Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım oncelıkle cok gecmıs olsun ama fazla kullanmamsısın kullanmıs olsan bıle uzlme bunyeden bunyeye degsıebılıyorr sıkma şeker kendınııııııııı Allahın ıznıyle olucakkkkbende yasmını bır ay kullandım bana da ıyı gelmedııı acayıp dercede mıde bulantısı yapıyorduuu bıraktım hemennn ınsallah kuyruklularımız tez zmanda gelır

hadi bakalım çok umutluydum o yusden boyle oldum sanırım.. hala kasıklarım ağrıo göğüslerime dokunamıyorum baş ağrım var çookk acıkıyorum ama hepsi psikolojikmiş demekkii neyse salı günü regli olmam lasım, 2. günüde hormonlarıma baktırcaz.. hadi hayırlısı bakalımm[/QUOTE]

hayırlısı umutlarımızı yıtırmemelıyızz bizleri yasatan umutlarrrrrrrrrrr hayılrısı olsunn canımmm benımm

slm arkadaşlar ben yenı uyeyım ve 2 yaşında bır kızım var suan gene bebek dusunuyorum.ama esım erken oldugunu dusunuyoo.ben ise kendımı hazır hıssedıyorum. adetımden 4 gun sonra ılıskıy gırdık ve acaba tutarmı kı bır kere yaptık ama tutarmııııı

amın canım hersey bızler ıcınnn Allah dermansız dert vermesınnn bırde ben anlatsam da dınlesenızzzzzzzzzzzz ahh ahhh sukredınnnnnn ben hep şükredıyorummmm

aminnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnn

saol canımmm.bende bi tek mide bulantısı yapmadı nedense onun dışında her şey vardıhayırlısı ne diyelim.inşallah bu ay kuyruklularımızın pozitif haberlerini alırız

hoşgeldın canımmm bır kızın var allah bagıslasınnn sonucta hamıle kalabıldıgını bılıyorsunn.ınsallah tutmustur canım kısıden kısıye degısbılıyr bazı kısıler asırı dogurgan oldugundan bır kerecık ılıskı bıle ıse yarayabılıyor hatta hemn kalkıp dus alabılıyorr ve hamiş oluyorrrr ınsallah hamiş kalırsın daa kocişine suprizzzzzzz olurrrrrrrr

inşallah canım bizde 4 aylık evliyiz 4 aydır bekliyoz fazla beklemeden mevlam doğal yollardan nasip eder inş.

canım yaaaa.bence 2 ay daha bekle doktor için.daha çok erken kendini üzme yıpratma.evliliğin başında vücut kendine bi savunma mekanizması yaratıomuş o yüzden hemen bebiş olmuo.sabret biraz daha canımmm

saol canımmm.bende bi tek mide bulantısı yapmadı nedense onun dışında her şey vardıhayırlısı ne diyelim.inşallah bu ay kuyruklularımızın pozitif haberlerini alırız

evt canım bunyeden bunyeye degısyor dıyoruzz yaaa aynen bu ıstee farklılık gosterebılıyor kıseden kısyeee benım de belım cok agrıyorrrrr kasıklarımda agrıyorrrr ovulasyan devam edıyormu acaba reglı tarıhımı bılmıyorum ınsallah gelmezzz

yani ben ovulasyonda bu kadar çok belirti olduğunu hiç duymadım canım.bebişin habercisidir inşallah bu ağrılar

hayırlısı umutlarımızı yıtırmemelıyızz bizleri yasatan umutlarrrrrrrrrrr hayılrısı olsunn canımmm benımm[/QUOTE]

yaaa off tatlım ya bu piskoloji nekadar önemliymiş böyle insan kafayı bozar valla bu ay kendimi hiç dinlememeye çakışıyorum aman hayırlısı valla tatlım ya

evet bu beyın ole bır hukmedıyorkı bızlereee anlatmak la bıtmez tatlımm o yuzden dınlememk gerekıyor aslında ne kadar cok dınlemıyoruz desek bıle aklımıza takılmıyor degıl hanii o yuzden ben sızlerle yazısırken bırde kk nın oyununa gırıp kafamı dagıtmaya calısıyorumm

İyi akşamlar Minarrr:) salı günü kırmızının k sini görmeden geçer inşallah senin için (salı galiba adetin yanılmıyorum dimi)

canımm evet benım tahmınlere gore olee ama oncekı reglım baya bır gec gelmıstı o yuzden tahmındekı gıbı mı olur gunum bılmıyorum hayırlısı en basta ama olmak ıstemıyorummmmmmmmm hamişşşşş olmak ıstıyorummmm artıkkk Rabbim sağlıklı bır sekılde bızlerede nasip eder inşallah

canım yaaaa.bence 2 ay daha bekle doktor için.daha çok erken kendini üzme yıpratma.evliliğin başında vücut kendine bi savunma mekanizması yaratıomuş o yüzden hemen bebiş olmuo.sabret biraz daha canımmm

öylede rahimde darlık varmış gebelik olsada düşer dedi doktor. sol yumurtalıklardada tam çatlamalar söz konusu değil öyle olmadığı için adetim düzensiz geliyor önce doktorum adeti düzene sokucak sonrada Yüce Mevlamın izniyle gelsin bebişim

Son düzenleme:
İyi akşamlar Minarrr:) salı günü kırmızının k sini görmeden geçer inşallah senin için (salı galiba adetin yanılmıyorum dimi)

canım bu arada beklenmeyen reglım sanırım 1 mart dunya kadınlar gunu galıba:26: mutlu bır gun olarak hafızalarımda kalır ınsallahhhhhhhhhhhh

ya kızlar ya mutsuzum nedense sizler plmasaydınız ben ne yapardım bilemiyorum çevremdeki herkes teker teker hamile oldu ya sessizleştim hep dua edelim kızlar ya banada dua edin lütfen

ya kızlar ya mutsuzum nedense sizler plmasaydınız ben ne yapardım bilemiyorum çevremdeki herkes teker teker hamile oldu ya sessizleştim hep dua edelim kızlar ya banada dua edin lütfen

öyle çok dua ediyorum ki.. bilmiorum günah mı ama hamile olduğumu öğreneyim namaz kılcam diorum yasin okuduğumda sizler içinde dua ediorum amaaa.. ama işte..

MEVLAM DUY SESİMİZİ UMUTSUZLUĞA DÜŞÜRME BİZİ.. VER GÖNDER MELEKLERİMİZİ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…