yumrtlam gününü adetim bittiği günden sonra 14.ve 16.gün olarak hesapladım ben garanti olsun diye ondan evveldegün aşırı beraber olduk eşimle..ama ben bir değişiklik hissetmiyorum kendimde sadece dün sanki yemek kokusuna karşı hassasmışım gibi geldi bilmiyorum belkide psikoljik..nasıl anlrım ozaman ne gibi değişiklik olurki bulantı falan dışında
ah ceren ah bende de aynı amabugun peçetede hafif pembemsi birşey vardı. daha adetime 9 gün varken hem de... korkuyorum endişeliyim.
yumurtlaman adetin ilk gününden itibaren takriben 12-16 günler arasında oluyor bitiminden sonra degil kisiz sağlıklı bir birleşme yaşadıysanız belirtiler yerine bence adet tarihinden 2-3 gün önceyi beklemelisin belirtileri ciddiye almak için. herkeste farklı oluyor.
korkma canım yer acıyodur bebşin kendine iyidüşün iyiolsun üzülmesakın onuda üzersn pozitif ol burda bi cok arkadsın öyle oldu daha gününe varmış bak inşallah hamişsindir dua et tutunsun sana sıkıca ben bi tuhafım belirtilerim arttıkça mutlu oluyorum belkide yazılanlardan etkileniyorum bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda
tatlı anne adayı, valla artık kendime söz vericem sanırım. adet belirtisini havadan nem kapıp hamilelik belirtisi saymıcam bu ay da adet olursam.
meraba kızlar bende aranıza katılabılırmıyım benıde alırmısınız aranıza bende yenı evlıyım yanı 4 uncu ayımıza gırdık bızde cocuk ıstıyoruz ama daha bısey yok bu ay saglık ocagına gıttım folıc verdı onu kullanıyorum sabah aksam bakalım umarım bu ay adet olmam bı kac gundur ıdrara gecelerı sık kalkmaya basladım ıkı gundur bugunde goguslerım hafıf agrıyo yanı elleyınce acıyo hafıf agrıyo derken bu kızlar.adettıme var ayın 1 de olcak bakalım umarım en kısa zamanda hamıle kalırım yanı ısteyen herkes kızlar
cnm idrara sık çıkman psikoloji bende yada üşütmüşündür çünkü adetine çok var inş hamile kalırsın
cnm ya en son nezaman test yaptın
en son adetımden 1 hafata gunum gecmıstı ozman yaptım negatıf ustelık kan testındede negatıf cıkmıstı yanı beta degerım (1.00) yanı bebek fılan yoktuu sını bırdaha yapmaya korkuyorum test ıste pazartesı hastahaneye gıdıcem hayırlısı bakalım ben ce ben pıskolojık dıyorum yanı hep olsun ıstıyoruz en ufak belırtılerı bıle ıste bebek var dıyoruz sonrada uzuluyouz canımm ya
ben aranıza yenı katıldım adet günüme daha 4 günüm var fakat gebelik belirtilerim var sabah halsizlik yorgun oluyorum,tansyonumu ölcutügümde cok düşük cıkıyor,gögüslerımde sızlama agrı,sarı beyaz akıntı var,agzım sanki su dolu sürekli yutkunuyorum acaba hamile olabilirmiyim regl günüme 4 günüm oldugu icin test te yapamıyorum.
hoşgeldin canım belirtilerin hamilelik belirtisine çok benziyor erken öğrenmek istersen kan testi yaptır hemen çıkar
adetimin bittiği günü baz alarak 14 ve 16.günü yumurtlaman demişti dr bana :85::85:valla benimde kafam karıştı bu ayda olmazsam doktorum hormon testi yapacağız dedi..ama rahim ve yumurtalıklarında sorun dedi bana en korktuğumda yumurtalıklarda sorun olması nedeni de ergenlik dönemimde sağ yumurtalığımda kist olması ozaman doğum kontrol ilaçları ile düzene koymaya çalışmıştık bunu aslında ama sonra ben ihmal ettim ve 7 yıldır gitmedim doktora taki çocuk düşünene kadar..adetlerimdede düzensizlik var hala tam günümde olamıyorum ama o gebeliğe engellyici bir neden değil dedi gene doktorum diyorum ya kafam çok karışık
Kızlar herkese hayrlı akşamlar, benim belirtilere baş ağrısı ve sağ kasık ağrısı eklendi. Başım sürekli ağrıyo ama kasığımdaki ağrı arada bi oluyo sanki damar damar üstüne gelmiş yada bıçak batıyomuş gibi gerçek mi psikolojik mi bilmiyorum :44:ama bu arada göğüslerimdeki sancımada azaldı normalde bile olan akıntımda bitti kupkuruyum. Az önce eski gönderileride okudum da kuruluk olabiliyomuş üzülüyodum ama tekrar umutlandımkasıklarımda da bi dolgunluk var gibi bilmiyorum neyim ben hamile mi değil mi?
cnm bence sen yanlış anlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?