Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm ya inş biran önce herkezin bebeği olur bekletmesinler artk bizi

zaten artık takmamak adına koydum türk kahvemi yanıma :) noldu bilmiyorum bir anda degilimdir yok diye telkin ediyorum kendimi. rüya çok etkili oldu galiba. hakkaten rüyayı nasıl yorumluyorsunuz?

zaten artık takmamak adına koydum türk kahvemi yanıma :) noldu bilmiyorum bir anda degilimdir yok diye telkin ediyorum kendimi. rüya çok etkili oldu galiba. hakkaten rüyayı nasıl yorumluyorsunuz?

Ben bilinç altı görülen rüyalara inanırım Sanırım sizinkide böyle oldu. Ben adet olucağımdada kendimi hamile olarak görüyorum. Hamileykende hamile görüyorum. Yani ruhsuzumdur o konuda biraz. İlgilenen arkadaşlar vardır illaki onlar yorumlasınlar tatlım ben pek anlamam.

bende ilk hamileliğimi rüyamda görmüştüm üzerimde sarı tşört vardı ve kayınvalideme ben hamileyim diyordum ve ertesi gün kalktık kan tahliline gittik ve sonunç pozitif kayınvalideme söylemeye giderkende farkettimki aynı tsörtü giymişim

aa çok ilginçmiş seninki. ben önceden bir kere gördüm hamile olduğumu ama o zaman evli değildim ve iş görüşmesinden gelmiştim. mülakattan çıkar çıkmaz uyuyakaldım rüyamda hamile olduğumu gördüm kısaca ve telefonla uyandım işe alındığımı söylediler. normalde hayırlıdır ama ben dün istiare gibi yatınca ne bileyim. sadece ses vardı kendimi görmedim. hamilesin kızın olacak ama 6,5 aylık doguracaksın dediler. sabah televizyonu actigimda 6.5 aylık bir bebegim kalp ameliyatı oldugunu izledim ilk. jinelokog mu psikolog mu

slm herkese bayanlar bende son bır haftadır acayıpp seyler var ruhsal ve bedensel olarak acaba hamıle olma durumum varmıdır sızce? tecrubelı annelerden yardım rıca edıyorum sıdıden tskler

1-cok uyku ıstıyorum (bu arada subat 23 te adet olmam gerekıyor)
2-sabahları bulantı (ama bazen gun ıcerısınde aralıklı olabılıyor)
3-cok yemek yemek ıstıyorum ama sabahları yemek gordugum zmn mıdem bulanıyor
4-kasıgımın sag kısmında hafıf bıcak saplantısı gıbı bır hıs var ve bu bazen sag bacagımada yansıyor
5-karnımda acayıp agrılar oluyor bazen
6-goguslerım cok agrıyor ve acayıp sıs
7-meme cevresındekı koyulukların dısında kucuk mınık kabarcıklar var
8-ve en onemlısı esımın gecen aksam yuzunde bır guzellık var dedı ve agzımın kenalrında ıse hafıf sararma var

SIZCE BUNLAR HAMILELIK BELIRTILERI OLABILIR MI suan sıze yazarken bıle sag kasıgımda o hafıf agrıyı hıssedıyorum cvplarınız ıcın sımdıden tskler

Bence topikcene pskoloğa gitmemiz lazım. Sonra jinekologa gitmeye gerek kalmaz. Zaten stresi aşarsak bebişlerde olucak

ben 3 aylık hamileykende rüyamda kızım olacağını görmüştüm bembeyaz tenli masmavi gözleri vardı ve sarışıdı doğduktan sonra kızım 7. aydan sonra gözleri masmavi beyaz tenli ve sarışın bi kız oldu aynı rüyada gördüğüm gibiydi senin içinde hayırlısı olsun cnm

Bunlar tabiki belirti canım ama test yapmadan anlayamazsın. En azından pazartesi salı gününü bekle öyle test yap ama tatlım. Bizede haber verirsen mendil sallarız sana

Arkadaşlar ben dün hastalanmam gerekiyordu fakat sadece koyu belli belirsin kahverengi leke geldi 4 5 kez başak da bir şey yokkk

Arkadaşlar ben dün hastalanmam gerekiyordu fakat sadece koyu belli belirsin kahverengi leke geldi 4 5 kez başak da bir şey yokkk

Belki üşüttüysen gecikme olabilir yada zorlanıyo olabilirsin canım ama istersen pazartesi bi kanda tahlil yaptır sonrada bi doktora gözük istersen.

canım zaten daha 5-6 aylık evlisin. Niye bu kadar sıktınki kendini tatlım. Rahat ol bak daha yeni evlisiniz zaten, en tez günde rabbim göbişini doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…