Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ama regle 6 gün kalaya denk geliyor tatlım dediğin gibi hamilelikte bile boyatan çok var ama ay bi hamiş olsam bu arda senin regle kaç gün var

anladım canım geçmiş olsun diyeyim ama zaten geçmiş şükür..inşallah olur en kısa zamanda hayırlısıyla..kmbilir bu ay oluverir belki..bende vajinismustum bu arada 2 ay oldu atlatalı bir bucuk senelık evliyim ama böyle bir durumum vardı benımde..ilk ay zaten dusunmedık hıc bu ay oluruna bıraktık..ama zaten adet olucam gibii oldu 1 hafta boyunca olan belirtiler birden geçti ve sadece goguslerımde agrı var buda adet belirtim..hayırlısı bakalım zaten daha yeni o yuzden sorun yok..ama oyle belirtiler olunca insan bir tuaf oluyor..
bende bir muayne olmak istiyorum aslında öncelikle zaten ama gidemedim bir türlüü..

şekerler bu arada incir içen şekerler yanında mutlaha hayıt çayı içmeliymiş ben onuda içiyorum bakalım ama çok acı

hayıt da ne kıs bak ya yapmıcam bişey diyom duyuncada merak ediyom:97::97:
hayıt çayı çatlatmak içinmiş
bende havucu kaynatıp incirle içilecek diye duymuştum
incir yumurtayı geliştiriyor havuzçta çatlatıyormuş geçen saraçoğlu varya saba tümerde demişti
havuçla hayıt çayı aynı işlevimi görüyor galiba

hayıt tohumu ay aktardan aldık bi araştır çok fazla pozitif etkisi var ben bu ay hep kullandım bakalım gebelik için çok etkiliymiş aman ay bi sıkıldımki ama napıyım boş duramıyorum

bugün iyi değilm midem bulanıyor eşim psikolojiktir diyor ama hiç zannetmiyorum sabah uykuluyken ben psikoloji falan kullanamam hem psikolojik olarak mide mi bulanırmış ayrıca ben yine pazar günü test yaptım negatif daha adetimebir hafta var cıkmayabilr neden bu kadar ısrar ediyorum bilmiyorum karnımdaki şişlik de devam ediyor ayrıca pazar günü akşam basım döndü tansiyonum düştü biraz hayırlısı bakalım bu hafta gecsin artıkkk çatlıcam meraktan acaba hamilemiyim?

Merhaba canım.Daha bi hafta varken yıpratma bence kendini.Biraz zor oluyo ama sabret bencce adet gününe kadar test yapma.Ben de bi hafta öncesinden başlardım teste.Bu ay sabrettim takmadım biraz da hamileyim şimdi.Bir de sanki mide bulantısı için erken daha ben şuan 5+3üm hala mide bulantım yokkk

cnm erken davranma sonra zaman geçmek bilmior biraz sabret çok zor biliorum ama ..belirtilerin var anlıorum seni..mide bulantısı arkadaşın dediği gibi 1 aydan sonra başlıomuş en erken..

slm kızlar :) nasılsınız? İnş güzel haberler vardır, epeydir giremiyodum özledim hepinizi :)

Kızlar Günaydın, İyi haftalar
Önce hemen bi sorum olucak sonra gelişmeleri yazıcam
Smear testi yapılınca 2-3 saat sonra pembemsi minik bir akıntı oldumu sizde?

cnm erken davranma sonra zaman geçmek bilmior biraz sabret çok zor biliorum ama ..belirtilerin var anlıorum seni..mide bulantısı arkadaşın dediği gibi 1 aydan sonra başlıomuş en erken..

zaman geçmiyor sadece o değilki kasıklarda batmave kramp var göğüslerim koltuk altıma doğru şişmeye başladı adet olacagım zaman şişmez benim hem daha bir hafta var bilmiyorum duramıyorum değişiklikleri eşim bile farketti emin olsam gidip kan testi yaptırcam ama erkennnbu hafta gecer mi :18:

kızlar günaydın, iyi haftalar
önce hemen bi sorum olucak sonra gelişmeleri yazıcam
smear testi yapılınca 2-3 saat sonra pembemsi minik bir akıntı oldumu sizde?

günaydın kızlar..

Nazlıcım.. Bende geçen ay yaptırmıştım smear testi ama hiç akıntı falan olmadı canım pembe falan...?? Bebişmi gelio acaba..

Kızlar , benim karnım resmen acıo.. Kaşınıo.. Içi şiş... Mide bulantısı desem doğru olmaz ama başım ve midem bir tuhaf oluo.. Ama bende ülser ve reflü olduğu için dr.. Midemin hamilelikte çok çok çok daha hassas olabileceğini söylemişti..

Bu belirtiler hayra alamet değil.. Belim ve sırtım ağrıo.. E hayırlısı bakalım bekliyorum..:) sizlerden ne haberler var bakalım..

hayırlı olsun canım darısı bize elimde değil ayrıca bu mide bulantısı kişiye göre değişir belki de benm bi arkadsm mide bulantısıyla dr gitti adetine 3 gün kala hamile oldugunu öğrendi hoş benim mide normaldede hassastır nolur hemenck gecse bu hafta yatsak kalksak yatsak kalksak bitse nolurr

adet tarihin ne zaman canım?

Sanırım handeyle nazlıdanda güzel haberler var inş bu ay :)

Bende bu sabah eşimin yanından geldim.Açıkçası bu ayda beklemiyorum bebek filanda( gerçi bizdeki bu hızla en erken 6 ayda bebek olur :) hani olduda tuttuysa yolun sarsıntısından acaba dedim?

Tatlım dün gittik biz hastaneye, doktor ultrasında baktı, normal muayene falan yaptı. Herşey çok güzel dedi. Minik kistlerin var onlar olmazsa bebek olmaz zaten dedi. =)
Foliğe başla dedi, zaten 1 aydır kullanıyorum dedim. Testler istedi. 600 tlyi geçiyodu devlet hastanesinde yaptırıcam testleri.Kadın smear aldı. Gece gittik zaten hastaneye. Sabah çamaşırımda az pembemsi leke vardı ondan sordum. Smear aldıktan sonra olurmu diye. :26:
Doktor sonuçların çıkana kadar korunun, bu ay hamile kalma bi kontrol edelim dedi. 3 ay içinde gebelik bekliyoruz dedi. =)

olur olur belli olmaz candaşım.. hayırlısı ile olsun da arkadaşım... inşş hepimiz göbişleri dolar:)

varya eşim değilde yaparsanız beni kk hamile yapıcak
Canım rabbim hepimizin göbişini doldursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…