- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
14 ocak
Ama kaç günde bir adet oluyorsun o da önemli söylemen gerekiyor.
28 günde bir
14 ocak
19-26 arasına dikkat ediyorsun!En çokda adetinin 12-13-14-15 ine dikkat
19-26 tımı neden geç değilmi neye göre bu?
Cnm ya uzmanlar sizler düzenli olduğunuzu söylesenizde zaman dilimi özelliğinden mutlaka standart değil ve bazı bayanlar düzenli adet olsada geç yumurtlama yada daha iyi tarafı 2 kez yumurtlama. Kafaya takmadan garanti istiyorsanız, iş hayatı yada yaş nedeni ile garanti isteyen bayanlara % de olasılığı arttırmak için öneriyorlar.
19-26 tımı neden geç değilmi neye göre bu?
CANIM VALLA SOLE SOLIYIM SIMDI SENIN DONGUN NASIL OLUYOR ILISKIYE GIRDIGIN GUNLERI BILIYORMUSUN YUMURTLAMAN GEC OLMUS OLABILIR GEC DOLENME OLABILIRMII ACABA DEMEKTENDE ALAMIYORUM KENDIMI INS OLESINDIRDE HABERINI ALIRIZ CANIM AMA SENI HEYCANLANSIRMAKTA ISTEMEM
ÜZÜLME CANIMMM OLSUN KISMET BIR DAHAKI AYA INŞALLAHHHHSAKIN AMA SIKMA KENDINIIII
CANIM SU AN HATIRLAYAMIYORUM FAKAT ISTERSEN 20 VEYA 30 SAYFA ONCESINDE BIR TABLOMUZ VAR ONA BAKK DERİM
CANIM DONGUN NASIL OLUYOR KAC GUNDE BIR ADET OLURSUN
daha önce hiç gecikiyormuydu bende hafif akıntı var adet döneminde kuruluk olurmuş sende akıntı oluyormuydu. bende pek umutlu değilim zaten hayırlısı bakalım yaa
gebelikveannelik.com - olası yumurtlama günü hesaplayıcısı
yaa arkdslar bısey sormak ıstıyorum beklenen adet gecıktı ama adet sancıları war her aykı gıbı benm sormak ıstedgm gebelık varsa eger bu sancılar adet donemınde olabılırmı gebelık olsa bıle adet sancısı olabılırmı???
canım deniyorum ama sürekli gün ve ay giriniz diyo anlayamadım ki :s
canım deniyorum ama sürekli gün ve ay giriniz diyo anlayamadım ki :s
yaa arkdslar bısey sormak ıstıyorum beklenen adet gecıktı ama adet sancıları war her aykı gıbı benm sormak ıstedgm gebelık varsa eger bu sancılar adet donemınde olabılırmı gebelık olsa bıle adet sancısı olabılırmı???
evet canım sen o istenen ay ve günü gir yani son 3 regl tarihini en altada o senini regl ve yumurtlama tarihini yazıyor
yada reglinin ilk gününden 14 gün say ve 14.gün den 4 ileri 4 geri git mesela reglin 15 şubatsa 15.16.7 ..... Diye say 14.güne denk geldiğinde 4 ileri 4 geri say o 8 günlük aralık çalışmalara başla
ben bi düşük yapmıştım o gebeliğim dönemimdede ben regl olacam sanıyorum ama hamileliktenmiş yani olabiliyor canım hatta hamilelik süresince devam eden sancılar oluyor.
canım benimde adeetime 2 gün var ama dediğin gibi bende aynıyım gebeyimdir inşallah diye umutla bekliyorummm :97: UMARIM SENDE HAMİLESİNDİRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?