Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende oldum..hemde nasıl öyle böyle değil.. okulda arkama geçti..bu sefer çok beter oldum..hayırlısıyla ağustos başı eşim gelsede çalışmalara başlasak..burdan sizi merak ediyorum bakıyorumda :) bende bekleyişler bittiğinden boş bakıyorum artık bi süre diyet topiklerine takılacam kızlar yada saç bakımı felan :)) ama en heyecanlı topik burası aslında uff yaa

:)))) hayirlisi olsun canim senin icin

Canim ya biseyler sorucam benim adet yarin. Ama 1saat once leke oldu biraz senin de oyle mi oldu. Su anda birseyyok yarin adet olmazsam test yapiyimmi sen kanamam varken miyaptin testi

canım dün soru sormuşsun ama yazamadım.ne yaptın bugün test yaptın mı? kaçırdım valla.benim kanama dediğim şey hiç kırmızıya dönüşmemişti.hep kahverengiydi ama biraz yoğundu.ertesi gün test yap dedi drum.sen ne yaptın?

3. Denememdi canim. Bi sorun yok ama bende sadece hasimato troidi var acaba o mu engelliyor bu ay gidicem doktor

Ya hadsizce torum yapmak istemiyorum troidden çok dili yanan arkadaşlarım var. Benim herhangi problemim yok ama bende gideceğim cnm.Senin adet süren nedir bnm kisi 28.

hımm şimdi gördüm canım ya olmuşsun.neyse takma kafana,elbet olacak,üzülme sakın.

Ya hadsizce torum yapmak istemiyorum troidden çok dili yanan arkadaşlarım var. Benim herhangi problemim yok ama bende gideceğim cnm.Senin adet süren nedir bnm kisi 28.

Evet canim sorun tiroit ama degerlerin normalse bir sorun olmayacagini biliyorum arkadaslarinin nasildi ben 34 gunde bir adet oluyorum ama hepduzenli

Evet canim sorun tiroit ama degerlerin normalse bir sorun olmayacagini biliyorum arkadaslarinin nasildi ben 34 gunde bir adet oluyorum ama hepduzenli

Düzenli olması çok iy peki özellikle ovulasyon zamanlarında ve sonunda bira başın aağırlık geliyormu?Bunlara dikkat et ve doktorun sana cevap veren olsun bilgisini kendine saklayan cinsini bulma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…