akşamlar Minarrr:) salı günü kırmızının k sini görmeden geçer inşallah senin için (salı galiba adetin yanılmıyorum dimi)
ya kızlar ya mutsuzum nedense sizler plmasaydınız ben ne yapardım bilemiyorum çevremdeki herkes teker teker hamile oldu ya sessizleştim hep dua edelim kızlar ya banada dua edin lütfen
ya kızlar ya mutsuzum nedense sizler plmasaydınız ben ne yapardım bilemiyorum çevremdeki herkes teker teker hamile oldu ya sessizleştim hep dua edelim kızlar ya banada dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?