süper canım sakın kacırmamaya calıs bugununu ve yarını derım sana genelde gun asırı ılıskı derler ama yarınıda bos gecırm derım canımm ole duydum da bır ıkı arkadasımdann
çok istiyorum inş bu sefer olur yarında boş geçirmeyeceğim inş hyırlısı..
çok istiyorum inş bu sefer olur yarında boş geçirmeyeceğim inş hYIRLISI..
merhaba kızlarrrr pazartesı hastahaneye gıtmeme gerek kalmadı malesef hasta oldummmm pooffff gelecek aya ınsallahhhhhh
kızlarrrr bu yumurtlama zmanı nasıl hasaplanıyo ban bugun hasta oldum 6 gun fılan suruyo hastalıgım bıttıkten kac gun sonra esımle bırlıkte olmam gerek bebek ıcınn yardımmm edermısınız
selam kızlar ben halen regl olmadım 1 haftayı geçti kanda negatif çıkmıştı sizce hamile olabilirmiyim kan testi negatif çıkıpda daha snra hamile olduğunu öğrenen varmı???
bugün hasta olduysan 1 de 11.gününden başla gün aşırı birliktelikle inş. bebişn olur canım...
seni uzmek ıstemem ama bendede negatıf cıktı kanda hatta 17 gunum gecmıstı ve bugun hjasta oldumm pofffffffffff ınsallah sende bbek wardırrrrrr
canımmmm anlamadımm ne olur tekrar anlatrmısınn kuzummmmmmm yanı calısmalara nezman baslayayıım
Arkadaşlar günü 17 mart olan varmı acabaaaaa!!!
selam kızlar ben halen regl olmadım 1 haftayı geçti kanda negatif çıkmıştı sizce hamile olabilirmiyim kan testi negatif çıkıpda daha snra hamile olduğunu öğrenen varmı???
merhaba kızlarrrr pazartesı hastahaneye gıtmeme gerek kalmadı malesef hasta oldummmm pooffff gelecek aya ınsallahhhhhh
CANIM SU AN HATIRLAYAMIYORUM FAKAT ISTERSEN 20 VEYA 30 SAYFA ONCESINDE BIR TABLOMUZ VAR ONA BAKK DERİMArkadaşlar günü 17 mart olan varmı acabaaaaa!!!
kızlarrrr bu yumurtlama zmanı nasıl hasaplanıyo ban bugun hasta oldum 6 gun fılan suruyo hastalıgım bıttıkten kac gun sonra esımle bırlıkte olmam gerek bebek ıcınn yardımmm edermısınız
CANIM VALLA SOLE SOLIYIM SIMDI SENIN DONGUN NASIL OLUYOR ILISKIYE GIRDIGIN GUNLERI BILIYORMUSUN YUMURTLAMAN GEC OLMUS OLABILIR GEC DOLENME OLABILIRMII ACABA DEMEKTENDE ALAMIYORUM KENDIMI INS OLESINDIRDE HABERINI ALIRIZ CANIM AMA SENI HEYCANLANSIRMAKTA ISTEMEM
ÜZÜLME CANIMMM OLSUN KISMET BIR DAHAKI AYA INŞALLAHHHHSAKIN AMA SIKMA KENDINIIII
CANIM SU AN HATIRLAYAMIYORUM FAKAT ISTERSEN 20 VEYA 30 SAYFA ONCESINDE BIR TABLOMUZ VAR ONA BAKK DERİM
CANIM DONGUN NASIL OLUYOR KAC GUNDE BIR ADET OLURSUN
canımmmm anlamadımm ne olur tekrar anlatrmısınn kuzummmmmmm yanı calısmalara nezman baslayayıım
canım adetinin ilk gününden başlayarak 14 gün say ve 4 geri 4 ileri git o günlerde çalışın
Cnm 1) ovulasyon testleri var çok uygun
2)İnternette ovulasyon hesabı var ilk 3 yada 2 ay adet düzenini yaz hemen çıkıyor.
3) Ovulasyon zamanın geldiğinde zatan çok bariz bir şekilde akıntın oluyor.
o nasılya çok kafam karıştı 4 ileri 4 geri derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?