yumurtlama günümümü yanlış anlamışım canım tam anlayamadım
iyi akşamlar canım.batın ne zamandı?
evet cnm adetin başladığı ilk günden itibaren hesaplanır yumurtlama dönemi
sanada ii akşamlr canım 29 ocak, 25 şubatta yeniden olmam lazım.
canım şimdiden bişey söylemek için erken,ama inşallah olmazsın ve hamiş olursun
kızlarrr bende adet oldum bugün ama ne olmak
normalde olmadan önce karnıma ince ince agrı girer
ama bu sefer birden oluverdim beraberinde bulantı baş dönmesi derken afedersiniz çıkartığımı hatırlıyorum sonra bayılmışım agrıdan
önce acile 3 tane agrı kesici iğne tık yok serum falan derken kendime geldim sonra kadın doğumcuya gönderdiler ultrasyonda baktı bişey yok herşey normal dedi eee bu kadar agrı sancı ne peki ?
rahat ol stres yapma üşütme dedi ki çok dikkat ederim üşütmem
her ay adet olunca çok üzülüyordum ilk defa bu ay can derdine düştüm herzaman sancılı olurum ama bu öyle bişey degildi nefes alamadım boğuluyorum sandım
şimdi yalnızım eşim görse akşama kadar hastanede yatan sen degilsin sanki nette ne işin var diye kızar
ama kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ondan burayada yazmazsam patlıcam
ben yeniyim bana da birşey söyleyin hamile olabilir miyim adet olacak gibiyim ama 12 gün var daha ayaklarım ağrıyor kasıklarım belim başka bir şey yok doktor normal gebe kalamazsın demişti tüp bebek olabilir demişti yaptırmadık ta
Arkadaşlar ben dün hastalanmam gerekiyordu fakat sadece koyu belli belirsin kahverengi leke geldi 4 5 kez başak da bir şey yokkk
slm kızlar bende günümün geçtiğini yazmıştım birkaç gün önce hamile oldugumu öğrendim dün keseyi gördük cok şükür belirtilerim
baş agrısı
yüzüme ani ateş basması
mutfaga girince hafif mide bulantısı
mide yanması
bu 2. gebeliğim 1 kaybım olmuştu ondaki belirtilerle bu cok farklı gögüslerim cok agrımıştı ilkinde sık idrara cıkıyordum bu sefer öyle bişey yok yani her bünyede farklı belirtiler oluyor hatta her bebekte farklı belirtiler oluyor
canımmmm sendekı de cok guzle belırtılerr ınsallah hamişssindir sendeben de aynı durumdayım 17sinde hastalanmam gerekiyordu dün kahverengi lekelenme geldi çok az o kadar test yaptırdın mı sen
adet kanaması oldugunu sanmıyorum canımm inşallah olmazsında hamileyimmmmmmm diye yazarsınnn darısı bızleredeah ceren ah bende de aynı amabugun peçetede hafif pembemsi birşey vardı. daha adetime 9 gün varken hem de... korkuyorum endişeliyim.
ben aranıza yenı katıldım adet günüme daha 4 günüm var fakat gebelik belirtilerim var sabah halsizlik yorgun oluyorum,tansyonumu ölcutügümde cok düşük cıkıyor,gögüslerımde sızlama agrı,sarı beyaz akıntı var,agzım sanki su dolu sürekli yutkunuyorum acaba hamile olabilirmiyim regl günüme 4 günüm oldugu icin test te yapamıyorum.
slm kuzlar bisi sorcam bugun adetimin 8.gunu ama hafif bi kaik agrim var yumurtlamamda 16.gun neden acaba yaa
Bakalım iki gün var mens olmama bel ağrım ve karın ağrım var çok huysuzumm son günlerde baş ağrımda devam ediyo birde benim mens olmadean önce 2-3 gün kahverengi akıntım olurdu oo yok bekliyorum bakalımm :97:
amişn canım inşAllah yaa beklemek çok zorr kendimi umutlandırmak istemiyorum ama ne biliyim sanki belirtilerim var gibii :97:
aminnnn canım hepimizecok gecmıs olsun tatlımm allah hepımıze ocelıkle saglık wersın ınsallahhhhhhh
teşekkür ederim canım ama aksine ben çok düzenli oluyorumCanım çok geçmiş olsun. Böyle düzensiz adetlerin peşine hemen hamile kalınır biliyosun dimi
büyük ihtimal hamilesin haber ver bizedeslm herkese bayanlar bende son bır haftadır acayıpp seyler var ruhsal ve bedensel olarak acaba hamıle olma durumum varmıdır sızce? tecrubelı annelerden yardım rıca edıyorum sıdıden tskler
1-cok uyku ıstıyorum (bu arada subat 23 te adet olmam gerekıyor)
2-sabahları bulantı (ama bazen gun ıcerısınde aralıklı olabılıyor)
3-cok yemek yemek ıstıyorum ama sabahları yemek gordugum zmn mıdem bulanıyor
4-kasıgımın sag kısmında hafıf bıcak saplantısı gıbı bır hıs var ve bu bazen sag bacagımada yansıyor
5-karnımda acayıp agrılar oluyor bazen
6-goguslerım cok agrıyor ve acayıp sıs
7-meme cevresındekı koyulukların dısında kucuk mınık kabarcıklar var
8-ve en onemlısı esımın gecen aksam yuzunde bır guzellık var dedı ve agzımın kenalrında ıse hafıf sararma var
SIZCE BUNLAR HAMILELIK BELIRTILERI OLABILIR MI suan sıze yazarken bıle sag kasıgımda o hafıf agrıyı hıssedıyorum cvplarınız ıcın sımdıden tskler
ayyy sorma ya bizim bişeyimiz yok valla topikce gidersek belki toplu indirimde olurBence topikcene pskoloğa gitmemiz lazım. Sonra jinekologa gitmeye gerek kalmaz. Zaten stresi aşarsak bebişlerde olucak
canım en iyisini yapıyorsun sakin olmakta herzaman fayda vardırBen kendimi nasıl bu kadar sakinleştiriyorum, nasıl yatıştırıyorum bilmiyorum. Ben herşeye kıl olan ben niye bebek konusunda sakinim. Acaba bebekler narinler diye kendi kabalığım bile olsa bebek konusuna yakıştırmıyomuyum.
