inş hamilesindir ama üşüttüğün zamanda adet zor sökülür derler
Yok üşütmedim kesinlikle ama belim 3 4 gündür çok kötü ağrıyordu ben ona dayandırıyorum.Fakat yerleşme kanaması olmaz dimiiii?Ben sadece onun hakkında pek bilgiye sahip değilim cnmmm
acaba kan testı yaptırsam mı yoksa beklesem mı bıraz daha :2:
Regl günü test yaptır canım. Şimdi varsa bile erken olduğu için değer düşük olur ve sana yok dış gebelik, yok düşük olur vs gibi içini bulandırıcak şeyler söylerler. Regl gününü bekle en sağlamı bu bence
inş yerleşme kanamasıdır benimde sol kasığım çok ağrıyor hatta ağzım yüzüm buruşuyor ağrıdanYok üşütmedim kesinlikle ama belim 3 4 gündür çok kötü ağrıyordu ben ona dayandırıyorum.Fakat yerleşme kanaması olmaz dimiiii?Ben sadece onun hakkında pek bilgiye sahip değilim cnmmm
Arkadaşlar ben dün hastalanmam gerekiyordu fakat sadece koyu belli belirsin kahverengi leke geldi 4 5 kez başak da bir şey yokkk
slm kızlar bende günümün geçtiğini yazmıştım birkaç gün önce hamile oldugumu öğrendim dün keseyi gördük cok şükür belirtilerim
baş agrısı
yüzüme ani ateş basması
mutfaga girince hafif mide bulantısı
mide yanması
bu 2. gebeliğim 1 kaybım olmuştu ondaki belirtilerle bu cok farklı gögüslerim cok agrımıştı ilkinde sık idrara cıkıyordum bu sefer öyle bişey yok yani her bünyede farklı belirtiler oluyor hatta her bebekte farklı belirtiler oluyor
hayırlı olsun canımmm
tşk ederim canım senınde hayırlı olsun son adet tarihin nedir
sağol canım 9 ocak yarın 6. haftamıza giriyoruz kesemizi gördük
bende dün gördüm 4+2 daha cok küçük benimde
aaa ben 4+4 te görememiştim ne kadar şanslısın valla
benimde alltan bakılmıştı görünmemişti ama şimdi kocaman bir kesemiz ve içinde yolk sacımızda varalttan göründü canım göbekten görünmedi zaten
ilk bebek mi ne kadardır istiyordun
benimde alltan bakılmıştı görünmemişti ama şimdi kocaman bir kesemiz ve içinde yolk sacımızda var
8 haftalık düşük ve 4 haftalık kimyasal gebelik yaşadım 2 şer ay arayla bu sefer gelecek bebegim
slm kızlar bende günümün geçtiğini yazmıştım birkaç gün önce hamile oldugumu öğrendim dün keseyi gördük cok şükür belirtilerim
baş agrısı
yüzüme ani ateş basması
mide yanması
bu 2. gebeliğim 1 kaybım olmuştu ondaki belirtilerle bu cok farklı gögüslerim cok agrımıştı ilkinde sık idrara cıkıyordum bu sefer öyle bişey yok yani her bünyede farklı belirtiler oluyor hatta her bebekte farklı belirtiler oluyor[/QUOT
öncelıkle hayırlı olsun allah devamına erdırsın yeni annemizzzz:) bu belırtıler bendede war yuzumde anı atesler mıde yanması ozellıle gecelerı yatarken uyutmuyo sık ıdrar ama testtte negatıf cıktı ve adetımden 17 gun gectı pazartesı doktora gıtcem poıooffff cok mutsuzum dua edın kızlarr umudum yok ama ınsasllah bende hamıleyımdırrrrrrrrr
baş agrısı
yüzüme ani ateş basması
mide yanması
bu 2. gebeliğim 1 kaybım olmuştu ondaki belirtilerle bu cok farklı gögüslerim cok agrımıştı ilkinde sık idrara cıkıyordum bu sefer öyle bişey yok yani her bünyede farklı belirtiler oluyor hatta her bebekte farklı belirtiler oluyor[/QUOT
öncelıkle hayırlı olsun allah devamına erdırsın yeni annemizzzz:) bu belırtıler bendede war yuzumde anı atesler mıde yanması ozellıle gecelerı yatarken uyutmuyo sık ıdrar ama testtte negatıf cıktı ve adetımden 17 gun gectı pazartesı doktora gıtcem poıooffff cok mutsuzum dua edın kızlarr umudum yok ama ınsasllah bende hamıleyımdırrrrrrrrr
hayırlısı olsun canım günün baya geçmiş olsaydı testte cıkardı gibime geliyor yınede belli olmuyor 1 kere mi test yaptın
baş agrısı
yüzüme ani ateş basması
mide yanması
cnm ya en son nezaman test yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?