Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet canm geçmişe baktım bi hamiş daha katılmış aramıza ama 4+2 de keseyi görmüş ne güzel ama ben artık takmıyorummm 2 hafta sonra pıt pıtlarla beraber görücemmm

evet hayatım süpersin işte. Pozitif düşünce pozitif sonuç unutma tatlım.
bu arada biz yarın gidiyoruz hastaneye

evet hayatım süpersin işte. Pozitif düşünce pozitif sonuç unutma tatlım.
bu arada biz yarın gidiyoruz hastaneye
git tabi canm ya ben sana en baştada dedim ben 4 ocakta kontrol amaçlı gitmiştim en azından için rahatlar tahliller yapılır tertemiz sonuçlar alınır martta bi bakarız nazlıı hamileee mendil sallıyoruzzzzz

git tabi canm ya ben sana en baştada dedim ben 4 ocakta kontrol amaçlı gitmiştim en azından için rahatlar tahliller yapılır tertemiz sonuçlar alınır martta bi bakarız nazlıı hamileee mendil sallıyoruzzzzz

canım zaten artık adet olmak istemiyorum. Kısmetse bu ay olsun diyorum. Bide ben daha önce hiç böyle olmamıştım kaç gündür kasıklarım iğne batar gibi sancılanıyo sürekli. Ve göğüslerim acayip kaşınıyo fakat hamileliğimdeki gibi acıma yok. Gidelim eğer hormon vs gibi bişeylere bakıcak olursa 8 martı yani regl tarihimi bekliycez artık:26::26:

canm ben adetli değilken gittim herşeye baktılar ama ben biliyorum tertemizsin ve gebiş olcaksınn

İyi günler herkese, yakın zamanda hamile kalmayı planladığımdan biraz bilgi almak amacı ile geldim topiğe kızlar Keseyi görmek tabiri nedir onu anlamadım? Hamile olduğunun ultrasonda görünmesi filan mı? Bir de ilk haftanın başlangıcı son adet gününden itibaren satılmaya başlanıyormuş diye duydum, fark etmeden hamile kaldı isek (sonraki adet günümüze var ise) bunu belirtilerden mi anlarız? Demek istediğim adet gecikmesi henüz yaşanmadığı için, çünkü sonraki adet tarihine gün varsadaha? karmaşık oldu sanırım epey Neyse demek istediğimi anlayan biri cevap verirse sevinirim:13:

canm ben adetli değilken gittim herşeye baktılar ama ben biliyorum tertemizsin ve gebiş olcaksınn

bende öyle gidicem işte tatlım. Hem özel hastaneye gidince daha bi ilgilenicekler onu biliyorum. Devlet hastanesine gitsek önemsemiycekler.
bi hamiş olmayı çok istiyorum, bide onun böyle karnımda kıpırdadığını hissetmek
Rabbim bana anne olmayı nasip etsin inşalllah.

nazlı merhaba umarım hamilesindir aslında belirtilerin benle aynı inşallah diyorum..sanki sağ taraımda bişey oturuyor gibi ve içim şiş gibi boşluk var gibi oluyormu...

Bu ultrason görüntüsünde kese var mesela canım. Keseyi görmek dediğimiz bu
Onun dışında eğer hislerin varsa, bazı belirtilerde varsa adetinden bir kaç gün önce erken gebelik testiylede öğrenebilirsin

canm devlet hastanesi daha iyi ama özeller para için herşeyi olmicak şeyleri bile yapıyolar benim kardeşim marmara araştırmada çalışıyo bi arkadaşımda özel hastanede ve devlet hastanesinden asla vazgeçmeyin diyolar

herkese merhabalar benimde adetimin geçikmesinin altıncı günü göğüslerim 15 gündür falan sızlıyor ve birazda akıntım var acaba hamilemiyim 10 gün önceden test yapmak istemiyorum ama bekleyemiyorumda çok istiyorum olumlu sonuç çıkmasını 4. ayımız inşallah hamileyimdir allah herkese hayırlısını versin.......

nazlı merhaba umarım hamilesindir aslında belirtilerin benle aynı inşallah diyorum..sanki sağ taraımda bişey oturuyor gibi ve içim şiş gibi boşluk var gibi oluyormu...

ben kendimi pek dinlemiyorum canım aslında, onun için pek belirti bulamıyorum. Sabırlı olup beklemekten yanayım. Rabbim ol derse olucaktır biliyorum onun için bekliyorum
yarında hastaneye gitcem bi problem varmı yokmu kontrol edelim.

canım test yap. Adet gecikmemin 6. günü diyosun. Bi test yap varsa çıkar tatlım

kızlar benim belirtilerim adetten iki hafta önce basladı cok agrım olmuştu göğsümde damarlar belırgınlestı sık ıdrara cıkmaya basladım adetımın besıncı gununde test yaptım pozıtıf cıktı ogun kan testıne gıttım dogruymus ama pek umudum yoktu cunku cok agrım olmustu sımdı hafıfledı sadece karnımın alt kısmında kasılmalarım var ve belım agrıyor ama daha yenıymıs persembe gunu tekrar doktora gıdecegım allah ısteyenlere nasıp etsın merak etmeyın sıze dua edıyorum bende sızın gıbıydım olmayacak dıye korkuyordum ve ılk denemede oldu....

Anladııııım şu ortadaki ufak yuvarlak ksıım mı kese oluyor? yani bebeciğin oluştuğu yer miiiiÇok güzel ya Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benim son adetimin ilk günü6 şubat yani bugün 14.gün oluyor yumurtlama tarihinin bu 14. günde başladığını okumuştum, o tarihlere denk gelmezse bebek olmuyor mu yoksa olasılık mı daha düşük sadece? Birde erken gebelik testi, normal gebelik testinden farklı bir şey mi? (Cahilim henüz bu konuda fazlaca soru sormamın kusuruna bakmayın)

Hayırlı olsun ayyil, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Adet gördünmü yani hamile iken? 5.günü test yaptım demişsin ya?

canım aynı gün adet olmuşuz. Yumurtlama günlerimiz başladı. önümüzdeki 5-6 gün; gün aşırı çalışma yapın mesela. Gebelik şansı daha yüksek oluyor.
Kesede o ortadaki küçük boşluk bebişin kesesi oluyor canım.
Rabbim kucağını boş bırakmasın

Bu arada erken gebelik testi yaz google'a orda çıkar. adetinden 7 gün önce öğrenebilirsin sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…