Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım gebelik düşünüyorsan 3 ay önceden folik asit almaya başlayabilirsin.. folik asit hamile kalmayı kolaylaştırır..yumurta oluşumunda pozitif etkisi vardır.. o yüzden tavsiye ederim herkese

bilmiyodum tşk ederim canım
Merhaba

Evet canim kullanmak gerekiyor ben 2,5 aydir kullaniyorum Gebe kalmadan 3 ay oncesinden baslanmasi gerekiyor.

bende yarın alıp başlayım

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bekleyen bizlereee

Hayırlı uğurlu olsun canım

hayırlı olsun cnm allah yüzünü görmek nasip etsin inş

sağolun kızlar Allah razı olsun,darısı isteyenlerin başına.bende 10 gün önce burda yazılanları okuyup acaba bendede belirtiler varmı diye merakla takip ediyodum gerçi yüce rabbim çok aratmadı 6 aydır istiyoduk ama allahıma şükür muradımıza erdik inşşallah sizinkileride duymak nasip eder ve yine çok çocuk isteyen çevremdeki yakın canım arkadaşlarımınkinide

ya kızlar yardım edin eşimle ben çocuk çalışmaları yapıyoruz aynı zamandada çok yaramazız çok fazla şakalaşıyoruz çok hiperaktifiz hiç yerimizde durmuyoruz ordan oraya atlıyoruz vs.... ya kızlar bu durum çocuk oluşmsını engellermi kayınvaldem öyle söylüyor bukadar aktif olursanız çocuk tutunamaz diyor ya sizce ondanmı hamiş olamıyorum bi cvp yazın ya valla moralim çok bozuk şuandada yanımda ve benle dalga geçiyor .hareketli olmasına ragmen çocuk sahibi olan varmı kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayırlı olsun tatlım ya allah sagsalim kucagına almayı nasip eder inşallah

sağol canım teşekkür ederim,gerçi ben yapı olarak hareketli değilim ama çalıştığım işten dolayı sürekli ayakta,koli taşıyan ve koşturmaca halindeydim işten yeni ayrıldım ama 2-3 haftalık hamile iken çalışıyomuşum aslında.bence zaten oluşurken değilde hani oluştuktan sonra dikkat etmek lazım yani gebeliği öğrendikten sonra.tabi sen yinede dikkat canım,darısı başına inşallah.

istee aynı bennn ve aynı kayınvalidemin cevabıkızz rahat durun acık çalışmalardan sonra agır hareket et hoplayıp zıplama

folik asit kullanımı hakkında...

canım ben de bir süredir deniyorum bebek sahibi olmayı ve bilinçli hamile kalmak için ben de sizler gibi doktorumu dinleyerek folik asit alarak destekliyordum kendimi. ancak birkaç aydan sonra insan hem sıkılıyor hem de bir ilaca tabii kalmaktan yoruluyor. ben kendimce şöyle bir çözüm buldum (gerçi eşim genelde şehir dışında çalışıyor) özellikle yumurtlama dönemime denk gelince birkaç gün öncesinde içiyorum ve adete kadar içiyorum toplamda 10-15 gün kadar işte. o ay gebelikle sonuclanmadıysa yine adet olup bitene kadar içmiyorum. o ayki umudumla ilgili yani. folik asiti gıdalardan da alabilirsiniz unutmayın. gebelik öncesi ve sırasında tabiiki çok önemli de, annelerinize anneannelerinize bir sorun biliyorlar mıydı? Koyu yeşil yapraklı sebzeler tüm tahıllar ve kuru baklagiller de folik asit bulunur. Ceviz yumurta sarısı portakal yerdi annem benim, folik asit dışardan habara gübere almazdı ENDİŞEYİ BIRAKALIM BERABERRRRR!

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bende folıc asıt kullanıyorum bu ay basladım ve benım yumartlama gunlarımdede kullandım yumurtlama gunlerımın ıkı gununde bırlıkte olduk ya bende ıkı gundur goguslerımde acıma var elledıgımde acıyo sankı damarlar hafıf belırgınlesmeye baslamıs gıbı ama bılmıyorum ya umutlanmakta ıstemıyorum hayal kırıklıgı cok kotu oluyo bu arada bende 4 aylık evlıyım umarım rabbım hepımıze en kısa zamanda bebıslerımızı nasıp eder kızlar

canım benim burda adet gününün geçip geçmemesi çok önemli bence, acaba adet günün geçtimi.

yok canım 1 ınde adet gunun gecen adettım cok tuaf gıbıydı yanı soyle adetımın 3 gunu bıtı gıbıydı sonra gece bıraz oldu 4 cu gunude aksama kadar pek gelmemıstı aksam işden geldıkten sonra bırazcık oldu 5 gunude az dı sonrakı gun temızlendım ama hıc bu sekılde olmamıstı hep notmal sekılde 5 gun azalırdı gecen adet boyle oldu benım adet ım yaklasınca gogusumde boyle acı gıbı seyler olmaz canım ama belkıde adettendır ne bılıyım boyle ıste tatlım

anlıyorum canım,açıkcası benimki genelde olan belirtilerdendi belki seninki üstüne adet görme de olabilir ama pek de bilgi sahibi değilim canım ya.ben şüphelendiğimde hemen idrar testi yapmıştım .inşallah canım sen canını sıkma bu ay olmasada inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda nasip eder.

ınsallah tatlım bıde bu sırada gaz problemı olmaya basladı aklıma geldıkce neler oldugunu yazıyorum oy oy bakalım canım ya ınsllah enkısa zamanda nasıp eder rabbım

canım benim heycanını çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim,acaba hamilemiyim diye sürekli kendimi sorguluyodum, biz eşimle 6 aydır uğraşıyoduk,normalde benim adetim düzensizdir.ama son 2 adetim günü gününe olmuştu bu ayda yine tam bekledimki baktım gelen giden yok sonra adet gibi kasık ve belimde ayrıca bacaklarımda ağrılar vardı göğüslerim hassastı ve mavi yeşil damarlar çıkmaya başladı gaz problemide vardı bende sonra 4 yada 5.gün falandı çok çok az kahvemsi akıntı geldi ama devamı gelmedi 8.günde zaten test yaptım ve pozitif çıktı çok şükür bak sende umudunu yitirme stres yapma en ummadığın anda çok güzel bi sürprizle karşılaşırsın inşallahh

istee aynı bennn ve aynı kayınvalidemin cevabıkızz rahat durun acık çalışmalardan sonra agır hareket et hoplayıp zıplama

he ay kocacım rahat durmuyorki evde kovalamaca oynuyoruz yaw ay saolun yinede sen hamişsim öyle hatırlıom eeeeeeeee nasıl gidio

tebrk ederim canımmgöğsündeki damarlar ne zaman belirginleşti acaba?

tebrk ederim canımmgöğsündeki damarlar ne zaman belirginleşti acaba?

canım daha öncede çıkmış olabilir ama ben adetim geciktikten tam 1 hafta sonra farkettim şuandada aynen öle ve çok hassaslaştılar.belirtiler çok benziyodu hep burdan takip eidyodum ama bi yandan kendimi umutlandırmak istemiyodum çünkü adetim hep gecikirdi bu son iki aya kadar.çok şükür şimdi 5,5 hafatalık hamileeyim.

çok şükür canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…