öyle çok dua ediyorum ki.. bilmiorum günah mı ama hamile olduğumu öğreneyim namaz kılcam diorumyasin okuduğumda sizler içinde dua ediorum amaaa.. ama işte..
MEVLAM DUY SESİMİZİ UMUTSUZLUĞA DÜŞÜRME BİZİ.. VER GÖNDER MELEKLERİMİZİ..
Düzenli olması çok iy peki özellikle ovulasyon zamanlarında ve sonunda bira başın aağırlık geliyormu?Bunlara dikkat et ve doktorun sana cevap veren olsun bilgisini kendine saklayan cinsini bulma!
Cnm buradayım sancılarım arttı bnm % 200 1 saat içinde hastalanacağım,kendimi biliyorum maalesef sennnnn?
ayyyyyyyyyyyy üzülme tatlım ya çok belirtin varmıydı peki ben bu ay inanılmaz belirti yaşamıştımda piskolojikmiş bıktım valla ya
ayyyyyyyyyyyy üzülme tatlım ya çok belirtin varmıydı peki ben bu ay inanılmaz belirti yaşamıştımda piskolojikmiş bıktım valla ya
ayyyyyyy inşallah hasta olmazsın ya dua et allah yardımcın olsun
Cnm buradayım sancılarım arttı bnm % 200 1 saat içinde hastalanacağım,kendimi biliyorum maalesef sennnnn?
Cnm çok teşekkür ederim. Kimin çocuğu ve kendi için doğru zamansa Allah'ım o zaman versin.Çok çok teşekkür edrim. Sizler çok içtensiniz, ben tesadüfen bu siteyi buldum , çok hoşuma gittiniz,çok sıcak içten ve aynı zamanda seviyeli.[/QUsaol canım ya rabbim inşallah nasip eder daha 4 aylık evliyim ama korkuyorum olmazsa diye dr a gitsem 6 aylık evliyim desem anlarmıki bişey yabi muayne etse
Cnm çok teşekkür ederim. Kimin çocuğu ve kendi için doğru zamansa Allah'ım o zaman versin.Çok çok teşekkür edrim. Sizler çok içtensiniz, ben tesadüfen bu siteyi buldum , çok hoşuma gittiniz,çok sıcak içten ve aynı zamanda seviyeli.[/QUsaol canım ya rabbim inşallah nasip eder daha 4 aylık evliyim ama korkuyorum olmazsa diye dr a gitsem 6 aylık evliyim desem anlarmıki bişey yabi muayne etse
Sen bilirsin bence ön bilgi amaçlı bir kontrola git doktor bakımından da bilgilenirsin, seni yönlendirirler.
geçmiş olsun canım.bu ay iyi yumurtlamışsın baksana bu kadar olduğuna görekızlarrr bende adet oldum bugün ama ne olmak
normalde olmadan önce karnıma ince ince agrı girer
ama bu sefer birden oluverdim beraberinde bulantı baş dönmesi derken afedersiniz çıkartığımı hatırlıyorum sonra baymışım agrıdan
önce acile 3 tane agrı kesici iğne tık yok serum falan derken kendime geldim sonra kadın doğumcuya gönderdiler ultrasyonda baktı bişey yok herşey normal dedi eee bu kadar agrı sancı ne peki ?
rahat ol stres yapma üşütme dedi ki çok dikkat ederim üşütmem
her ay adet olunca çok üzülüyordum ilk defa bu ay can derdine düştüm herzaman sancılı olurum ama bu öyle bişey degildi nefes alamadım boğuluyorum sandım
şimdi yalnızım eşim görse akşama kadar hastanede yatan sen degilsin sanki nette ne işin var diye kızar
ama kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ondan burayada yazmazsam patlıcam
kızlarrr bende adet oldum bugün ama ne olmak
normalde olmadan önce karnıma ince ince agrı girer
ama bu sefer birden oluverdim beraberinde bulantı baş dönmesi derken afedersiniz çıkartığımı hatırlıyorum sonra bayılmışım agrıdan
önce acile 3 tane agrı kesici iğne tık yok serum falan derken kendime geldim sonra kadın doğumcuya gönderdiler ultrasyonda baktı bişey yok herşey normal dedi eee bu kadar agrı sancı ne peki ?
rahat ol stres yapma üşütme dedi ki çok dikkat ederim üşütmem
her ay adet olunca çok üzülüyordum ilk defa bu ay can derdine düştüm herzaman sancılı olurum ama bu öyle bişey degildi nefes alamadım boğuluyorum sandım
şimdi yalnızım eşim görse akşama kadar hastanede yatan sen degilsin sanki nette ne işin var diye kızar
ama kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ondan burayada yazmazsam patlıcam
Yok canim avirlik gelmiyor iste doktor bulmak mesele bakalim kadikoyde oturuyorumbakicam
geçmiş olsun canım.bu ay iyi yumurtlamışsın baksana bu kadar olduğuna görebazen olur çok sancılı dönemler ama hakkaten kötü olmuşsun.inşallah bi daha böyle olmazsın arkadaşım.
canım üzülme sakın lütfen ne desemde işe yaramaz biliyorum allah yardımcın olsun canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?