Kızlar brde şeyi merak ediyorum gebe kalmadan önceden folik kullanmak gerekiyomu :97:
cnm bazı dr lar aldırmıyor bir müddet sonra tahlil den sonra al diyor .ama bnm dr m veriyor bn kullanıyorum.yan hiçbir etkisi yok sonuçta ve çocuğun özellikle ilk ayını nerdeyse stresten ne yediğimizi bilmeyiz herkes yoğun hayat yaşıyo gıda alsa meyva tüketmiyor onu tüketse sebze tüketmiyor.sen blrsin dr na sor bnm kişisel fikrim ben kullanıyorum.
doktora hiç gebelikle ilgili gitmedimki en son gittiğimde gebe kalmayı düşünüyomusun dedi evet dedim hormon baktı usg baktı normal kalabilirsin dedi ve çıktım hiçbişiy demedi başkaa
ya bebeğim ben dr hakkında olumsuz söyleyem söz branşım olmayan konuda haddim olmadan bilmişlik yapamam , ben kullanıyorum arkadaşım. Ve bnm tüm arkadaşlarımda kullandı.
folbiol mu kullanıyosun bide günde kaçtane alıyosun aczaneden direk alsam reçetesiz verirlermi gece gece çok oldumm ama :78:
rica ederim cnm hiç önemli değil evet folbiol çok ucuz eczaneden direkt alıyorsun günde 1 tane alıyorum ben sabah düzenli aynı saatte sen kendi hayat düzenine göre saat seç hergün aynı zaman diliminde al hiçbir yan etkisi yok merak etme .inan ben 3 gündür belimde ölüyordum ama adet olana dek yine de dayandım ilaç almadım ne olur ne olmaz diye öyle ilaç almayı sevmem .bundan korkma ok
canım benim artık 6.ay olacak çalışmalar başlayalı artık Allah ne zaman kısmet ederse bundan sonra gerçekten zamana bırakmak istiyorumcanım hepimiz oleyız valla kendımızı durduramıyoruz ne yapalımmm hayırlısı olsun dıyoruz tabıkı en bastaaa umudumuz yitirmemeliyizzzzzz inşallah Rabbim sağlıklı ve tez zamada hamilelik nasip eder bizlereee
iyi yapmıssın canımmm bende girmeden edemıyorum merak edıyorum hele guzle hebrler aldıkca cok sevınıyorumm rabbim bizlerede yaşatır ınsallah tez zamandaakısmet gülüm yaa kısmett zman bırak ne kadardır ıstıyordun kı ..sakın üzme tatlı canınıı olucakk ınsallah dr gerek kalmazz hiçbirimizinnn
inşallah canım ya benimde ilkdefa bu ay belim çok agrıdı zaten o kandırdı beni meger çok sancılı olacakmışım onun habercisiymişYaa nedense bu ay bende ole belırtı falan yokk hıc bır sekılde blim agrıyor oda bu aralar cok yogun ıs temposunda calıyorum kasııklarımın ara ara agrısı var sadce kısmet fazla bekletmesınde kuyruklummmmmm
Kızlar brde şeyi merak ediyorum gebe kalmadan önceden folik kullanmak gerekiyomu :97:
canım gebelik düşünüyorsan 3 ay önceden folik asit almaya başlayabilirsin.. folik asit hamile kalmayı kolaylaştırır..yumurta oluşumunda pozitif etkisi vardır.. o yüzden tavsiye ederim herkese
evet canım sen o istenen ay ve günü gir yani son 3 regl tarihini en altada o senini regl ve yumurtlama tarihini yazıyor
kızlar dün adet günümdü olmadım hala beklemedeyim dün çok ağrım vardı kasık ve bel ağrısı bu sabah uyandığımda hiçbişey yoktu bu iyimi kötümü anlamadım:44::44:
kızlar dün adet günümdü olmadım hala beklemedeyim dün çok ağrım vardı kasık ve bel ağrısı bu sabah uyandığımda hiçbişey yoktu bu iyimi kötümü anlamadım:44::44:
Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı bu adreste de hesaplama programı var burdan da bakabilirsiniz
eslem adetinden kaç gün gecikince şüphelenmek gerekiyor ki? Ben d.kontrol hapını geçen ay bıraktım hap kullanmadan önce adetlerim hep düzensiz olurdu yani mutlaka bir kaç gün ya da 4-5 gün gecikmeli olurdu bir önceki aya göre. Senin düzenli miydi canım?
Evet canim ; benim Dr. da ayni seyi söyledi hamile kalmayi kolaylastirdigini ve yumurtalar icin iyi oldugunu.:97:
benim belli olmuyor cnm genelde düzenli ama son zamanlarda düzensizdi ama ben ve göğüs ve kasık ağrımdan anladım ben adet günümün yaklaştığını normalde dündü ama bu sabah kalktığımda bütün ağrılar bitmişti
öylemi iyi bari nerdeyse bırakacaktım boşyere içiyorum diye gerçi hamilelik dışındada faydaları varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?