canım sen kür vs ... denedinmi
bu ay incir kürü yapmıştım eşimede keçi boynuzu
ama artık yapmıcam ekstra bişey
bu ay incir kürü yapmıştım eşimede keçi boynuzu
ama artık yapmıcam ekstra bişey
hadi ya 21 gün boyunca hep içtinmi peki
hadi ya 21 gün boyunca hep içtinmi peki
evet içtim bir hafta ara verilip tekrar ediliyor ama yapıp yapmamakta kararsızım hem diyorum doğal birşey ne zararı olacak birde böyle agrılı olunca korktumda acaba onunda etkisi olabilirmi diye
evet içtim bir hafta ara verilip tekrar ediliyor ama yapıp yapmamakta kararsızım hem diyorum doğal birşey ne zararı olacak birde böyle agrılı olunca korktumda acaba onunda etkisi olabilirmi diye
bence iç tatlım ya azcık daha sabret 1 haftaya moralin düzelir yine eski neşene geri dönersin inşallah ama ben incirin agrı yaptını hiç duymadım
offffffffff gı banada umutsuzluk oldu simdi bende incir içiyorumya ama napayım içerim genede ya hiç bişey yapasım gelmiyor ya bebegim gel artık nolursun gel yaaa
adaesila ben uyuyorum allaha emanet ol öptüm by by
haaaaaaaaaa birde eşine beli etme üzüldüğünü gı normalmiş hayatım korunduğumuzdanmış falan de bence ok ???? öptüm
kızlarrr bende adet oldum bugün ama ne olmak
normalde olmadan önce karnıma ince ince agrı girer
ama bu sefer birden oluverdim beraberinde bulantı baş dönmesi derken afedersiniz çıkartığımı hatırlıyorum sonra bayılmışım agrıdan
önce acile 3 tane agrı kesici iğne tık yok serum falan derken kendime geldim sonra kadın doğumcuya gönderdiler ultrasyonda baktı bişey yok herşey normal dedi eee bu kadar agrı sancı ne peki ?
rahat ol stres yapma üşütme dedi ki çok dikkat ederim üşütmem
her ay adet olunca çok üzülüyordum ilk defa bu ay can derdine düştüm herzaman sancılı olurum ama bu öyle bişey degildi nefes alamadım boğuluyorum sandım
şimdi yalnızım eşim görse akşama kadar hastanede yatan sen degilsin sanki nette ne işin var diye kızar
ama kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ondan burayada yazmazsam patlıcam
kızlarrr bende adet oldum bugün ama ne olmak
normalde olmadan önce karnıma ince ince agrı girer
ama bu sefer birden oluverdim beraberinde bulantı baş dönmesi derken afedersiniz çıkartığımı hatırlıyorum sonra bayılmışım agrıdan
önce acile 3 tane agrı kesici iğne tık yok serum falan derken kendime geldim sonra kadın doğumcuya gönderdiler ultrasyonda baktı bişey yok herşey normal dedi eee bu kadar agrı sancı ne peki ?
rahat ol stres yapma üşütme dedi ki çok dikkat ederim üşütmem
her ay adet olunca çok üzülüyordum ilk defa bu ay can derdine düştüm herzaman sancılı olurum ama bu öyle bişey degildi nefes alamadım boğuluyorum sandım
şimdi yalnızım eşim görse akşama kadar hastanede yatan sen degilsin sanki nette ne işin var diye kızar
ama kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ondan burayada yazmazsam patlıcam
günaydın arkadaşlar,
dün yatmadan ay dolunaydı uzun uzun baktım (zaten bu aralar iyice kafaya taktım ya duygusallaştım) ilk defa Allah'ıma sordum :116: hamile miyim diye öyleyse rüyamda göster dedim dualar ettim uyudum. Sabaha karşı rüyamda hamile olduğumu, kız olduğunu ama 6,5 aylık doğacağını gördüm. hayırlara vesile olsun ama darmadağın oldum. bende ağrılar devam, kasık sürekli atıyor ne olacak bilmiyorum. ayın sonuna dogru adet olmam lazım normalde...
günaydın kızlar bugün regli günüm beklemedeyimmm
daha çok beklersinde gelmezler inşallah
kızlar yarın ben doktor kontrollerine başlıycam kısmetse
bende hastalanırsam gidicem yumurtlama takibi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?