umut nasil oluyor yaa ben 2 gün ictim dahada koyverdim ipin ucunu
Evet canım soğan suyunu içiyorum 5 günüm kaldı dedim ya ne duyuyorsam yapıyorum artıkk
kızlar sogan suyu ne ben bılmıyorum banada anlatırmısınız acaba
kızlar birşey sorcam dün yumurtlama günümdü dün ovulasyon testini kullandım çift çizgi bugunde kullandım bugünde dünkü gibi çift çizgi ve bayagı koyu rengi bu test yumurtlama bitene kadar böylemi devam eder yoksa daha ymurtlamam olmadımı yarın yada sonraki günmü olur anlayamadım??
Valla canım adam gibi yaptığım pek söylenemez ama günde iki kere öğlen ve akşam yemeklerden 10 dk önce 2 su bardağı suyu kaynatıp içine dörde veya altıya kesilmiş orta boy soğanı atıp 5 dk kaynatıyorsun ağzı kapalı şekilde...sonra kapağını açıp ılımaya bırakıyorsun ılık olarak içiyorsun valla ilk günler bende içemiyordum ama burnunu kapatınca su niyetine içiliyo işe yarayacakmı bilmiyorum bu ayın sonunda göreceğiz...Bu arada adetinin 7.günü başlayıp 15 gün yapıyorsun bunu fazlası yasak bunu unutma....
canm ovülasyon testinin fiyatı nekadarki ve nasıl kullanacam hiç kullanmadımda
kıs rahat duruver azcıkya kızlar yardım edin eşimle ben çocuk çalışmaları yapıyoruz aynı zamandada çok yaramazız çok fazla şakalaşıyoruz çok hiperaktifiz hiç yerimizde durmuyoruz ordan oraya atlıyoruz vs.... ya kızlar bu durum çocuk oluşmsını engellermi kayınvaldem öyle söylüyor bukadar aktif olursanız çocuk tutunamaz diyor ya sizce ondanmı hamiş olamıyorum bi cvp yazın ya valla moralim çok bozuk şuandada yanımda ve benle dalga geçiyor .hareketli olmasına ragmen çocuk sahibi olan varmı kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyy yok bidaha bende ayakları totişi falan dikmem havaya kimden duysam bunları yapmaktan bıkınca hamile kalıyor nerde yanlış yapıyorum diyodum ya akışına bırakmak en iyisi daha geç olmadan anladım çok şükür :)bide en önemlisi bu ay hiç yumurtlama falan hesaplamadım,ayaklarımı kaldırmadım hemen tuvalete çıkardım ama bu ay oldu kısmet valla herşey
pembemsi akıntından dolayı büyük ihtimal hamilesin inşallah öyledirtekrar yazmis gibi olacak ama bende de normalde adetten bir hafta once baslamasi gereken belirtiler yumurtlama sıvım geldi ve o birleşmelerden 3-4 gün sonra başladı. eyvah dedim çok erkenden adet olacagim ama olmam gereken tarih 28i civari. neyse dün sabah idrarımı yaptıktan sonra abartısız 2 topluiğne başı kadar sulu pembemsi birşey vardı akıntıyla karışık. dedim tamam bitti adet oluyorum. sonra gün boyu gelmedi. bugun de yok. agrilarim hafifledi ama goguslerim ve kasıklarım hala devam ediyor. akıntım arttı ve hafif sarımsı sulumsu bir hal aldı. son adet tarihim 31 ocak. ne kadar daha bekleyeyim kızlar? sizin yorumlarınız ne sizce ben hamile mi kaldım?
arkadaşlar mrb!bnm bat'ım 18 şubattı ve geçti!!!hiç bir şey yok,hatta adet öncesi kahverengi akıntı oluyordu bikaç gün o da yok!pzt dokotra gidicem,ama endişeliyim belki de psikolojik olabilir diye!...psikoloji ama nasıl etkileyebilir ki biyolojik ritmimizi diyorum bi yandan da ,öte yandan korkuyorum doktorun yalancı gebelik vs diyebileceğinden...püf...
kıs rahat duruver azcık
ayyyy yok bidaha bende ayakları totişi falan dikmem havaya kimden duysam bunları yapmaktan bıkınca hamile kalıyor nerde yanlış yapıyorum diyodum ya akışına bırakmak en iyisi daha geç olmadan anladım çok şükür :)
pembemsi akıntından dolayı büyük ihtimal hamilesin inşallah öyledir
valla öyle bir etkiliyorki psikoloji herşeyin temeli
peki normalde böyle geçikmen oluyormuydu
sen yinede korkma aslında öyle herşeyide bilmek iyi değil ondan stres yapıyoruz işte araştığım herşey için çok pişmanım panik atak olacam nerdeyse
Ya cnm çok ucuz , aynı gebelik testi gibi zaten üzerinde uygulama yazısı var tavsiye ederim. Pardon şimdi okudum bu arada ...
hımmmmmm saol canım olmazsa gelecek ay denerim inşallah gerek kalmazda hayırlısı bakalım bu arada senin regl ne oldu
Dedim ya bnm hiç sekmez hiç sadece belim çok kötü idi, o bile sadece saat aksattırdı. Ama çok keyifsiz değilim, hayırlısı sağlıklı durumla olsunda .İnşallah martta, istiyorum, ilgin için teşekkürler.
şekerler bu arada incir içen şekerler yanında mutlaha hayıt çayı içmeliymiş ben onuda içiyorum bakalım ama çok acı
canım ben dıger ay kullanıcam eger gebelik yoksa bakalım kısmett canımmmm hayıt cayı ıcılecegını bılmıyordumm bak dediğin iyi oldu
canım incir kürü yumurtlama yaptırıyor hayıt çayıda yumurta çatlatıyormui googleden bi ara bak çok faydasını görenler olmuşta
beklemek kadar kötü birşey var mı
muhakkak dogrudur canım az bkımm sende ne var ne yok nasıl gıdıyor
malesef canım arkadasım beklemek beklemek beklemek yapacak baska sey yok Allah tum bebek ısteyenlereee uğrasanları çabalıyanları cabalarını boşa cıkarmasınn (içinde bizlerindeee) inşallahh senın ne alemde beklemedemısın:26:
nasılsınız kızlarr :97:
iyilik şeker ya minarcım bişey sorcam ben şuanda yumurtlama günlerimdeyim haftayada saçımı boyatacam ay bişey olurmu dersin ya şimdi boyat diycen ilçede görev yapıyoruz kar yagıyor yollar kapalı vs... ya bişey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?