Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

allah razı olsun canım ya rabbim bizi duysun inşallah ya bende hep size dua ediyorum ama beklerken sıkılıyorum yaaaaaaaaaaaa

Düzenli olması çok iy peki özellikle ovulasyon zamanlarında ve sonunda bira başın aağırlık geliyormu?Bunlara dikkat et ve doktorun sana cevap veren olsun bilgisini kendine saklayan cinsini bulma!

Yok canim avirlik gelmiyor iste doktor bulmak mesele bakalim kadikoyde oturuyorumbakicam

ayyyyyyy inşallah hasta olmazsın ya dua et allah yardımcın olsun

Cnm çok teşekkür ederim. Kimin çocuğu ve kendi için doğru zamansa Allah'ım o zaman versin.Çok çok teşekkür edrim. Sizler çok içtensiniz, ben tesadüfen bu siteyi buldum , çok hoşuma gittiniz,çok sıcak içten ve aynı zamanda seviyeli.

bana da bir şey söyleyin ne olur adetime 12 gün var ama adet olacak gibiyim her an kasıklarım ve belim ağrıyo ayaklarım da başka da bişey yok doktor normal gebe kalamazsın demişti.

kızlarrr bende adet oldum bugün ama ne olmak
normalde olmadan önce karnıma ince ince agrı girer
ama bu sefer birden oluverdim beraberinde bulantı baş dönmesi derken afedersiniz çıkartığımı hatırlıyorum sonra bayılmışım agrıdan
önce acile 3 tane agrı kesici iğne tık yok serum falan derken kendime geldim sonra kadın doğumcuya gönderdiler ultrasyonda baktı bişey yok herşey normal dedi eee bu kadar agrı sancı ne peki ?
rahat ol stres yapma üşütme dedi ki çok dikkat ederim üşütmem

her ay adet olunca çok üzülüyordum ilk defa bu ay can derdine düştüm herzaman sancılı olurum ama bu öyle bişey degildi nefes alamadım boğuluyorum sandım

şimdi yalnızım eşim görse akşama kadar hastanede yatan sen degilsin sanki nette ne işin var diye kızar
ama kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ondan burayada yazmazsam patlıcam

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.bu ay iyi yumurtlamışsın baksana bu kadar olduğuna göre bazen olur çok sancılı dönemler ama hakkaten kötü olmuşsun.inşallah bi daha böyle olmazsın arkadaşım.

canım üzülme sakın lütfen ne desemde işe yaramaz biliyorum allah yardımcın olsun canım benim ya

Yok canim avirlik gelmiyor iste doktor bulmak mesele bakalim kadikoyde oturuyorumbakicam

Cnm seni çok da sevindirmek istemem ama senin gibi troid problemi olan arkadaşım doktora gitti her cümleyi ve doktor kontrolünü birebir yaşadım.Çok yakın arkadaşım veeeee bu ay bebeği oldu.YAAA SIRA SENDEEE KORKMAAA!O PROBLEM DEĞİL.

geçmiş olsun canım.bu ay iyi yumurtlamışsın baksana bu kadar olduğuna göre bazen olur çok sancılı dönemler ama hakkaten kötü olmuşsun.inşallah bi daha böyle olmazsın arkadaşım.

canım üzülme sakın lütfen ne desemde işe yaramaz biliyorum allah yardımcın olsun canım benim ya

teşekkür ederim kızlar sagolun
adet olduma üzülmedim bu sefer
ama bidaha böyle agrı çekmeden hamiş olmak istiyorum hemde aylarca agrı yok sızı yok :)

ben yeniyim bana da birşey söyleyin hamile olabilir miyim adet olacak gibiyim ama 12 gün var daha ayaklarım ağrıyor kasıklarım belim başka bir şey yok doktor normal gebe kalamazsın demişti tüp bebek olabilir demişti yaptırmadık ta

kızlar birşey soracam size
şimdi ban 5 ay önce gittim doktora alttan ultrasyonla muane oldum
bugünde karnımdan ultrasyonla baktı
ikiside sorun yok herşey normal dedi
örneğin rahim agzının duruşu kısa olması böyle şeyler varya bunlar tek ultrasyonla anlaşılıyormu da bunlar bana sorun yok diyo saçma bir soru oldu ama merak ediyom hiç tahlil falan yapmadı bugün
5 aydır korunmuyoruz dedim insan bir kan tahlili yapar dimi
5 ay deyince güldü bide ne tahlili rahat ol gez toz eglen dedi
troit benzeri şeyler kanda çıkıyor degilmi
bide illa tahlil yaptıracam diyosan önce eşinden başlamalıyız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…