Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Siuna canım yaa bısey sorucam dongun nasıl olur senın kac gunde bır ve tahmını yumurtlama gunlerındemı beraber odlun bıze bıraz bılgı verırsen fazla yormak ta ıstemıyorum eger musaıtsenn canımm

olurmu canım benim seve seve anlatırım.valla canım benim ,normalde aslında adetim düzensizdir,muhakkak bi kaç gün yada bi hafta gecikirdi biz 6 aydır uğraşıyoz neler yaptım valla yok yumurtlama günü yok ayaklarını dik falansonunda açıkcası sıkıldım özelliklede eşim çok istediği için stres yapmaya başladım ama artık regli günlerimi bile saklıyodum eşimden,hani sormasın takip etmesin diye,hatta doktora gittim hani yaşım 30 falan ya acaba olmazmı geçmi olur bi dünya şey işte.ama doktor bana güldü dediki git 1 sene sonra olmazsa öle gel.(acayip strs yapmıştım o zamanlar)sonra baktımki son 2 ayki adetim günü günne oldu ilk defa çok enderdir aslında ben dedimki artık bu ayın 5 inde gene gelir ama bişi gelmedi,umutlanmamak için gene gecikmeye başladı heralde dedim ama bu seferki belirtiler daha önceki gecikmeler gibi değildi ordan anladım.

bide en önemlisi bu ay hiç yumurtlama falan hesaplamadım,ayaklarımı kaldırmadım hemen tuvalete çıkardım ama bu ay oldu kısmet valla herşey

benımde son ıkı adettım gunu gunune oldu daha onceden 2 yada 3 gun ya one yada arkaya atardı ama bu son ıkı adettım gunu gunune oldu canım bu arada hayırlı olsunnn

benımde son ıkı adettım gunu gunune oldu daha onceden 2 yada 3 gun ya one yada arkaya atardı ama bu son ıkı adettım gunu gunune oldu canım bu arada hayırlı olsunnn

sağol canım benim valla hiç ummadığın zamanda oluyo canım benim hiç sıkma canını,inşallah darısı başınaaa

anlıyorum canım inan cok sevındım dedıgın gıbı stres cok etkılıyorr.hayılrısı dıyoruz bizleree benımde gunu gunune olur hıc aksamaz ama oncekı ay tam 17 gun gecıktı ve 18. gunu adet oldum ınsallah benımde bu ay tutuyordur. dongum 30 gunde bır sat 31 ocaktı benım normalde yumurtlama bıttı sanırım ama ben hala gun asırı devam edıyorum alıskanlık oldu galıbaaa

bide en önemlisi bu ay hiç yumurtlama falan hesaplamadım,ayaklarımı kaldırmadım hemen tuvalete çıkardım ama bu ay oldu kısmet valla herşey

ben arada da olsa bakıyorum ve pc den not defterı bolumune yazıyorum ılk defa bu ay basladım yazmaya daahayırlısı olsunnn canım artıkk

tekrar yazmis gibi olacak ama bende de normalde adetten bir hafta once baslamasi gereken belirtiler yumurtlama sıvım geldi ve o birleşmelerden 3-4 gün sonra başladı. eyvah dedim çok erkenden adet olacagim ama olmam gereken tarih 28i civari. neyse dün sabah idrarımı yaptıktan sonra abartısız 2 topluiğne başı kadar sulu pembemsi birşey vardı akıntıyla karışık. dedim tamam bitti adet oluyorum. sonra gün boyu gelmedi. bugun de yok. agrilarim hafifledi ama goguslerim ve kasıklarım hala devam ediyor. akıntım arttı ve hafif sarımsı sulumsu bir hal aldı. son adet tarihim 31 ocak. ne kadar daha bekleyeyim kızlar? sizin yorumlarınız ne sizce ben hamile mi kaldım?

canım satımızz aynıı ama benım doungum 30 gunde bır ama bende ole bır belırtı gelmedı umarım hamılesındır benım de bu arada ılıskım devam edıyor gun asırı olmaya calısıyorum ama sen neler yaptın nasıl gıdıyorr ılıskı durumun kac gunde bır yaptınn:26:

hee bu arad bence hamılesın umut vermek ıstemem ama bencee

Arkadaşlar merhaba...Yazdıklarınızı az cok okudum Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...Ben 23 yaşındayım mart 18 de 24 olacağım inş. 9 aylık evliyim ve yeni karar verdik bebiş yapmaya söylenilen her taktiği deniyoruz:26::26::26:ve pco hastasıyım aslında adetlerimin 3 5 günlük sapmasından başka bi belirtim yok pco ile ilgili....Size sorum hamilelik belirtileri ne zaman başlar ben çok oturunca belim ağırıyor ve bacağım hiç ağırmazdı bacağım ağırıyor kasıklarıma arada bir iğneli bir sancı oluyor bunlar belirti olabilir mi bu arada en son 2 şubatta regl oldum

Canım anlattıklarına göre umutlandırmak istemem ama hemilesin gelen akıntıda yerleşme kanaması olabilir

ay tatlım çok sağol, 3 gündür forumdayım eğer hamileysem konu komşu yerine sizle paylaşıcam dert ortağı oldunuz iç sesime.

ben 13ünde yumurtlama sıvımı gördüm o gece birliktelik yaşadım. ondan sonra da 2 günde bir yaşamaya çalıştım yarından itibaren de bırakıcam çünkü eşim gidiyor. 15-16 sından beri sürekli sancılanıyorum bi oram bi buram. dedim ya tüh adet oluyorum dedim ama henüz birşey yok. ben normalde o sıvıyı pek denk getiremezdim bu sefer denk gelince umut ediyorum işte öyle fakirce. :97:

rica ederim tatlım ne damek bence hamilelik belirtisi hemde net inşallah oledır Allah gönlüne gore versın canım bende yumurtlama sıvımı tam 15 ınde gordugumu sandım ama tam olarak ve eminim bundan 16 sında gordum cok bellıydı ve o akşamı beraberlık oldu sonrada gun asırı devam ettı canım hakkımzıda hayırlısı

amin canım cümlemize bebek isteyenlere inşallahbu arada yenı evlısın ne guzel maşallahh.. bazen belirti dedıgım seyler pisikolojıkte olabılıyor dınlememeye calıs canm kendını ve usutmemeye calsı canım pko hasasıymıssın sopan suyunu denedınmı canım cok ıyı gelıyormus deneyen arkadaslar var cevremde ve nette arastırmalarıma goree Allah gönlüne gore versınnn canımmm

Evet canım soğan suyunu içiyorum 5 günüm kaldı dedim ya ne duyuyorsam yapıyorum artıkk

arkadaşlar mrb!bnm bat'ım 18 şubattı ve geçti!!!hiç bir şey yok,hatta adet öncesi kahverengi akıntı oluyordu bikaç gün o da yok!pzt dokotra gidicem,ama endişeliyim belki de psikolojik olabilir diye!... psikoloji ama nasıl etkileyebilir ki biyolojik ritmimizi diyorum bi yandan da ,öte yandan korkuyorum doktorun yalancı gebelik vs diyebileceğinden...püf...

kızlar birşey sorcam dün yumurtlama günümdü dün ovulasyon testini kullandım çift çizgi bugunde kullandım bugünde dünkü gibi çift çizgi ve bayagı koyu rengi bu test yumurtlama bitene kadar böylemi devam eder yoksa daha ymurtlamam olmadımı yarın yada sonraki günmü olur anlayamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…