Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar brde şeyi merak ediyorum gebe kalmadan önceden folik kullanmak gerekiyomu :97:

Kızlar brde şeyi merak ediyorum gebe kalmadan önceden folik kullanmak gerekiyomu :97:

Cnm bazı dr lar aldırmıyor bir müddet sonra tahlil den sonra al diyor .AMA BNM DR M VERİYOR BN KULLANIYORUM.Yan hiçbir etkisi yok sonuçta ve çocuğun özellikle ilk ayını nerdeyse stresten ne yediğimizi bilmeyiz herkes yoğun hayat yaşıyo gıda alsa meyva tüketmiyor onu tüketse sebze tüketmiyor.Sen blrsin dr na sor bnm kişisel fikrim ben kullanıyorum.

doktora hiç gebelikle ilgili gitmedimki en son gittiğimde gebe kalmayı düşünüyomusun dedi evet dedim hormon baktı usg baktı normal kalabilirsin dedi ve çıktım hiçbişiy demedi başkaa

doktora hiç gebelikle ilgili gitmedimki en son gittiğimde gebe kalmayı düşünüyomusun dedi evet dedim hormon baktı usg baktı normal kalabilirsin dedi ve çıktım hiçbişiy demedi başkaa

Ya bebeğim ben dr hakkında olumsuz söyleyem söz branşım olmayan konuda haddim olmadan bilmişlik yapamam , ben kullanıyorum arkadaşım. Ve bnm tüm arkadaşlarımda kullandı.

ya bebeğim ben dr hakkında olumsuz söyleyem söz branşım olmayan konuda haddim olmadan bilmişlik yapamam , ben kullanıyorum arkadaşım. Ve bnm tüm arkadaşlarımda kullandı.

folbiol mu kullanıyosun bide günde kaçtane alıyosun aczaneden direk alsam reçetesiz verirlermi gece gece çok oldumm ama :78:

folbiol mu kullanıyosun bide günde kaçtane alıyosun aczaneden direk alsam reçetesiz verirlermi gece gece çok oldumm ama :78:

Rica ederim cnm hiç önemli değil evet folbiol çok ucuz eczaneden direkt alıyorsun Günde 1 tane alıyorum ben sabah düzenli aynı saatte sen kendi hayat düzenine göre saat seç hergün aynı zaman diliminde al hiçbir yan etkisi yok merak etme .inan ben 3 gündür belimde ölüyordum ama adet olana dek yine de dayandım ilaç almadım ne olur ne olmaz diye öyle ilaç almayı sevmem .Bundan korkma ok

çok saol canım çok tşk edrim bende 4 gündür başım ağrıyo ama korkudan alamıyorum en kısa zamanda alıp başlıyım bende

canım benim artık 6.ay olacak çalışmalar başlayalı artık Allah ne zaman kısmet ederse bundan sonra gerçekten zamana bırakmak istiyorum

inşallah canım ya benimde ilkdefa bu ay belim çok agrıdı zaten o kandırdı beni meger çok sancılı olacakmışım onun habercisiymiş
en iyisi kendini hiç dinlememek zaten çoğu belirti psikolojik ve adet belirtisiyle çok karıştırılıyor
tecrübeyle sabitledik

Son düzenleme:
canım gebelik düşünüyorsan 3 ay önceden folik asit almaya başlayabilirsin.. folik asit hamile kalmayı kolaylaştırır..yumurta oluşumunda pozitif etkisi vardır.. o yüzden tavsiye ederim herkese

Evet canim ; benim Dr. da ayni seyi söyledi hamile kalmayi kolaylastirdigini ve yumurtalar icin iyi oldugunu.:97:

İyi pazarlar arkadaşlar Merhaba sinemcim bu arada :13: Bana da folik asit verdi doktor 20 gündür filan kullanıyorum. Dünden itibaren yumurtlama dönemi başladı benim hayırlısı

kızlar dün adet günümdü olmadım hala beklemedeyim dün çok ağrım vardı kasık ve bel ağrısı bu sabah uyandığımda hiçbişey yoktu bu iyimi kötümü anlamadım:44::44:

evet canım sen o istenen ay ve günü gir yani son 3 regl tarihini en altada o senini regl ve yumurtlama tarihini yazıyor

Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı bu adreste de hesaplama programı var burdan da bakabilirsiniz

kızlar dün adet günümdü olmadım hala beklemedeyim dün çok ağrım vardı kasık ve bel ağrısı bu sabah uyandığımda hiçbişey yoktu bu iyimi kötümü anlamadım:44::44:

eslem adetinden kaç gün gecikince şüphelenmek gerekiyor ki? Ben d.kontrol hapını geçen ay bıraktım hap kullanmadan önce adetlerim hep düzensiz olurdu yani mutlaka bir kaç gün ya da 4-5 gün gecikmeli olurdu bir önceki aya göre. Senin düzenli miydi canım?

eslem inşallah olmazsın kırmızı kartı görene kadar hala umut var demektir bence

benim belli olmuyor cnm genelde düzenli ama son zamanlarda düzensizdi ama ben ve göğüs ve kasık ağrımdan anladım ben adet günümün yaklaştığını normalde dündü ama bu sabah kalktığımda bütün ağrılar bitmişti

kızlar günaydın,bende yaklaşık 5,5 haftalık hamileyim.Adetim 8 gün gecikince test aldım ve pozitif çıktı.açıkcası eşimle çok istiyorduk ama bu ay tahmin etmiyodum çok güzel bir sürpriz oldu.bendeki belirtiler adet sancıları çekiyodum sanki regli olmuşum gibi bel ve kasıklarımda bacaklarımda inanılmaz ağrılarım vardı,göğsüm hassaslaştı ve yeşil- mavimsi damarlar belirginleşti.bide 4 yada 5 gün falandı adetim gelmeyeli çok çok az kavherengimsi biir akıntı geldi ben adet olucam sandım devamında ama sonrasında hiçbir şey gelmedi.zaten 8. gün dayanamayıp test alıp baktım ve mutlu sonuç allahıma bnlerce şükür 1 hafta 10 gün sonrada kalp atışalrını dinlemeye gidicez,allahım isteyen herkese nasip etsin.:79:

Yarına kadar bekle bakalım canım sonra olmadı test yaparsın inşallah Allah nasip etsin
öylemi iyi bari nerdeyse bırakacaktım boşyere içiyorum diye gerçi hamilelik dışındada faydaları varmış

Ben doktoruma sordum adaesila, dedim şimdi ne zaman hamile kalacağım belli olmaz (çünkü hamilelikten önce başlanıp 2. ve 3. ayına kadar içilebilir dedi) ya 7-8 ay 1 sene sürerse ben o zamana kadar içecek miyim folik asiti bi zararı olmaz mı dedim? Hiç bir zararı olmaz bu senin vücuduna vitamin etkisi yapıyor bebk olduktan sonra da gelişim anormalliği göstermemesi için iyi gelir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…