Aslında kasıklarımdaki sancılanmaları tarif edemem size.2-3 gündür acayip sancılarım var, göğüslerim kaşınıyo yani benim genel belirtilerim var ama niyeyse hamilelik konusunda acaba diyemiyorum.:26:
Kısmet diyorum ama yarın doktora gidiyorum
hayırlı olsunslm kızlar bende günümün geçtiğini yazmıştım birkaç gün önce hamile oldugumu öğrendim dün keseyi gördük cok şükür belirtilerim
baş agrısı
yüzüme ani ateş basması
mutfaga girince hafif mide bulantısı
mide yanması
bu 2. gebeliğim 1 kaybım olmuştu ondaki belirtilerle bu cok farklı gögüslerim cok agrımıştı ilkinde sık idrara cıkıyordum bu sefer öyle bişey yok yani her bünyede farklı belirtiler oluyor hatta her bebekte farklı belirtiler oluyor
hoş geldinslm hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum bebek isteyen bir kadın olarakben 27 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim ekimden beri korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım.geçen ay doktora gittim rahim yumurtalık vs bir sürü şeye baktı ve bir sorun yok dedi bana sadece strest yapıyormuşum bu etkiliormuş bu aydan umutluyum inş.4 şubatta bitti adetim size hangi gün test yapsam sonucu net alabilirim baa alık verin lütfen....
eee işte bu degilmi yerleşme kanaması şimdiden hayırlı olsun derim vallaah ceren ah bende de aynı amabugun peçetede hafif pembemsi birşey vardı. daha adetime 9 gün varken hem de... korkuyorum endişeliyim.
hoşgeldinmeraba kızlar bende aranıza katılabılırmıyım benıde alırmısınız aranıza bende yenı evlıyım yanı 4 uncu ayımıza gırdık bızde cocuk ıstıyoruz ama daha bısey yok bu ay saglık ocagına gıttım folıc verdı onu kullanıyorum sabah aksam bakalım umarım bu ay adet olmam bı kac gundur ıdrara gecelerı sık kalkmaya basladım ıkı gundur bugunde goguslerım hafıf agrıyo yanı elleyınce acıyo hafıf agrıyo derken bu kızlar.adettıme var ayın 1 de olcak bakalım umarım en kısa zamanda hamıle kalırım yanı ısteyen herkes kızlar
ben aranıza yenı katıldım adet günüme daha 4 günüm var fakat gebelik belirtilerim var sabah halsizlik yorgun oluyorum,tansyonumu ölcutügümde cok düşük cıkıyor,gögüslerımde sızlama agrı,sarı beyaz akıntı var,agzım sanki su dolu sürekli yutkunuyorum acaba hamile olabilirmiyim regl günüme 4 günüm oldugu icin test te yapamıyorum.
inşallah ama kendını dınleme akısına bırak bazen oluyor olleee canı gonulden dılıyorummm inşallah hamişsındırrr.Allah hepimizin gönlünü biliyorrr gönlümüze göre versinnn canım amin
mimarcım nbr
inşAllah yaa :97:
saol hayatım iyilik bugun ıse gıttım bıraz yorgun sen nasılsınn bakalım
inşallahh canımmama ıcımde bır hıss var bu ay veya dıger aya yıne bu sekılde patlamalar olacakk içinde bizlerde varızdır ınşallahhh
ilk günler hiç böyle olmuyodum ama son günler yaklaştıya adetime içimi kurt gibi kemiriyo valla
bende yattım dünden beri üzerimden kamyon geçmiş gibiyim
eşim maç seyretmeye gitti gelmeden kaçamak yapıyım dedi ama merak ediyom burayı
önümüzdeki aya kaldı umutlardoktoro gidecem ama iyi bir doktor da bilmiyorum burda aile hekimi demişti lazım olunca doktor tavsiye ederim diye telle arıyorlar ya gebelik ve aşı takibi için ben hep yok diyodum adam en sonunda merakını yenemeyip sormuştu olmuyormu diye
kaynanam etraf hep soruyorda doktorda deyince şok olmuştum 5 ay önceydi şimdi gerçektende olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?