Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım 24 ocak ve 2 şubat arası büyük ihtimalle yumurtlamanın olduğu tarik google yumurtlama nasıl hesaplanır yaz birde ordan oku sana devamlı lazım olabilir çünkü devamlı lazım olabilecek bir bilgi
ama tatlım bu hesaplara göre senin reglin 14 ocaksa 14 şubatta regl tarihin tabi adet döngün kaç günde bilemem ama sen en iyisi googleda arştır

19-26 tımı neden geç değilmi neye göre bu?

Cnm ya uzmanlar sizler düzenli olduğunuzu söylesenizde zaman dilimi özelliğinden mutlaka standart değil ve bazı bayanlar düzenli adet olsada geç yumurtlama yada daha iyi tarafı 2 kez yumurtlama. Kafaya takmadan garanti istiyorsanız, iş hayatı yada yaş nedeni ile garanti isteyen bayanlara % de olasılığı arttırmak için öneriyorlar.

Bazı bayanlar hamilelik istemiyorlar ve emin dedikleri günlerin dışındaki birlikteliklerinde de yumutlıyorlar o nedenle hamile kalınıyor. En doğru garanti lab testi ve hisstettiğimiz akıntı.Ben mesela çok iyi hissediyorum

28 gunde bır oluyorum canımmmmm

daha önce hiç gecikiyormuydu bende hafif akıntı var adet döneminde kuruluk olurmuş sende akıntı oluyormuydu. bende pek umutlu değilim zaten hayırlısı bakalım yaa

hayır daha once hıc gecıkmyordu 5 aydır takıp edıyordum hep duzenlıydı ılk defa bu ay okadar gectı zten bugunde olmasam ptesı doktora gıdıcektımbendede akıntı coktu ewet hayırlısı canım

yaa arkdslar bısey sormak ıstıyorum beklenen adet gecıktı ama adet sancıları war her aykı gıbı benm sormak ıstedgm gebelık varsa eger bu sancılar adet donemınde olabılırmı gebelık olsa bıle adet sancısı olabılırmı???

ben bi düşük yapmıştım o gebeliğim dönemimdede ben regl olacam sanıyorum ama hamileliktenmiş yani olabiliyor canım hatta hamilelik süresince devam eden sancılar oluyor.

canım deniyorum ama sürekli gün ve ay giriniz diyo anlayamadım ki :s

yada reglinin ilk gününden 14 gün say ve 14.gün den 4 ileri 4 geri git mesela reglin 15 şubatsa 15.16.7 ..... diye say 14.güne denk geldiğinde 4 ileri 4 geri say o 8 günlük aralık çalışmalara başla

canım benimde adeetime 2 gün var ama dediğin gibi bende aynıyım gebeyimdir inşallah diye umutla bekliyorummm :97: UMARIM SENDE HAMİLESİNDİRR

Son düzenleme:
evet canım sen o istenen ay ve günü gir yani son 3 regl tarihini en altada o senini regl ve yumurtlama tarihini yazıyor

deniyoru ama hata veriyoo site beni sevmedi heralde

yada reglinin ilk gününden 14 gün say ve 14.gün den 4 ileri 4 geri git mesela reglin 15 şubatsa 15.16.7 ..... Diye say 14.güne denk geldiğinde 4 ileri 4 geri say o 8 günlük aralık çalışmalara başla

kendi hesaplarıma göre yumurtlama dönemine denk geldi çalışmalar baklaım hayırlısıı :78:

ben bi düşük yapmıştım o gebeliğim dönemimdede ben regl olacam sanıyorum ama hamileliktenmiş yani olabiliyor canım hatta hamilelik süresince devam eden sancılar oluyor.

gecmıs olsun canım..ayrıca tesekkr ederım sancılar wwar ama beklemedeyım pztesıye kadar beklıcem artık..nokta gıbı geldı arkası gelmedı.ama sancı devam edıyr..ara ara adet sancısı.bıde basım agrıyor kıı...beklemekten baska carem yok zaten..cunku bende gecıkmeler olabılıyr arada bir.

canım benimde adeetime 2 gün var ama dediğin gibi bende aynıyım gebeyimdir inşallah diye umutla bekliyorummm :97: UMARIM SENDE HAMİLESİNDİRR

ayy ınsallahh canımmm...alllah kısmet eder ınsallahh...yaa bende gecıkme oldu ama normal cunku gecıkmelerım olabılıyr beklıcem pztesıye kadar..zaten denemede ılk ayımız cok buyuk umudum yok ama bakcaz artık hayrlısı...azcık bole cok az gosterdı kendını ama arkası gelmedı yaaa...basımda agrıyorr ılcada almıyrum her ıhtımale karsıı.....ılk ayım umıtlı degılım ama ne bıleıyımm...ınsallahh bakalım canım hayrlısı olsun hepımız ıcın gonlumuze gore olur ınsalllahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…