- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
varya eşim değilde yaparsanız beni kk hamile yapıcak
Canım rabbim hepimizin göbişini doldursun inş.
iyi oldunmu braz daha canım.... bende belirtiler artış gösterio.. karnımın içinde sanki balon var şişio devamlı.. batıo karıncalanıo...sağ göğsümün damarı maşallarh omzuma kadar gidio.. mavi yeşil bir rengi var.. midem ve başım ara ara tuhaflaşıo... karnımın ağrısı belime ve sırtıma vurmaya başladı...???
ha bide inanılmaz ıslak durumdayım.. affedersiniz her daim hazırım sanki:) vajinamda dokununca bir hassasiyet var.. askıntım var???
sende varmı bişi cnm
1130 sayfada gelişmeleri yazdım. Belirti olarak artık kendimi dinlemiyorum. Sadece kasıklarımda çok aşırı sancım var. Doktora söyledim çatlamamış yumurtlaraın var daha dedi
hımm rahim duvarı kalınlaşması falan görmedi.. hamilelik durumun yok yani ölemi ?? bişi demedimi dr cnm...
hımm rahim duvarı kalınlaşması falan görmedi.. hamilelik durumun yok yani ölemi ?? bişi demedimi dr cnm...
hmm 7 milim falan dedi duvarı ama o sırada ben uçmuştum galiba. Bebekle ilgili bişiler vardı onlara bakıodum
yaaa kızlaarr banada cevap verin noolurr..ovulasyon tarihimden itibaren vücut ısım hep 37.2 37.1 şeklinde.. yarın regli olmam lazım bugün vücut ısım gene 37.1 herhangi bir düşme olmamış.. yarın n eolur bilemem tabi..
onun haricinde hiç bir hamileli belirtisi hissetmiyorum.. bir kaç sefer tükrüğümün fazla olduğunu hissettim amaa herzaman olmuyor.. onun haricinde göğüslerimde ince ince damarlar oldu.. ama okadar çok yok canım değildir diye düşünüyorumki bunuda belirtiden pek sayamıyorum onun haricinde ne şişe ne hassasiyet.. bide dün gece bi filmde ağlar gibi oldum:S hiç olmaz bende ama bilmiyorum bu kadarda çabuk göstermez etkisini herlde.. ne diyorsunuz durumuma??
haklın canım hiçte belli olmaz bu işler :) ümitsiz olmayalım biz tabi :) İnş canım inş en yakın zamanda hepimizn göbişleri dolar yaolur olur belli olmaz candaşım.. hayırlısı ile olsun da arkadaşım... inşş hepimiz göbişleri dolar:)
wooow süper :) en kötü ihtimalle 3 ayda gebelik elde edebileceksin, inş ilk aydan olur nazlım :)Tatlım dün gittik biz hastaneye, doktor ultrasında baktı, normal muayene falan yaptı. Herşey çok güzel dedi. Minik kistlerin var onlar olmazsa bebek olmaz zaten dedi. =)
Foliğe başla dedi, zaten 1 aydır kullanıyorum dedim. Testler istedi. 600 tlyi geçiyodu devlet hastanesinde yaptırıcam testleri.Kadın smear aldı. Gece gittik zaten hastaneye. Sabah çamaşırımda az pembemsi leke vardı ondan sordum. Smear aldıktan sonra olurmu diye. :26:
Doktor sonuçların çıkana kadar korunun, bu ay hamile kalma bi kontrol edelim dedi. 3 ay içinde gebelik bekliyoruz dedi. =)
valla değil mi :) nasılda ümi,tle duayla bekliyoruz birbirimizn haberini :) İnş sonunda mutlu son olsun :)varya eşim değilde yaparsanız beni kk hamile yapıcak
Canım rabbim hepimizin göbişini doldursun inş.
iyi oldunmu braz daha canım.... bende belirtiler artış gösterio.. karnımın içinde sanki balon var şişio devamlı.. batıo karıncalanıo...sağ göğsümün damarı maşallarh omzuma kadar gidio.. mavi yeşil bir rengi var.. midem ve başım ara ara tuhaflaşıo... karnımın ağrısı belime ve sırtıma vurmaya başladı...???
ha bide inanılmaz ıslak durumdayım.. affedersiniz her daim hazırım sanki:) vajinamda dokununca bir hassasiyet var.. askıntım var???
sende varmı bişi cnm
canım batın ne zaman yumurtlama döneminden sonra ateşin düşmediğse hiç gebelik olabilir. Batında geçtiyse test al canım
bu önemli bir ayrıntı... ben kimyasaldan sn gittim.. 2mm di.. dr bana dediki hamile kalındığında 14 mm lere kadar ulaşması lazım rahim duvarı dedi...??????
neyse umutlandırmak istemem ama bence önemli bir ayrıntı cnm...
daha geçmedi yarın olmmam lazım işte bakalım.. ama ben biraz sabırız davranıyorum hemen test alsammıa caba diye düşünüyorum
canım senin belirtiler boş değil valla :) bu ayda var sende bişeyler :) Sanırım bu kez melek gelecek ve bi daha hiç gitmicek :))
canım ya inşş boş olduğunu sanmıyorum ama bekliyorum tabii..normal de böyle olmuyorum çünkü.. bi geçen ay onda bile bu kadar erken ve bu kadar fazlaca olmamıştı..hayırlısı diyorum cnm.. ark 3 aylık hamile ama çok zor geçirio. geçen akşam 6 şişe serum yedi kız sabaha kadar.. ne mutfağa girebilio ne bişi yiyebilio mide felaket 5 yaşında kızı var ondada böyle olmuş.. istiyoruz ama dilerim hayırlı olur.. ben çalışıyorum ve işi bırakmak gibi bir lüksüm yok.. dilerim hayırlısı olur.. hatta bu aralar midem tuhaflaşır gibi oluo eşime diorum korkmaya başladım inşş zor geçmez diye.. hayırlsı cnm ya..
inşş gelmiştir ve kucağıma alana dek benle kalır cnm..
cANIM ya inş melek gelmiştir ve senlede bi ömür kalır (sağlıcakla) Madem çok hassasiyet hissediyosun evet biraz zor geçebilri ama inş yinede idare edebileceğinden fazla zor geçmez, dediğin gibi çalışmayı bırakmak gibi bi lüksümüzde olmayınca inş kolay geçer gebelikler diye el açalım :) Allah yardımcın olsun şimdiden arkadaşım
herkese günaydın:)bu topiği ben de yeni takip etmeye başladım..ben de meraktan ölmek üzereyimSAT:28 Ocak..ilk kez bu ay dr.takibinde adetin 5.günü serophene başladım ve 11.günü çatlatma iğnem yapıldı.ve yaklaşık 10 gün önce göğsümde ağrı ve hassasiyet,kasık ağrılarım başladı.birkaç gün önce mide bulantısı,erken uyuma ve arasıra bel ağrısı oldu.adetin 23.günü akşamı fortel erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ((acaba erken yapmış olabilirmiyim diye hala ümitlenmeye devam ettim.bu arada stres tavan yapmış durumda..dün akşam göğsümdeki hassasiyetin geçtiğini fark ettim.gece uyandığımda mide bulantım da yoktu,normalde gece bulantım oluyordu birkaç gündür..bu sabah tuvalet temizliğim sırasında kağıtta çook açık bir leke gördüm ve çok üzgünüm:2:acaba bugün kanda bhcg yaptırsammı yoksa adetim mi başlıyor diye içim içimi yiyorum.siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?