Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar mrb ne var ne yok hamiş haberleri varmı bügün hande es2006 esev meliss nazlı123 ve daha niceleri bugün bana hiç olmayan seyler oldu gece yattım hande demiştii inanmamıştm karnımın içinde baloncukalar patlıyor gibi oldu pıtır pıtır allahım noluyor dedim kasık batmalarına aynen devam zaten tartıldım bir kilo vermşm ama eşim senin karnın cıktı dedi baktm (ki ben 45 kilo bişeym) hayatımda göbegmn cıktıgını hatırlamıyorm hakkaten bi yükseklik var cok umutlanmak istemiyorum ama bende burda yazılan tüm belirtiler var ayrıca bir arkads kuruluk olmuştu sonra aşırı akıntı olmştu demiştiişte ben şimdi kupkuruyum bu sefer gol oldu galibaa :))) test yapmıyorum yapsamda cıkmıyor daha cok var içimden bir ses bebişin oldugunu söylüyor bir his ne tuhaf de mi? amacok mutluyum

ah ceren ah bende de aynı ama bugun peçetede hafif pembemsi birşey vardı. daha adetime 9 gün varken hem de... korkuyorum endişeliyim.

cnm adetlerin düzenliyse ve 28 günde 1 adet görüyorsan adetin başlama tarihini baz alıcaksın bitiş tarihini deil cnm

ah ceren ah bende de aynı ama bugun peçetede hafif pembemsi birşey vardı. daha adetime 9 gün varken hem de... korkuyorum endişeliyim.

korkma canım yer acıyodur bebşin kendine iyidüşün iyiolsun üzülmesakın onuda üzersn pozitif ol burda bi cok arkadsın öyle oldu daha gününe varmış bak inşallah hamişsindir dua et tutunsun sana sıkıca ben bi tuhafım belirtilerim arttıkça mutlu oluyorum belkide yazılanlardan etkileniyorum bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda

ben bunu coook arastrmış biri olarak söyleym adetten bir hafta önce kanda cıkar erken gebelik testialırsan onlarda da cıkabilir es2006 bir hafta önce öğrenmişti erken gebelik testiyle ama normal testlerde en erken 3-4 gün kala cıkanlar oldu o da nadiren yani günün gecmsini bekliceksn bizim gibi ayrıca yumurtlama herkeste farklıdır ben adetten 2 gün sonra falan yumurtluyorum zaten 21 günde adet oluyorum bidebu sabit değilsenn durumuna psikolojine havaya suya mevsime göre biledeğişebiliyor rabbim istedikten sonra olur merak etme belirtin yoksa cok kaptırma kendini inş hamilesindir :)) yardımcı olabildimse ne mutlu bana

tatlı anne adayı, valla artık kendime söz vericem sanırım. adet belirtisini havadan nem kapıp hamilelik belirtisi saymıcam bu ay da adet olursam.

tatlı anne adayı, valla artık kendime söz vericem sanırım. adet belirtisini havadan nem kapıp hamilelik belirtisi saymıcam bu ay da adet olursam.

allahım kız bak damarımdan giriyosun anne adayı mı ben mi allah mı söyletti :)bak sabah markete gidiyordum bizim bi komşumuz var hani saf deriz öyle bir tip soyadını bile unutan bi teyze oğlunn asker eğlencesine cagırdı gel bak bende sen doğurunca gelcem dedi şok oldum ne doğurması teyze dedm doğurcan tabi dedi nasıl mutlu oldum şimdide sen ahh ahh kendimi hiç iyi görmüyorum yani yanlışlıkla zehirlensem hamilelik belirtisidr diyip gitmicem ölcem :)) inşallah hepiciğimiz doğururuz

meraba kızlar bende aranıza katılabılırmıyım benıde alırmısınız aranıza bende yenı evlıyım yanı 4 uncu ayımıza gırdık bızde cocuk ıstıyoruz ama daha bısey yok bu ay saglık ocagına gıttım folıc verdı onu kullanıyorum sabah aksam bakalım umarım bu ay adet olmam bı kac gundur ıdrara gecelerı sık kalkmaya basladım ıkı gundur bugunde goguslerım hafıf agrıyo yanı elleyınce acıyo hafıf agrıyo derken bu kızlar.adettıme var ayın 1 de olcak bakalım umarım en kısa zamanda hamıle kalırım yanı ısteyen herkes kızlar

cnm idrara sık çıkman psikoloji bende yada üşütmüşündür çünkü adetine çok var inş hamile kalırsın

ben aranıza yenı katıldım adet günüme daha 4 günüm var fakat gebelik belirtilerim var sabah halsizlik yorgun oluyorum,tansyonumu ölcutügümde cok düşük cıkıyor,gögüslerımde sızlama agrı,sarı beyaz akıntı var,agzım sanki su dolu sürekli yutkunuyorum acaba hamile olabilirmiyim regl günüme 4 günüm oldugu icin test te yapamıyorum.

hoşgeldin canım belirtilerin hamilelik belirtisine çok benziyor erken öğrenmek istersen kan testi yaptır hemen çıkar

ya kızlar ben hiç kondurmuyorum kendime adete yakın ilişki oldu die ama saka maka 9 gunu geride bıraktım..9 gun gecti adeti..pzts sonucu yazıcam olmazsam :18:

adetimin bittiği günü baz alarak 14 ve 16.günü yumurtlaman demişti dr bana :85::85:valla benimde kafam karıştı bu ayda olmazsam doktorum hormon testi yapacağız dedi..ama rahim ve yumurtalıklarında sorun dedi bana en korktuğumda yumurtalıklarda sorun olması nedeni de ergenlik dönemimde sağ yumurtalığımda kist olması ozaman doğum kontrol ilaçları ile düzene koymaya çalışmıştık bunu aslında ama sonra ben ihmal ettim ve 7 yıldır gitmedim doktora taki çocuk düşünene kadar..adetlerimdede düzensizlik var hala tam günümde olamıyorum ama o gebeliğe engellyici bir neden değil dedi gene doktorum diyorum ya kafam çok karışık

cnm bence sen yanlış anlamışsın

Kızlar herkese hayrlı akşamlar, benim belirtilere baş ağrısı ve sağ kasık ağrısı eklendi. Başım sürekli ağrıyo ama kasığımdaki ağrı arada bi oluyo sanki damar damar üstüne gelmiş yada bıçak batıyomuş gibi gerçek mi psikolojik mi bilmiyorum :44:ama bu arada göğüslerimdeki sancımada azaldı normalde bile olan akıntımda bitti kupkuruyum. Az önce eski gönderileride okudum da kuruluk olabiliyomuş üzülüyodum ama tekrar umutlandım kasıklarımda da bi dolgunluk var gibi bilmiyorum neyim ben hamile mi değil mi?

iyi akşamlar canım.batın ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…