Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sizlere bir şey sorabilirmiyim kaç aydır çocuk için deneme yapıyorsunuz yani ben daha başlamadım tam olarak ama sanki ilk istediğim anda olur gibi geliyor yanılıyormuyum acaba

sizlere bir şey sorabilirmiyim kaç aydır çocuk için deneme yapıyorsunuz yani ben daha başlamadım tam olarak ama sanki ilk istediğim anda olur gibi geliyor yanılıyormuyum acaba

canım kişiden kişiye değişiyor belli olmaz umarım olursun
benim bu 5.ayımdı olmdı umutlar 6 aya baglandı
ben 3 yıllık evliyim korunacam diye neler çekiyodum aynen bende sanki ilk saferden hamile kalacam zannediyordum
sana tavsiyem korunma ve hemen başla derim

canım şükür ben daha 4 aydır deniyorum ama yıllarca deneyipte olmayan var hemde çok fazla

offffffff ya bence ben 6 aylık evliyim deyim bu ayda olmazsa bi muayne etsin dr hayatım benim lojmanda bi arkadaşım var 1 5 yıl korunmuş 6 buçuk ay sorada hamile kalmış korunanlar geç hamile oluyor bu ayda bekle bakalım bi

kızlar incirle soğan kürünü falan deneyin ya çok faydasını gören varmış vede hayıt tohumu çayı bi araştırında sizde başlayın ben içiyorum bakalım

duygu tatlım sen naptın regl oldunmu vede eşinle aran düzeldimi allah yardımcın olsun tatlım

duygu tatlım sen naptın regl oldunmu vede eşinle aran düzeldimi allah yardımcın olsun tatlım

duygucum yeni açtim pcyi tam okuyamadım geçmişi
ne olduysa bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda düzelir
aslında öyle herşeyi fazla takmıcaz kafayada yapamıyoz işte
eşinle problem var sanırım canım olur böyle şeyler sen bizi görsen bir dakikamız dakikamıza uymaz

duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu naptın tatlım en azından sonuları aldınmı onu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…