saol tatlım iyilik kenı adıma konusım barii sen nasılsınnnnnn
yok canım bısey olcagını sanmıyorum hamılelıkte bıle arkadaslarım boyatıyorr bende hayret edıyorum ama senın daha yumurtlama bısey olmazz
CANIM BEN 6 YILLIK EVLIYIM MAYISTA KISMETSE 7 YILIMIZA GIRECEZZ AMA ILK 5 YILIMDA BIR RAHATSIZLIGIM VARDI COK SUKUR GECTI IYIM 1,5 YILDIR HIC KORUNMUYORUZZ AMA COCUK OLSUN DIYEDE HIC DUSUNMEDIK AMA OLSAYDI OLURDU DIYE DUSUNUYORUM.BU SON 4 AYDIR BU AYLA BERABER COCUK ISTIYORUZ VE CALSIMALARI ONA GORE AYARLADIK TAKIP ETMEYE CALSIYORUM KENDIMCEE DR GITTIM HORMON TESTI FALAN ALTTAN ULTR. BAKILDI BIR PROBLEM OLMADI SOLENDI ISTE BAKALIM BZIDE HAYILRISI DEDIK. EGER REGLIM 2 MARTA KADAR GELIRSE ESIMINDE BIR GORUNMESI GEREKIYORMUZ SPER HARAKETLILIGINE BAKILACAKMIS CANIM BENIMDE BOLE ISTEEHAYIRLISI ALLAHTAN
şekerler bu arada incir içen şekerler yanında mutlaha hayıt çayı içmeliymiş ben onuda içiyorum bakalım ama çok acı
hayıt da ne kıs bak ya yapmıcam bişey diyom duyuncada merak ediyom:97::97:
hayıt çayı çatlatmak içinmiş
bende havucu kaynatıp incirle içilecek diye duymuştum
incir yumurtayı geliştiriyor havuzçta çatlatıyormuş geçen saraçoğlu varya saba tümerde demişti
havuçla hayıt çayı aynı işlevimi görüyor galiba
tamam baktım bilehayıt tohumu ay aktardan aldık bi araştır çok fazla pozitif etkisi var ben bu ay hep kullandım bakalım gebelik için çok etkiliymiş aman ay bi sıkıldımki ama napıyım boş duramıyorum
ben uyuyom iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr öptüm hepinizi
bugün iyi değilm midem bulanıyor eşim psikolojiktir diyor ama hiç zannetmiyorum sabah uykuluyken ben psikoloji falan kullanamam hem psikolojik olarak mide mi bulanırmış ayrıca ben yine pazar günü test yaptım negatif daha adetimebir hafta var cıkmayabilr neden bu kadar ısrar ediyorum bilmiyorum karnımdaki şişlik de devam ediyor ayrıca pazar günü akşam basım döndü tansiyonum düştü biraz hayırlısı bakalım bu hafta gecsin artıkkk çatlıcam meraktan acaba hamilemiyim?
bugün iyi değilm midem bulanıyor eşim psikolojiktir diyor ama hiç zannetmiyorum sabah uykuluyken ben psikoloji falan kullanamam hem psikolojik olarak mide mi bulanırmış ayrıca ben yine pazar günü test yaptım negatif daha adetimebir hafta var cıkmayabilr neden bu kadar ısrar ediyorum bilmiyorum karnımdaki şişlik de devam ediyor ayrıca pazar günü akşam basım döndü tansiyonum düştü biraz hayırlısı bakalım bu hafta gecsin artıkkk çatlıcam meraktan acaba hamilemiyim?
cnm erken davranma sonra zaman geçmek bilmior biraz sabret çok zor biliorum ama ..belirtilerin var anlıorum seni..mide bulantısı arkadaşın dediği gibi 1 aydan sonra başlıomuş en erken..
kızlar günaydın, iyi haftalar
önce hemen bi sorum olucak sonra gelişmeleri yazıcam
smear testi yapılınca 2-3 saat sonra pembemsi minik bir akıntı oldumu sizde?
Merhaba canım.Daha bi hafta varken yıpratma bence kendini.Biraz zor oluyo ama sabret bencce adet gününe kadar test yapma.Ben de bi hafta öncesinden başlardım teste.Bu ay sabrettim takmadım biraz da hamileyim şimdi.Bir de sanki mide bulantısı için erken daha ben şuan 5+3üm hala mide bulantım yokkk
zaman geçmiyor sadece o değilki kasıklarda batmave kramp var göğüslerim koltuk altıma doğru şişmeye başladı adet olacagım zaman şişmez benim hem daha bir hafta var bilmiyorum duramıyorum değişiklikleri eşim bile farketti emin olsam gidip kan testi yaptırcam ama erkennnbu hafta gecer mi :18:
günaydın kızlar..
Nazlıcım.. Bende geçen ay yaptırmıştım smear testi ama hiç akıntı falan olmadı canım pembe falan...?? Bebişmi gelio acaba..
Kızlar , benim karnım resmen acıo.. Kaşınıo.. Içi şiş... Mide bulantısı desem doğru olmaz ama başım ve midem bir tuhaf oluo.. Ama bende ülser ve reflü olduğu için dr.. Midemin hamilelikte çok çok çok daha hassas olabileceğini söylemişti..
Bu belirtiler hayra alamet değil.. Belim ve sırtım ağrıo.. E hayırlısı bakalım bekliyorum..:) sizlerden ne haberler var bakalım..
adet tarihin ne zaman canım?
Sanırım handeyle nazlıdanda güzel haberler var inş bu ay :)
Bende bu sabah eşimin yanından geldim.Açıkçası bu ayda beklemiyorum bebek filanda( gerçi bizdeki bu hızla en erken 6 ayda bebek olur :) hani olduda tuttuysa yolun sarsıntısından acaba dedim?
adet tarihin ne zaman canım?
Sanırım handeyle nazlıdanda güzel haberler var inş bu ay :)
Bende bu sabah eşimin yanından geldim.Açıkçası bu ayda beklemiyorum bebek filanda( gerçi bizdeki bu hızla en erken 6 ayda bebek olur :) hani olduda tuttuysa yolun sarsıntısından acaba dedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?