Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben kendimi nasıl bu kadar sakinleştiriyorum, nasıl yatıştırıyorum bilmiyorum. Ben herşeye kıl olan ben niye bebek konusunda sakinim. Acaba bebekler narinler diye kendi kabalığım bile olsa bebek konusuna yakıştırmıyomuyum.
Aslında kasıklarımdaki sancılanmaları tarif edemem size.2-3 gündür acayip sancılarım var, göğüslerim kaşınıyo yani benim genel belirtilerim var ama niyeyse hamilelik konusunda acaba diyemiyorum.:26:
Kısmet diyorum ama yarın doktora gidiyorum

Yok üşütmedim kesinlikle ama belim 3 4 gündür çok kötü ağrıyordu ben ona dayandırıyorum.Fakat yerleşme kanaması olmaz dimiiii?Ben sadece onun hakkında pek bilgiye sahip değilim cnmmm

regl gününde yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum tatlım ama sana yanlış bilgi vermiş olmıyım.

acaba kan testı yaptırsam mı yoksa beklesem mı bıraz daha :2:

Regl günü test yaptır canım. Şimdi varsa bile erken olduğu için değer düşük olur ve sana yok dış gebelik, yok düşük olur vs gibi içini bulandırıcak şeyler söylerler. Regl gününü bekle en sağlamı bu bence

haklısın belkıde en dogru yontem bıraz daha beklemek tsk ederım :)

Yok üşütmedim kesinlikle ama belim 3 4 gündür çok kötü ağrıyordu ben ona dayandırıyorum.Fakat yerleşme kanaması olmaz dimiiii?Ben sadece onun hakkında pek bilgiye sahip değilim cnmmm
inş yerleşme kanamasıdır benimde sol kasığım çok ağrıyor hatta ağzım yüzüm buruşuyor ağrıdan

slm kızlar bende günümün geçtiğini yazmıştım birkaç gün önce hamile oldugumu öğrendim dün keseyi gördük cok şükür belirtilerim

baş agrısı
yüzüme ani ateş basması
mutfaga girince hafif mide bulantısı
mide yanması

bu 2. gebeliğim 1 kaybım olmuştu ondaki belirtilerle bu cok farklı gögüslerim cok agrımıştı ilkinde sık idrara cıkıyordum bu sefer öyle bişey yok yani her bünyede farklı belirtiler oluyor hatta her bebekte farklı belirtiler oluyor

hayırlı olsun canımmm

alttan göründü canım göbekten görünmedi zaten
benimde alltan bakılmıştı görünmemişti ama şimdi kocaman bir kesemiz ve içinde yolk sacımızda var
ilk bebek mi ne kadardır istiyordun

8 haftalık düşük ve 4 haftalık kimyasal gebelik yaşadım 2 şer ay arayla bu sefer gelecek bebegim

inş. canım tabi herşey nasip kısmet biz bilemeyız onu rabbm bize neyı layık görürse onu yaşayacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…