Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet cnm adetin başladığı ilk günden itibaren hesaplanır yumurtlama dönemi

evet bende başladığı günden itibaren hesaplayarak 14 ve 16 da girdim ilişkiye bittiği günden değil ben yanlış yazdım heralde umarım bu ya hamileyimdir ne deyim dua edin bana tüm isteyenlere versin rabbim inş

slm kuzlar bisi sorcam bugun adetimin 8.gunu ama hafif bi kaik agrim var yumurtlamamda 16.gun neden acaba yaa

Bakalım iki gün var mens olmama bel ağrım ve karın ağrım var çok huysuzumm son günlerde baş ağrımda devam ediyo birde benim mens olmadean önce 2-3 gün kahverengi akıntım olurdu oo yok bekliyorum bakalımm :97:

canım oncelılle cok gecmıs olsunnnn canını sıkma kendınıde yanlız hıssetme bakkk bızler varız elımızden geldıgınceee bir daha ki aya inşallahhh

canım usutmus olabılırsınn kendıne dıkkat et ama gebelıkte olabılır valla ama bıraz dneme yappın yasında erkense eger sonraa tüp bebek yaparsınızzz..Allah ol derse olur bunu unutmaahakkında hayılrısıııı canım Allah gonlune gore versın

Arkadaşlar ben dün hastalanmam gerekiyordu fakat sadece koyu belli belirsin kahverengi leke geldi 4 5 kez başak da bir şey yokkk

canım bence guzel blırtıler bunlar inşallah hamişsindirr canımmmm

canım allah tamamına erdırsın darısı basımıza ınsallahhhhh

ben de aynı durumdayım 17sinde hastalanmam gerekiyordu dün kahverengi lekelenme geldi çok az o kadar test yaptırdın mı sen
canımmmm sendekı de cok guzle belırtılerr ınsallah hamişssindir sende

ah ceren ah bende de aynı ama bugun peçetede hafif pembemsi birşey vardı. daha adetime 9 gün varken hem de... korkuyorum endişeliyim.
adet kanaması oldugunu sanmıyorum canımm inşallah olmazsında hamileyimmmmmmm diye yazarsınnn darısı bızlerede

öncelıkle aramıza hosgeldın canımm belırtılerın gebelık belırtısı fakat pisikolojıkte olabılır malesef ayırt edemıyoruzz ama ınsallah gercektır de hamılesındııırr haberlerını beklıyoruzzzzz

slm kuzlar bisi sorcam bugun adetimin 8.gunu ama hafif bi kaik agrim var yumurtlamamda 16.gun neden acaba yaa

usutmus olabılırsın canım veya yumurtlama gunun olabılır arada da olsa desıkenlık olabılıyorrr
benımde mesela gectı ovulasyonum hesaplara gore ama kasık agrım ve akıntım devam edıyorrr gercı bugun bıraz durdu gıbı amamm

hayırlısı canım guzel haberlerını beklıyoruzzzzzzz..Allah gönlüne gore versınnnnn

amişn canım inşAllah yaa beklemek çok zorr kendimi umutlandırmak istemiyorum ama ne biliyim sanki belirtilerim var gibii :97:

amişn canım inşAllah yaa beklemek çok zorr kendimi umutlandırmak istemiyorum ama ne biliyim sanki belirtilerim var gibii :97:

inşallah ama kendını dınleme akısına bırak bazen oluyor olleee canı gonulden dılıyorummm inşallah hamişsındırrr.Allah hepimizin gönlünü biliyorrr gönlümüze göre versinnn canım amin

cok gecmıs olsun tatlımm allah hepımıze ocelıkle saglık wersın ınsallahhhhhhh
aminnnn canım hepimize
Canım çok geçmiş olsun. Böyle düzensiz adetlerin peşine hemen hamile kalınır biliyosun dimi
teşekkür ederim canım ama aksine ben çok düzenli oluyorum tam gününde oldum yine sadece hiç agrı belirtim olmamıştı
büyük ihtimal hamilesin haber ver bizede
Bence topikcene pskoloğa gitmemiz lazım. Sonra jinekologa gitmeye gerek kalmaz. Zaten stresi aşarsak bebişlerde olucak
ayyy sorma ya bizim bişeyimiz yok valla topikce gidersek belki toplu indirimde olur
canım en iyisini yapıyorsun sakin olmakta herzaman fayda vardır
hayırlı olsun
hoş geldin
ah ceren ah bende de aynı ama bugun peçetede hafif pembemsi birşey vardı. daha adetime 9 gün varken hem de... korkuyorum endişeliyim.
eee işte bu degilmi yerleşme kanaması şimdiden hayırlı olsun derim valla
hoşgeldin

hoşgeldin

ilk günler hiç böyle olmuyodum ama son günler yaklaştıya adetime içimi kurt gibi kemiriyo valla

bende yattım dünden beri üzerimden kamyon geçmiş gibiyim
eşim maç seyretmeye gitti gelmeden kaçamak yapıyım dedi ama merak ediyom burayı
önümüzdeki aya kaldı umutlar doktoro gidecem ama iyi bir doktor da bilmiyorum burda aile hekimi demişti lazım olunca doktor tavsiye ederim diye telle arıyorlar ya gebelik ve aşı takibi için ben hep yok diyodum adam en sonunda merakını yenemeyip sormuştu olmuyormu diye
kaynanam etraf hep soruyorda doktorda deyince şok olmuştum 5 ay önceydi şimdi gerçektende olmuyor

ilk günler hiç böyle olmuyodum ama son günler yaklaştıya adetime içimi kurt gibi kemiriyo valla

canım hepimiz oleyız valla kendımızı durduramıyoruz ne yapalımmm hayırlısı olsun dıyoruz tabıkı en bastaaa umudumuz yitirmemeliyizzzzzz inşallah Rabbim sağlıklı ve tez zamada hamilelik nasip eder bizlereee
iyi yapmıssın canımmm bende girmeden edemıyorum merak edıyorum hele guzle hebrler aldıkca cok sevınıyorumm rabbim bizlerede yaşatır ınsallah tez zamandaakısmet gülüm yaa kısmett zman bırak ne kadardır ıstıyordun kı ..sakın üzme tatlı canınıı olucakk ınsallah dr gerek kalmazz hiçbirimizinnn

Yaa nedense bu ay bende ole belırtı falan yokk hıc bır sekılde blim agrıyor oda bu aralar cok yogun ıs temposunda calıyorum kasııklarımın ara ara agrısı var sadce kısmet fazla bekletmesınde kuyruklummmmmm

bendeki bütün belirtiler birden geçti sanki
kasık agrım baş dönmem gaz vs hepsi bugün geçti birden
adetim ise 2 gün geçti ses seda yok bakalım ne olacak..
test yapsammı diyorum ama adetten önceki gün yaptım ve negatif cıktı
o yüzden abartmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…