Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim dediğim gibi dayanamadığım bel ağrısından o lekeler günüm felan atlamadıııı!Bu ay olmadıııı!Ama keyifsiz değilimmmm!Ben canım çok sıkılacak sanmıştım fakat öyle değillll.Ama 3 gündür emin olana dek o ağrıları çektim ve yine de ilaç kullanmadımmm.

KIZLARRRR herkese selam.. ovulasyon testi yaptım bugün adetin 10. günü ama yumurtlama falan yok.aslında biliyodum ama şu çift çizgi görmek nasıl bişeymiş diye merakımdan yaptım:) bikerecik olsun görmek istedim..o da olmadı:)

HANDEEEE görürsün inşallah yazdıklarımı, karşılaşamıyoruz uzun zamandan beri ama takip ediyorum seni belirtilerin geçen ay anlattıklarına benziyor.inşallah bu ay olacak canım sağlıklı bir şekilde tutunacak bebişin sana inanıyorum:)

ara ara olabılırr ama ınsallah hamişsindır canımm bencede bıraz bekle madem negatıf cıkmıss bu haftaiçi hıc yapmaa bence test egerkı olmazsan haftaya bugunn tekrardan yaparsınn hayırlı haberlerlee canımm

reglı mı olmustun canımm yaa bugun bıraz yorgunumdaa hatırlayamıyorummm olduysan eger allahtan umut kesılmezz en kısa zamanda o duyguyu bızlerede yasatacakkkkkk inşallahhh bak canınıda sıkmamıssın zatennn sevındım bunaa canımmm

SEVSER seni de yakalayamıyorum uzun zamandır.iyisindir inşallah canım.nasıl gidiyor çalışmalar?biz tam gaz devam ediyoruz bakalım hayırlısı:)

Teşekkür ederim cnmmmm. Çok incesin.

canım benım hosgeldınn hemen goremıyebılısın reglın kac gunde bır acaba

canım benım hosgeldınn hemen goremıyebılısın reglın kac gunde bır acaba

merhaba canım reglim 30 gün daha yumurtlama dönemine girmedim biliyorum ama yaptım işte öylesine..artık sıkıntıdan,düşünüp durmaktan ne yapacağımı şaşırdım valla offffffffffffffff ne zormuş bu işler yaa.. 1.5 senedir korunacaz diye akla karayı seçtik şimdi düşününce çok komik geliyor

inşalalh bakalım ilk aydan olurmu bilmiyorum işte o yüzdende takmıyorum diyorum ama bazı anlar geliyor ister istemez düşünüyorum yani :) yapalı 3 gun oldu zaten daha yapmam dayanabildiğim yere kadar..zormuş bu işler..

evet canım aynen ole ama yapacak bısey yok herseyın yerı ve sırası var ve beklıyoruz ınsallah fazla beklemeyız Canım senın dongun benımkı ıle aynı bende 3 ay once kullanmıstım testlerden ben tam 12.13. Gun pembe olarak gordumm, 14. Gun ıse bıraz daha koyu bır pembe gordum ve sonrasında tam olarak sanırım 15.16.ve 17. Gunlerımde tam kırmızı olarak gormustumm sonra yıne ıdıger gunlerdeki gıbı azalarak hafif pembe renk gormustumm canım

CANIM DAHA ILK AYINMISS HIC PROBLEM ETME VEE KAFANA TAKMA TATLLI CANINI SIKMA CUNKU ILK AYDAN COK NADIR GORULURR..CANIMM SEN DEVAM ET FAZLA KAFANA TAKMADANNN INSALLAH FAZLA BEKLETMEZZ GÜLÜMM..

