canım aynı gün adet olmuşuz. Yumurtlama günlerimiz başladı. önümüzdeki 5-6 gün; gün aşırı çalışma yapın mesela. Gebelik şansı daha yüksek oluyor.
Kesede o ortadaki küçük boşluk bebişin kesesi oluyor canım.
Rabbim kucağını boş bırakmasın
beklenen adet tarihini 5 gün geçince yapmış canım.
Çok teşekkür ederim Nazlı kocişe söyleyim artık yumurtluyorum bu bikaç gün diyeİnşallah Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin. İlk bebeğiniz mi olacak?
İki düşüğüm var canım benim. Kısmetse ilk bebeğim olucak ama, yeni başlıyosanız çalışmalara;
1 gündür durup bir gün ilişkiye girin. İlişkiye girdikten sonra hemen eşin çıkmasın içinden,ilişki bitince ayaklarını duvara yasla öyle yarım saat kadar bekleki spremler yeterince derine ulaşsın. Mümkünse sabahları ilişkiye girin
hayırlısı olsun canım günün baya geçmiş olsaydı testte cıkardı gibime geliyor yınede belli olmuyor 1 kere mi test yaptın
bır hafta gecmıstı 1 kere yaptım bırdaha yapmadım cesaret edemıyorum kı cıkıcak sonutan dolayı en ıyısı pazartesı hastahaneye gıtmekhayırlısı olsun bakalım
Geçmiş olsun canım İnşallah Yüce Rabbim bu sefer nasip ederTamam bu püf noktaları bilmiyorum işte, doktora kontrole gitmiştim hamile kalmak istiyorum bi sakıncası var mı diye kan testlerim ve smear testim tertemiz çıktı çok şükür folik asit içiyorum bi 20 gündür ona başlattı. bakalım hayırlısı olsun. kaç yaşındasın nazlı? Ben 27
canım mart 8 de 22 yaşımı doldurucam ben. testlerin temiz çıktıysa zaten problem yoktur. Folice başladıysan dahada iyi. Sen en geç önümüzdeki ay hamile kalırsın
Ooo ne güzel sen daha gençmişsin canım olur inşallah en kısa zamandaBen de geç evlendim zaten bu sene eylülde, 5 aylık evliyim ama dediğim gibi yaşım biraz ilerlediği için düşünüyorz artık kısmet.. Çok memnun oldum tanıştığıma bu topiği de ziyaret ederim artık. Teşekkür ederim cevapların ve ilgin için iyi günler
kızlar şimdi ben umutlanmaya çalışaraktan aklıma bişey geldi. eğer bu gelen hafif pembemsi sıvı yerleşme kanamasıysa ne yapmam gerekiyor? hemen test yapsam belli olur mu? adetim 28 i gibi olacak(tı). 13ü yumurtladım ben.
kızlar birşey sorucam hamilelikte akıntı cok olurmu yoksa yumurtlamaylamı ilgili??
canım yumurtlama dönemindede akıntı olur. Hamilelikte de
adetim 11inde bitti o gün ilşki oldu o günden beri akıntım var vebugün birkacgun normalde yumurtlama dönemim ama ovulasyon testinde 2.çizgi çıkmıyo(adetin hemen bitiminde ovulasyon testini kullanmıstım cift çizgi vardı ...
slm hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum bebek isteyen bir kadın olarakben 27 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim ekimden beri korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım.geçen ay doktora gittim rahim yumurtalık vs bir sürü şeye baktı ve bir sorun yok dedi bana sadece strest yapıyormuşum bu etkiliormuş bu aydan umutluyum inş.4 şubatta bitti adetim size hangi gün test yapsam sonucu net alabilirim baa alık verin lütfen....
canım yazdığını yeni gördüm. yumurtlama gününü denk getirdiniz mi? ya da sende değişik belirtiler var mı kendinde hissettiğin?
yumrtlam gününü adetim bittiği günden sonra 14.ve 16.gün olarak hesapladım ben garanti olsun diye ondan evveldegün aşırı beraber olduk eşimle..ama ben bir değişiklik hissetmiyorum kendimde sadece dün sanki yemek kokusuna karşı hassasmışım gibi geldi bilmiyorum belkide psikoljik..nasıl anlrım ozaman ne gibi değişiklik olurki bulantı falan dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?