Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm ne zamn evlendin bende ekim 10 da evlendim

cnm bu belirtilerin regle kaç gün kala başladı

Kızlar bende geldiiiimmmmm nasılsınızz :)) sinua Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin sen şimdi büyülü bahçesin ne güzel maaşallah Rabbim bizede nasip etsin inş.

Hasta oldum ben ateşim var,öksürüyorum.bütün kemiklerim sızlıyo.. tam da yumurtlama öncesi off yaa:)

CANIM ONCEKI AYDA BENIMDE OLE OLMUSTU (KENDINI IYI HISSETTIGIN ZAMANLARI YAPMAYA CALISIRSIN AMA IYIDE HISSETMIYORSAN ZORLAMA KENDINI SAKIN CANIMM) BIR BAS AGRISIYLA BASLADI SONRA BUTUN KEMIKLERIM KIRILMIS GIBI AGRIYORDU SIMDI COK IYIIM AMA DIKKAT ET GIDIYOR GIBI OLUYOR TEKRARDAN GELIYOR COK COK GECMIS OLSUNNN CANIMM

Kızlar bende geldiiiimmmmm nasılsınızz :)) sinua Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin sen şimdi büyülü bahçesin ne güzel maaşallah Rabbim bizede nasip etsin inş.

HOSGELDIN SENDE CANIMMMMMM
BU ARADA SİNUA COK TEBRIK EDERIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN:92::92::92::92::92::92: SAĞLICAKLA DARISI BAŞIMIZAAAAAAAAAAAAAAMİN

reglime 12 gün var..göğüslerim hassaslaştı dokununca acıyor..yumurtlama üstünden daha 4-5 gün geçti ama ne dersiniz? psikolojik olurmu..

teşekkür ederim canım sağol

kızlar ben bu ay ilk defa korunmadım ama 22 sinde regl olmam gerekirken 16sında oldum bitince hamile kalma şansım var mı eşim gidioda

reglime 12 gün var..göğüslerim hassaslaştı dokununca acıyor..yumurtlama üstünden daha 4-5 gün geçti ama ne dersiniz? psikolojik olurmu..

bellide olmaz dicem ama yinede kendini çok umutlandırma bekle bakalım kendimizi okadar çok dinliyoruz kii onlada alakalı olabilir sabırr :97:

CANIM BENCE DAHA VAR GIBI AMA BELLI DE OLMAZ CUNKU HER BEBEK FARKLI BELIRTILER GOSTEREBILIYOR INSALLAH PİSİKOLOJIK DEGILDIRR TATLIM AMA KAFANDAN AT HIC TAKMA GUNLERI SAYMA SEN CALISMALARA DEVAM ETT CANIMMM BENCEE ALLAH GONLUNE GORE VERSINNNNN

kızlar ben bu ay ilk defa korunmadım ama 22 sinde regl olmam gerekirken 16sında oldum bitince hamile kalma şansım var mı eşim gidioda

CANIM STERS YAPMIS OLABILIRSIN DAHA YENI DE KORUNMAYI BIRAKMISSIN ZAMANA BIRAK BENCEE UZME CANINI ESIN GELDIKTEN SONRAA BASLARSIN

aaa ben 4+4 te görememiştim ne kadar şanslısın valla
ben 6+1 de gittiğimde sadece keseyi gördüm kalp atışı için martın 2 sini bekliyorum inş görürüm
luxxorcum hoşgeldin buraya eylül gelinlerinden sonra bursa buluşmak çok güzel. belirtilere aldanma adet belirtisi ile hamilelik belirtilerini birbirine çok benziyor ve bizim gibi acemiler anlayamayabilior
evt cnm ilk önce kese yi görüyoruz ve kalp atışları için beklemeye başlıyoruz. olasılık biraz daha düşük sadece olmaz die biş yok geç yumurtlayabilior insan bazen mümkün yani en kısa zamanda inş güzel haberlerini alırız ayrılma buralardan burdaki bilgiler çok işine yarıcak

kızlar allah hepinizden razı olsun,rabbimden diliyorum inşallah allah hepinize o mutlu anı nasip eder,sevinçle şaşkınlık arası gözyaşlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Siuna canım yaa bısey sorucam dongun nasıl olur senın kac gunde bır ve tahmını yumurtlama gunlerındemı beraber odlun bıze bıraz bılgı verırsen fazla yormak ta ıstemıyorum eger musaıtsenn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…