Cnm çok teşekkür ederim. Kimin çocuğu ve kendi için doğru zamansa Allah'ım o zaman versin.Çok çok teşekkür edrim. Sizler çok içtensiniz, ben tesadüfen bu siteyi buldum , çok hoşuma gittiniz,çok sıcak içten ve aynı zamanda seviyeli.[/QUsaol canım ya rabbim inşallah nasip eder daha 4 aylık evliyim ama korkuyorum olmazsa diye dr a gitsem 6 aylık evliyim desem anlarmıki bişey yabi muayne etse
sevser varya bende düşünmedim değil 5aydır korunmuyorum deyince dikkate almıyorlar
iyi bir doktor bulmam gerek birde şarka gidecez haziranda Allah bilir nereye doktor imkanı kısıtlı olabilir sonra tedavi olmak için terör bölgesi olursa eşim seni götürmem diyo birde anammm bebiş yapma imkanımız bile kalmayabilir
sevser varya bende düşünmedim değil 5aydır korunmuyorum deyince dikkate almıyorlar
iyi bir doktor bulmam gerek birde şarka gidecez haziranda Allah bilir nereye doktor imkanı kısıtlı olabilir sonra tedavi olmak için terör bölgesi olursa eşim seni götürmem diyo birde anammm bebiş yapma imkanımız bile kalmayabilir
canım ya olurmu öyle şey terörde olsa git mutlaka mesela ben allahın izniyle eşimi hiç bırakmam tayin istedinizmi inşallah bizim gibi şarkta şanslı olursunuz allah yardımcın olsum bitenem ya bende dr a gidecemde herkes daha erken diyor ya yıllatca olmazsa offffff içim kötü oluyor ya geçen ay soğan içtim bu ayda incir içiyorum allah ama hiç ümidim yok ya
sizlere bir şey sorabilirmiyim kaç aydır çocuk için deneme yapıyorsunuz yani ben daha başlamadım tam olarak ama sanki ilk istediğim anda olur gibi geliyor yanılıyormuyum acaba
sizlere bir şey sorabilirmiyim kaç aydır çocuk için deneme yapıyorsunuz yani ben daha başlamadım tam olarak ama sanki ilk istediğim anda olur gibi geliyor yanılıyormuyum acaba
canım ya olurmu öyle şey terörde olsa git mutlaka mesela ben allahın izniyle eşimi hiç bırakmam tayin istedinizmi inşallah bizim gibi şarkta şanslı olursunuz allah yardımcın olsum bitenem ya bende dr a gidecemde herkes daha erken diyor ya yıllatca olmazsa offffff içim kötü oluyor ya geçen ay soğan içtim bu ayda incir içiyorum allah ama hiç ümidim yok ya
bende bırakmam diyorum zaten anca beraber kanca beraber sizin şark çok şanslısınız
buran bir arkadaş gitti de hakkaride tercih dışı üstelik ilk eşini götürdü sonra geri taşıdılar evi
durumlar çok kötüymüş eşimden ondan etkilendi inat ediyor
yaa tüm eksilikler beni bulur zaten
ya banada önce erken geliyodu ama yinede doktora gitmekte fayda var
iyi bir doktor bulmam lazım
kızlar birşey soracam size
şimdi ban 5 ay önce gittim doktora alttan ultrasyonla muane oldum
bugünde karnımdan ultrasyonla baktı
ikiside sorun yok herşey normal dedi
örneğin rahim agzının duruşu kısa olması böyle şeyler varya bunlar tek ultrasyonla anlaşılıyormu da bunlar bana sorun yok diyo saçma bir soru oldu ama merak ediyom hiç tahlil falan yapmadı bugün
5 aydır korunmuyoruz dedim insan bir kan tahlili yapar dimi
5 ay deyince güldü bide ne tahlili rahat ol gez toz eglen dedi
troit benzeri şeyler kanda çıkıyor degilmi
bide illa tahlil yaptıracam diyosan önce eşinden başlamalıyız dedi
bende bırakmam diyorum zaten anca beraber kanca beraber sizin şark çok şanslısınız
buran bir arkadaş gitti de hakkaride tercih dışı üstelik ilk eşini götürdü sonra geri taşıdılar evi
durumlar çok kötüymüş eşimden ondan etkilendi inat ediyor
yaa tüm eksilikler beni bulur zaten
ya banada önce erken geliyodu ama yinede doktora gitmekte fayda var
iyi bir doktor bulmam lazım
burda 1 dr var oda erkek benim merkeze gitmem lazım of gı valla şimdiden bıktım içim daralıyor
offffffff ya bence ben 6 aylık evliyim deyim bu ayda olmazsa bi muayne etsin dr hayatım benim lojmanda bi arkadaşım var 1 5 yıl korunmuş 6 buçuk ay sorada hamile kalmış korunanlar geç hamile oluyor bu ayda bekle bakalım bi
genelde öyle oluyor doğru ama olacagı varsada oluyorburda 1 dr var oda erkek benim merkeze gitmem lazım of gı valla şimdiden bıktım içim daralıyor
dersaneden bir arkadaş vardı burda 7 yıldır evli korunuyormuş okul falan var diye istememiş kız sözleşmeli atandığı gece iş tamam ilk seferden hamile kaldı şansa bak sen
erken kadın ayırt etmicem iyi doktor olsunda
eşimde kızıyor sen çok stres yapıyosun diye
duygu tatlım sen naptın regl oldunmu vede eşinle aran düzeldimi allah yardımcın olsun tatlım
genelde öyle oluyor doğru ama olacagı varsada oluyor
dersaneden bir arkadaş vardı burda 7 yıldır evli korunuyormuş okul falan var diye istememiş kız sözleşmeli atandığı gece iş tamam ilk seferden hamile kaldı şansa bak sen
erken kadın ayırt etmicem iyi doktor olsunda
eşimde kızıyor sen çok stres yapıyosun diye
eşine belli etme artık ya ben bişey diycek oluyorum hemen susuyorum çünkü o belirtileri ben yaşıyorum emin gibi oluyorum zavallı aşkım deli kerim diodur kesin ama vallaha billaha tüm belirtileri yaşadım ya kuzum allahın izniyle dünyaya geldiğinde kızacam ona beni beklettiği için büyüncede hiç haberi olmayacak
eşine belli etme artık ya ben bişey diycek oluyorum hemen susuyorum çünkü o belirtileri ben yaşıyorum emin gibi oluyorum zavallı aşkım deli kerim diodur kesin ama vallaha billaha tüm belirtileri yaşadım ya kuzum allahın izniyle dünyaya geldiğinde kızacam ona beni beklettiği için büyüncede hiç haberi olmayacak
etmemeye çalışsamda en ufacık şeye bile sinirlenir oldum Allahtan eşimde tam tersi çok sakin birisi benim aksime relax vurdumduymaz dünya batsa umrunda olmaz
bundan sonra totişe yastık falan uğraşmıcam bu ay neler yaptım neler
bundan sonra yok ama bişey yapmıcam canım isterse arada yaramazlık yapabilirim sadece onuda yapmazsam hiç olmıcanı biliyorumda ondan :97::97::97:
etmemeye çalışsamda en ufacık şeye bile sinirlenir oldum Allahtan eşimde tam tersi çok sakin birisi benim aksime relax vurdumduymaz dünya batsa umrunda olmaz
bundan sonra yok ama bişey yapmıcam canım isterse arada yaramazlık yapabilirim sadece onuda yapmazsam hiç olmıcanı biliyorumda ondan :97::97::97:
canım sen yine elinden geleni yap ve hergün ilişkiye sakın girmeyin
canım sen kür vs ... denedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?