yok canım 1 ınde adet gunun gecen adettım cok tuaf gıbıydı yanı soyle adetımın 3 gunu bıtı gıbıydı sonra gece bıraz oldu 4 cu gunude aksama kadar pek gelmemıstı aksam işden geldıkten sonra bırazcık oldu 5 gunude az dı sonrakı gun temızlendım ama hıc bu sekılde olmamıstı hep notmal sekılde 5 gun azalırdı gecen adet boyle oldu benım adet ım yaklasınca gogusumde boyle acı gıbı seyler olmaz canım ama belkıde adettendır ne bılıyım boyle ıste tatlım
slmmmmmmmmmm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
inşallah canım benim, meğer bizim gibi o kadar insan varmişki bebek sahibi olmak isteyen rabbim hepsinin yüzüne baksın.
canım benim heycanını çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim,acaba hamilemiyim diye sürekli kendimi sorguluyodum, biz eşimle 6 aydır uğraşıyoduk,normalde benim adetim düzensizdir.ama son 2 adetim günü gününe olmuştu bu ayda yine tam bekledimki baktım gelen giden yok sonra adet gibi kasık ve belimde ayrıca bacaklarımda ağrılar vardı göğüslerim hassastı ve mavi yeşil damarlar çıkmaya başladı gaz problemide vardı bende sonra 4 yada 5.gün falandı çok çok az kahvemsi akıntı geldi ama devamı gelmedi 8.günde zaten test yaptım ve pozitif çıktı çok şükür bak sende umudunu yitirme stres yapma en ummadığın anda çok güzel bi sürprizle karşılaşırsın inşallahh
slmmmmmmmmmm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
iyiyiz tatlım sen nasılsın
selammmmmmm minarr
bende ıyım canım saoll valla aynen yaramaza bısey yokk
selam canımmm nerelerdesınız yaa
Hasta oldum ben ateşim var,öksürüyorum.bütün kemiklerim sızlıyo.. tam da yumurtlama öncesi off yaa:)
Kızlar bende geldiiiimmmmm nasılsınızz :)) sinua Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin sen şimdi büyülü bahçesin ne güzel maaşallah Rabbim bizede nasip etsin inş.
CANIM ONCEKI AYDA BENIMDE OLE OLMUSTU (KENDINI IYI HISSETTIGIN ZAMANLARI YAPMAYA CALISIRSIN AMA IYIDE HISSETMIYORSAN ZORLAMA KENDINI SAKIN CANIMM)BIR BAS AGRISIYLA BASLADI SONRA BUTUN KEMIKLERIM KIRILMIS GIBI AGRIYORDU SIMDI COK IYIIM AMA DIKKAT ET GIDIYOR GIBI OLUYOR TEKRARDAN GELIYOR COK COK GECMIS OLSUNNN CANIMM
HOSGELDIN SENDE CANIMMMMMM
BU ARADA SİNUA COK TEBRIK EDERIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN:92::92::92::92::92::92: SAĞLICAKLA DARISI BAŞIMIZAAAAAAAAAAAAAAMİN
reglime 12 gün var..göğüslerim hassaslaştı dokununca acıyor..yumurtlama üstünden daha 4-5 gün geçti ama ne dersiniz? psikolojik olurmu..
reglime 12 gün var..göğüslerim hassaslaştı dokununca acıyor..yumurtlama üstünden daha 4-5 gün geçti ama ne dersiniz? psikolojik olurmu..
cnm bu belirtilerin regle kaç gün kala başladı
kızlar ben bu ay ilk defa korunmadım ama 22 sinde regl olmam gerekirken 16sında oldum bitince hamile kalma şansım var mı eşim gidioda
ben 6+1 de gittiğimde sadece keseyi gördüm kalp atışı için martın 2 sini bekliyorum inş görürümaaa ben 4+4 te görememiştim ne kadar şanslısın valla
luxxorcum hoşgeldin burayaİyi günler herkese, yakın zamanda hamile kalmayı planladığımdan biraz bilgi almak amacı ile geldim topiğe kızlarKeseyi görmek tabiri nedir onu anlamadım? Hamile olduğunun ultrasonda görünmesi filan mı? Bir de ilk haftanın başlangıcı son adet gününden itibaren satılmaya başlanıyormuş diye duydum, fark etmeden hamile kaldı isek (sonraki adet günümüze var ise) bunu belirtilerden mi anlarız? Demek istediğim adet gecikmesi henüz yaşanmadığı için, çünkü sonraki adet tarihine gün varsadaha? karmaşık oldu sanırım epey Neyse demek istediğimi anlayan biri cevap verirse sevinirim:13:
evt cnm ilk önce kese yi görüyoruz ve kalp atışları için beklemeye başlıyoruz. olasılık biraz daha düşük sadece olmaz die biş yok geç yumurtlayabilior insan bazen mümkün yani en kısa zamanda inş güzel haberlerini alırız ayrılma buralardan burdaki bilgiler çok işine yarıcakAnladııııım şu ortadaki ufak yuvarlak ksıım mı kese oluyor? yani bebeciğin oluştuğu yer miiiiÇok güzel ya Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benim son adetimin ilk günü6 şubat yani bugün 14.gün oluyor yumurtlama tarihinin bu 14. günde başladığını okumuştum, o tarihlere denk gelmezse bebek olmuyor mu yoksa olasılık mı daha düşük sadece? Birde erken gebelik testi, normal gebelik testinden farklı bir şey mi? (Cahilim henüz bu konuda fazlaca soru sormamın kusuruna bakmayın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?