Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

beklenen adet tarihini 5 gün geçince yapmış canım.

Çok teşekkür ederim Nazlı kocişe söyleyim artık yumurtluyorum bu bikaç gün diye İnşallah Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin. İlk bebeğiniz mi olacak?

Çok teşekkür ederim Nazlı kocişe söyleyim artık yumurtluyorum bu bikaç gün diye İnşallah Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin. İlk bebeğiniz mi olacak?

İki düşüğüm var canım benim. Kısmetse ilk bebeğim olucak ama, yeni başlıyosanız çalışmalara;
1 gündür durup bir gün ilişkiye girin. İlişkiye girdikten sonra hemen eşin çıkmasın içinden,ilişki bitince ayaklarını duvara yasla öyle yarım saat kadar bekleki spremler yeterince derine ulaşsın. Mümkünse sabahları ilişkiye girin

Geçmiş olsun canım İnşallah Yüce Rabbim bu sefer nasip eder Tamam bu püf noktaları bilmiyorum işte, doktora kontrole gitmiştim hamile kalmak istiyorum bi sakıncası var mı diye kan testlerim ve smear testim tertemiz çıktı çok şükür folik asit içiyorum bi 20 gündür ona başlattı. bakalım hayırlısı olsun. kaç yaşındasın nazlı? Ben 27

kızlar geliyo geliyo ben hissediyorum valla ! belirtiler hafifledi ama hala var. Normalde geciken adetim ya da 28+ günlerde olan şey bugun 20. gün olursa. afedersiniz hafif peçeteyle bastırıca açık pembe gördüm sanırsam gelecek halbuki erken belirtiler ve şiddeti farklı diye hamilelik sanmıştım...

canım mart 8 de 22 yaşımı doldurucam ben. testlerin temiz çıktıysa zaten problem yoktur. Folice başladıysan dahada iyi. Sen en geç önümüzdeki ay hamile kalırsın

canım mart 8 de 22 yaşımı doldurucam ben. testlerin temiz çıktıysa zaten problem yoktur. Folice başladıysan dahada iyi. Sen en geç önümüzdeki ay hamile kalırsın

Ooo ne güzel sen daha gençmişsin canım olur inşallah en kısa zamanda Ben de geç evlendim zaten bu sene eylülde, 5 aylık evliyim ama dediğim gibi yaşım biraz ilerlediği için düşünüyorz artık kısmet.. Çok memnun oldum tanıştığıma bu topiği de ziyaret ederim artık. Teşekkür ederim cevapların ve ilgin için iyi günler

sağol canım. Biz 3 senedir bebiş için uğraşıyoruz ama bakalım kısmet

slm hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum bebek isteyen bir kadın olarakben 27 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim ekimden beri korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım.geçen ay doktora gittim rahim yumurtalık vs bir sürü şeye baktı ve bir sorun yok dedi bana sadece strest yapıyormuşum bu etkiliormuş bu aydan umutluyum inş.4 şubatta bitti adetim size hangi gün test yapsam sonucu net alabilirim baa alık verin lütfen....

kızlar şimdi ben umutlanmaya çalışaraktan aklıma bişey geldi. eğer bu gelen hafif pembemsi sıvı yerleşme kanamasıysa ne yapmam gerekiyor? hemen test yapsam belli olur mu? adetim 28 i gibi olacak(tı). 13ü yumurtladım ben.

canım yumurtlama dönemindede akıntı olur. Hamilelikte de

adetim 11inde bitti o gün ilşki oldu o günden beri akıntım var vebugün birkacgun normalde yumurtlama dönemim ama ovulasyon testinde 2.çizgi çıkmıyo(adetin hemen bitiminde ovulasyon testini kullanmıstım cift çizgi vardı ...

canım teorik olarak adet bittikten sonra birkaç gün süre geçmesi gerekmiyor mu yumurtlamak için? ben 6sında temizlendim, 13ünde yumurtlama sıvım geldi. adetten sonraki ilişkilerinden birinde hamile kalmış olabilirsin gibi geldi bana yine de ama tatlım beklemekten başka çare yok galiba

beni dikkate alıp kimse cvp vermeyecek sanırım...peki tşkler yardımlarınız için

canım yazdığını yeni gördüm. yumurtlama gününü denk getirdiniz mi? ya da sende değişik belirtiler var mı kendinde hissettiğin?

canım yazdığını yeni gördüm. yumurtlama gününü denk getirdiniz mi? ya da sende değişik belirtiler var mı kendinde hissettiğin?

yumrtlam gününü adetim bittiği günden sonra 14.ve 16.gün olarak hesapladım ben garanti olsun diye ondan evveldegün aşırı beraber olduk eşimle..ama ben bir değişiklik hissetmiyorum kendimde sadece dün sanki yemek kokusuna karşı hassasmışım gibi geldi bilmiyorum belkide psikoljik..nasıl anlrım ozaman ne gibi değişiklik olurki bulantı falan dışında

yumurtlaman adetin ilk gününden itibaren takriben 12-16 günler arasında oluyor bitiminden sonra degil ki siz sağlıklı bir birleşme yaşadıysanız belirtiler yerine bence adet tarihinden 2-3 gün önceyi beklemelisin belirtileri ciddiye almak için. herkeste farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…