Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam kızlar ben halen regl olmadım 1 haftayı geçti kanda negatif çıkmıştı sizce hamile olabilirmiyim kan testi negatif çıkıpda daha snra hamile olduğunu öğrenen varmı???

merhaba kızlarrrr pazartesı hastahaneye gıtmeme gerek kalmadı malesef hasta oldummmm pooffff gelecek aya ınsallahhhhhh

kızlarrrr bu yumurtlama zmanı nasıl hasaplanıyo ban bugun hasta oldum 6 gun fılan suruyo hastalıgım bıttıkten kac gun sonra esımle bırlıkte olmam gerek bebek ıcınn yardımmm edermısınız

kızlarrrr bu yumurtlama zmanı nasıl hasaplanıyo ban bugun hasta oldum 6 gun fılan suruyo hastalıgım bıttıkten kac gun sonra esımle bırlıkte olmam gerek bebek ıcınn yardımmm edermısınız

bugün hasta olduysan 1 de 11.gününden başla gün aşırı birliktelikle inş. bebişn olur canım...

selam kızlar ben halen regl olmadım 1 haftayı geçti kanda negatif çıkmıştı sizce hamile olabilirmiyim kan testi negatif çıkıpda daha snra hamile olduğunu öğrenen varmı???

seni uzmek ıstemem ama bendede negatıf cıktı kanda hatta 17 gunum gecmıstı ve bugun hjasta oldumm pofffffffffff ınsallah sende bbek wardırrrrrr

seni uzmek ıstemem ama bendede negatıf cıktı kanda hatta 17 gunum gecmıstı ve bugun hjasta oldumm pofffffffffff ınsallah sende bbek wardırrrrrr

daha önce hiç gecikiyormuydu bende hafif akıntı var adet döneminde kuruluk olurmuş sende akıntı oluyormuydu. bende pek umutlu değilim zaten hayırlısı bakalım yaa

CANIM VALLA SOLE SOLIYIM SIMDI SENIN DONGUN NASIL OLUYOR ILISKIYE GIRDIGIN GUNLERI BILIYORMUSUN YUMURTLAMAN GEC OLMUS OLABILIR GEC DOLENME OLABILIRMII ACABA DEMEKTENDE ALAMIYORUM KENDIMI INS OLESINDIRDE HABERINI ALIRIZ CANIM AMA SENI HEYCANLANSIRMAKTA ISTEMEM

merhaba kızlarrrr pazartesı hastahaneye gıtmeme gerek kalmadı malesef hasta oldummmm pooffff gelecek aya ınsallahhhhhh

ÜZÜLME CANIMMM OLSUN KISMET BIR DAHAKI AYA INŞALLAHHHH SAKIN AMA SIKMA KENDINIIII

Arkadaşlar günü 17 mart olan varmı acabaaaaa!!!
CANIM SU AN HATIRLAYAMIYORUM FAKAT ISTERSEN 20 VEYA 30 SAYFA ONCESINDE BIR TABLOMUZ VAR ONA BAKK DERİM

CANIM DONGUN NASIL OLUYOR KAC GUNDE BIR ADET OLURSUN

yani 11.günü 12.günü 14 ve 16 günlerde kesin yumurlama oluyor diye biliyorum ama geç yumurtlarsın belki o yüzden 2 güne bir olsa daha iyi olur.

valla canım yumurtlama günümü takip ettim bakalım kanda bişey çıkmamıştı 1 hafta önce tekrar baktıracam pazartesi.

Cnm 1) ovulasyon testleri var çok uygun
2)İnternette ovulasyon hesabı var ilk 3 yada 2 ay adet düzenini yaz hemen çıkıyor.
3) Ovulasyon zamanın geldiğinde zatan çok bariz bir şekilde akıntın oluyor.

canm ovülasyon testinin fiyatı nekadarki ve nasıl kullanacam hiç kullanmadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…