valla artık kontrollü olsun, 2 tane bebeğimi kaybettim. Kendimi anne olmaya hazırladım, boşa beşik sallıyorum içinde bebişim olsun istiyorum. Her akşam 2-3 yumak ip alıyorum bebek örgüsü yapıyorum. Dün akşam ipçi diyoki abla sen ne iş yapıyosun yoksa bizden ucuza alıp götürüp satıyomusun diyo :26:
evimin neşesi, ömrümün ömrü gelsin istiyorum.
cnm ya inş biran önce herkezin bebeği olur bekletmesinler artk bizi
amin canım. İnşallah bu ay hiç birimiz kırmızları görmeyelim.:2:
amin canım. İnşallah bu ay hiç birimiz kırmızları görmeyelim.:2:
sanki içimde ben görecekmişim gibi bir his başladı nazli yaamakatıma vurmaya başlarsa ağrı o adettendir...
zaten artık takmamak adına koydum türk kahvemi yanıma :) noldu bilmiyorum bir anda degilimdir yok diye telkin ediyorum kendimi. rüya çok etkili oldu galiba. hakkaten rüyayı nasıl yorumluyorsunuz?
zaten artık takmamak adına koydum türk kahvemi yanıma :) noldu bilmiyorum bir anda degilimdir yok diye telkin ediyorum kendimi. rüya çok etkili oldu galiba. hakkaten rüyayı nasıl yorumluyorsunuz?
bende ilk hamileliğimi rüyamda görmüştüm üzerimde sarı tşört vardı ve kayınvalideme ben hamileyim diyordum ve ertesi gün kalktık kan tahliline gittik ve sonunç pozitif kayınvalideme söylemeye giderkende farkettimki aynı tsörtü giymişim
aa çok ilginçmiş seninki. ben önceden bir kere gördüm hamile olduğumu ama o zaman evli değildim ve iş görüşmesinden gelmiştim. mülakattan çıkar çıkmaz uyuyakaldım rüyamda hamile olduğumu gördüm kısaca ve telefonla uyandım işe alındığımı söylediler. normalde hayırlıdır ama ben dün istiare gibi yatınca ne bileyim. sadece ses vardı kendimi görmedim. hamilesin kızın olacak ama 6,5 aylık doguracaksın dediler. sabah televizyonu actigimda 6.5 aylık bir bebegim kalp ameliyatı oldugunu izledim ilk. jinelokog mu psikolog mu
aa çok ilginçmiş seninki. ben önceden bir kere gördüm hamile olduğumu ama o zaman evli değildim ve iş görüşmesinden gelmiştim. mülakattan çıkar çıkmaz uyuyakaldım rüyamda hamile olduğumu gördüm kısaca ve telefonla uyandım işe alındığımı söylediler. normalde hayırlıdır ama ben dün istiare gibi yatınca ne bileyim. sadece ses vardı kendimi görmedim. hamilesin kızın olacak ama 6,5 aylık doguracaksın dediler. sabah televizyonu actigimda 6.5 aylık bir bebegim kalp ameliyatı oldugunu izledim ilk. jinelokog mu psikolog mu
slm herkese bayanlar bende son bır haftadır acayıpp seyler var ruhsal ve bedensel olarak acaba hamıle olma durumum varmıdır sızce? tecrubelı annelerden yardım rıca edıyorum sıdıden tskler
1-cok uyku ıstıyorum (bu arada subat 23 te adet olmam gerekıyor)
2-sabahları bulantı (ama bazen gun ıcerısınde aralıklı olabılıyor)
3-cok yemek yemek ıstıyorum ama sabahları yemek gordugum zmn mıdem bulanıyor
4-kasıgımın sag kısmında hafıf bıcak saplantısı gıbı bır hıs var ve bu bazen sag bacagımada yansıyor
5-karnımda acayıp agrılar oluyor bazen
6-goguslerım cok agrıyor ve acayıp sıs
7-meme cevresındekı koyulukların dısında kucuk mınık kabarcıklar var
8-ve en onemlısı esımın gecen aksam yuzunde bır guzellık var dedı ve agzımın kenalrında ıse hafıf sararma var
SIZCE BUNLAR HAMILELIK BELIRTILERI OLABILIR MI suan sıze yazarken bıle sag kasıgımda o hafıf agrıyı hıssedıyorum cvplarınız ıcın sımdıden tskler
Arkadaşlar ben dün hastalanmam gerekiyordu fakat sadece koyu belli belirsin kahverengi leke geldi 4 5 kez başak da bir şey yokkk
Bence topikcene pskoloğa gitmemiz lazım. Sonra jinekologa gitmeye gerek kalmaz. Zaten stresi aşarsak bebişlerde olucak
Belki üşüttüysen gecikme olabilir yada zorlanıyo olabilirsin canım ama istersen pazartesi bi kanda tahlil yaptır sonrada bi doktora gözük istersen.
slm herkese bayanlar bende son bır haftadır acayıpp seyler var ruhsal ve bedensel olarak acaba hamıle olma durumum varmıdır sızce? tecrubelı annelerden yardım rıca edıyorum sıdıden tskler
1-cok uyku ıstıyorum (bu arada subat 23 te adet olmam gerekıyor)
2-sabahları bulantı (ama bazen gun ıcerısınde aralıklı olabılıyor)
3-cok yemek yemek ıstıyorum ama sabahları yemek gordugum zmn mıdem bulanıyor
4-kasıgımın sag kısmında hafıf bıcak saplantısı gıbı bır hıs var ve bu bazen sag bacagımada yansıyor
5-karnımda acayıp agrılar oluyor bazen
6-goguslerım cok agrıyor ve acayıp sıs
7-meme cevresındekı koyulukların dısında kucuk mınık kabarcıklar var
8-ve en onemlısı esımın gecen aksam yuzunde bır guzellık var dedı ve agzımın kenalrında ıse hafıf sararma var
SIZCE BUNLAR HAMILELIK BELIRTILERI OLABILIR MI suan sıze yazarken bıle sag kasıgımda o hafıf agrıyı hıssedıyorum cvplarınız ıcın sımdıden tskler
Arkadaşlar ben dün hastalanmam gerekiyordu fakat sadece koyu belli belirsin kahverengi leke geldi 4 5 kez başak da bir şey yokkk
Bunlar tabiki belirti canım ama test yapmadan anlayamazsın. En azından pazartesi salı gününü bekle öyle test yap ama tatlım. Bizede haber verirsen mendil sallarız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?