CANIM DAHA ILK AYINMISS HIC PROBLEM ETME VEE KAFANA TAKMA TATLLI CANINI SIKMA CUNKU ILK AYDAN COK NADIR GORULURR..CANIMM SEN DEVAM ET FAZLA KAFANA TAKMADANNN INSALLAH FAZLA BEKLETMEZZ GÜLÜMM..

evet ilk ayım daha düşüneli :) aslında hiç takmıcaksın takmıyorumda ama acaba olurmu dıye dusunuyorum..eskiden nasıl oluyormus anlamadım bugün annemler bahsetti hemen bir ayda kalırlarmıs hamile 2 teyzemde aynıı dedim ne şanslısınız insanlar aylarca yıllarca ugrasıyor vallahii..inş burdkai herkese isteyen herkese kısmet olur hayırlısı ile :)

SÜPER CANIMM POZOTIF OL.EVET BENDE ANLAMIYORUM ESKIDEN OLEYMIS HEMEN HAMILE KALIYORLARMIS.AMA SOLEDE BISEY VAR YEDIIMIZ HERSEY SOLUDUGUMUZ HAVA HAYAT SARTLARI STRESS SIKINTI NE BILIM DAHA AKLIMA GELMEYEN VARDA VAR.ESKIDEN HERSEY DOĞALMISS SAĞLIKLIYMISS KISACASI ESKIDEN HERSEY GUZLEMISS ISTE BU OLUMSUZLUKLAR YUZUNDEN GEBELIK GEC OLUYOR DUSUK OLUYOR ALLAH YASATMASIN KIMSEYEDE INSALLAH SENDE ANNENLERE CEKMISSINDIR DE HEMENCICIK HAMİŞ KALIRSINN CANIMM

dogru soyluyorsun su an her ne varsa zararı var soyle yuzde yuz yararlı bişey bulmak o kadar zorkiiii..herşeyde var bir zarar..insan o günlerde yasamak istiyor şöyle düşününce..brde simdi oluruna bırakamıyoruz birşeyleri illa olcak yada illa olmayacak diye diye sorun cıkıyor..en güzeli hayırlısını isteyip oluruna bırak..diyorum bende sağlıklı olacaksa hayırlısı olacaksaa o zaman ne zamansa çünki ben ne kadar üstelesemde bi işe yaramaz..keşke hep böyle düşünebilsek..sen ne kadar süredir istiyorsun peki

bende kacgünden beri yapıyodum ovulasyon testini bugünde yaptım zaten yumurtlama günüm ve çift çizgiyi gördümmm hemde t çizgisi diğer çizgiye göre çok baskın, inş tutar

CANIM BEN 6 YILLIK EVLIYIM MAYISTA KISMETSE 7 YILIMIZA GIRECEZZ AMA ILK 5 YILIMDA BIR RAHATSIZLIGIM VARDI COK SUKUR GECTI IYIM 1,5 YILDIR HIC KORUNMUYORUZZ AMA COCUK OLSUN DIYEDE HIC DUSUNMEDIK AMA OLSAYDI OLURDU DIYE DUSUNUYORUM.BU SON 4 AYDIR BU AYLA BERABER COCUK ISTIYORUZ VE CALSIMALARI ONA GORE AYARLADIK TAKIP ETMEYE CALSIYORUM KENDIMCEE DR GITTIM HORMON TESTI FALAN ALTTAN ULTR. BAKILDI BIR PROBLEM OLMADI SOLENDI ISTE BAKALIM BZIDE HAYILRISI DEDIK. EGER REGLIM 2 MARTA KADAR GELIRSE ESIMINDE BIR GORUNMESI GEREKIYORMUZ SPER HARAKETLILIGINE BAKILACAKMIS CANIM BENIMDE BOLE ISTEE HAYIRLISI ALLAHTAN

bende kacgünden beri yapıyodum ovulasyon testini bugünde yaptım zaten yumurtlama günüm ve çift çizgiyi gördümmm hemde t çizgisi diğer çizgiye göre çok baskın, inş tutar

süper canım sakın kacırmamaya calıs bugununu ve yarını derım sana genelde gun asırı ılıskı derler ama yarınıda bos gecırm derım canımm ole duydum da bır ıkı arkadasımdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…