Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haaaaaaaaaa birde eşine beli etme üzüldüğünü gı normalmiş hayatım korunduğumuzdanmış falan de bence ok ???? öptüm

adaesila ben uyuyorum allaha emanet ol öptüm by by

haaaaaaaaaa birde eşine beli etme üzüldüğünü gı normalmiş hayatım korunduğumuzdanmış falan de bence ok ???? öptüm

o takmıyor zaten bide dalga geçiyor çocuk oyuncagı degilya öyle hemen olmaz bu iş diye teselli ediyor beni adam dedmi ya fazlasıyla relax
iyi geceler

cok gecmıs olsun tatlımm allah hepımıze ocelıkle saglık wersın ınsallahhhhhhh

Canım çok geçmiş olsun. Böyle düzensiz adetlerin peşine hemen hamile kalınır biliyosun dimi

günaydın arkadaşlar,

dün yatmadan ay dolunaydı uzun uzun baktım (zaten bu aralar iyice kafaya taktım ya duygusallaştım) ilk defa Allah'ıma sordum :116: hamile miyim diye öyleyse rüyamda göster dedim dualar ettim uyudum. Sabaha karşı rüyamda hamile olduğumu, kız olduğunu ama 6,5 aylık doğacağını gördüm. hayırlara vesile olsun ama darmadağın oldum. bende ağrılar devam, kasık sürekli atıyor ne olacak bilmiyorum. ayın sonuna dogru adet olmam lazım normalde...

Rüyan hayırlara vesile olsun güzelim. O kadar çok düşünüyoruz ki, ben rabbime göster demeden, her gece rüyalarımda görüyorum. Rabbim ol diyince olucak, biz ne kadarda uğraşsak boşuna aslında. Dua et güzelim, rabbim çabalarımızı görücek. En kısa zamanda kucağın bebiş dolsun inş.

bende hastalanırsam gidicem yumurtlama takibi için

valla artık kontrollü olsun, 2 tane bebeğimi kaybettim. Kendimi anne olmaya hazırladım, boşa beşik sallıyorum içinde bebişim olsun istiyorum. Her akşam 2-3 yumak ip alıyorum bebek örgüsü yapıyorum. Dün akşam ipçi diyoki abla sen ne iş yapıyosun yoksa bizden ucuza alıp götürüp satıyomusun diyo :26:
evimin neşesi, ömrümün ömrü gelsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…