Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım bence öncelikle stresi bırakmalıyız. ben de hemen hemen senle aynı durumdayım ve her an adet olacakmışcasına belirtiler yaşıyorum. bence biraz daha beklemelisin. aynı lekelenme bende de oldu. çok çok az ve zor seçilir bir pembeydi. arkadaşlar yerleşme sıvısı olabilir diyor deneyimlerine göre. sadece sabret ve buranın tadını çıkar bence.

canım belki pskolojiktir ama ben senden umutluyum bu ay. Tsh ile ilgili sorun vardı galiba sende ve o normale dönmüştü. Bekle tatlım biraz daha bu kadar erken belli etmez heralde kendini ama kısmet. Belkide yoldadır bebişin

teşekkürler yanıtladığın için inşallah dediğin gibidir..ama benim BAT 24-25 şubat..bugün 25.günümdeyim yani..inşallah hepimiz mutlu haberler veririz

evet keşke şu bizi yiyip bitiren stresi bırakabilsek ama ben yapamıyorum şimdilik(senin SAT ne zaman?benim beklenen adetim 24-yada 25 şubat..inşallah gelmez kırmızılar..Allah tüm dileyenlerle beraber bizim de dileğimizi kabul eder inşallah..dua etmekten başka yapacak bişey kalmıyor.ama ben bugün kanda bhcg yaptırıcam sanırım.eğer bir gebelik varsa ve bu leke yerleşme kanamasıysa sonuç pozitif çıkar değilmi?

ya evet, bide o ihtiaml var değil mi Bende banada derse çatlarım sıkıntıdan diyorum ama başa gelen çekilecek işte :) Keşke gelsinlerde bizde çekelim be :))
teşekkürler yanıtladığın için inşallah dediğin gibidir..ama benim BAT 24-25 şubat..bugün 25.günümdeyim yani..inşallah hepimiz mutlu haberler veririz

Canım inş dilediğin gibi olur ya, inş meleğin seninledir...

benim de sat 27 ya da 28 i. az kaldı yani. aslında test yapmak istiyorum silik bile görsem çıldıracağım ama herkes beklememden yana. ki haklılar sanırım.

benim de sat 27 ya da 28 i. az kaldı yani. aslında test yapmak istiyorum silik bile görsem çıldıracağım ama herkes beklememden yana. ki haklılar sanırım.

idrarda çıkması için erken ancak kanda bhcg daha kesin sonuç verir.evet benim eşim de bekle diyor sonra üzülüyorsun diyor ama sonuçta beklemek de çok ama çok zooorrr..bir an önce öğreneyimki ona göre kendimi hazırlayayım diyorum ben.ne bileyim valla böyle bekleyip de içim içimi yemektense bir an önce kan testi yapmak istiyorum.bugün öğlensonu yaptırırım artık hakkımızda hayırlısı..

Umarım bebişin yerine gelmiştir. Kanına karışmıştır ve tahlilinde çıkarda üzmez annesini

cnm geç yumurtlama yada geç döllenme olduysa kandada çıkmaya biliyor eğer negatif çıkarsa kendini üzmüş olucaksın bence biraz daha bekle

mutlaka bizleri haberdar et ama olur mu? kaderdas gibi hissediyor insan bir yerden sonra degil mi?

vallah canım benim adetime 2gün varama dayanamadım kan tahlili yaptirdım sonucunu ogleden sonra alacam görecez işte heycanla bekliyorum rabbim herkeze bebiş nasip eder inşallah

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum..şimdi ben muayne olmak istiyorum hani bir sorun varmıdır hamıle kalmak ıstıyorum bırseyler yapmak gereklımıdır falan diyee.adetim düzensiz birde onun için..merak ettiğim şeyse su bunun için alttan muayne ediyorlarmı :26:

doktoruna bağlı cnm ama genelde ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…