herkese günaydın:)bu topiği ben de yeni takip etmeye başladım..ben de meraktan ölmek üzereyimSAT:28 Ocak..ilk kez bu ay dr.takibinde adetin 5.günü serophene başladım ve 11.günü çatlatma iğnem yapıldı.ve yaklaşık 10 gün önce göğsümde ağrı ve hassasiyet,kasık ağrılarım başladı.birkaç gün önce mide bulantısı,erken uyuma ve arasıra bel ağrısı oldu.adetin 23.günü akşamı fortel erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ((acaba erken yapmış olabilirmiyim diye hala ümitlenmeye devam ettim.bu arada stres tavan yapmış durumda..dün akşam göğsümdeki hassasiyetin geçtiğini fark ettim.gece uyandığımda mide bulantım da yoktu,normalde gece bulantım oluyordu birkaç gündür..bu sabah tuvalet temizliğim sırasında kağıtta çook açık bir leke gördüm ve çok üzgünüm:2:acaba bugün kanda bhcg yaptırsammı yoksa adetim mi başlıyor diye içim içimi yiyorum.siz ne dersiniz?
kızlar benim de bat 26 sı,ama biz çalışmalara 15 inde başladık,troitin o gün düzeldiğini öğrendiğim için,2-3 gündür ara ara kasıklarımda ağrı var,acayip bi şişkinlik var,dün gece uyuyamadım iiçimdeki patırdılardan,gögüslerim şiş ve ağrıyo, şu an idrarda çıkacağını sanmıyorum,çünkü 6 gündür çalışıyoz
canım belki pskolojiktir ama ben senden umutluyum bu ay. Tsh ile ilgili sorun vardı galiba sende ve o normale dönmüştü. Bekle tatlım biraz daha bu kadar erken belli etmez heralde kendini ama kısmet. Belkide yoldadır bebişin
daha 1 hafta var canım neredeyse adetine. Şuan kanda çıksa bile değer çok düşük olur. Bekle 3-4 gün sonra yap testi. Pskolojik belirti yaşıyoruz hepimiz, seninde böyle olabilir tatlım. Belkide bebişin göbişine konmuştur içeride çalışma yapıyordur.
canım bence öncelikle stresi bırakmalıyız. ben de hemen hemen senle aynı durumdayım ve her an adet olacakmışcasına belirtiler yaşıyorum. bence biraz daha beklemelisin. aynı lekelenme bende de oldu. çok çok az ve zor seçilir bir pembeydi. arkadaşlar yerleşme sıvısı olabilir diyor deneyimlerine göre. sadece sabret ve buranın tadını çıkar bence.
ya evet, bide o ihtiaml var değil miÇalışmayı bırakmak gerçekten çok zor olucaktır. Doktor bana hamile kal, kalp atışlarını duyana kadar progestan falan kullanıcaksın dedi, o bile korkuttu beni. Feci uyku yapıyomuş o ilaç, ne yaparım ben diyorum
teşekkürler yanıtladığın için inşallah dediğin gibidir..ama benim BAT 24-25 şubat..bugün 25.günümdeyim yani..inşallah hepimiz mutlu haberler veririz
ya şu çizelgeyi ekleyemedim nazlıcım ya
evet keşke şu bizi yiyip bitiren stresi bırakabilsek ama ben yapamıyorum şimdilik(senin SAT ne zaman?benim beklenen adetim 24-yada 25 şubat..inşallah gelmez kırmızılar..Allah tüm dileyenlerle beraber bizim de dileğimizi kabul eder inşallah..dua etmekten başka yapacak bişey kalmıyor.ama ben bugün kanda bhcg yaptırıcam sanırım.eğer bir gebelik varsa ve bu leke yerleşme kanamasıysa sonuç pozitif çıkar değilmi?
ya evet, bide o ihtiaml var değil miBende banada derse çatlarım sıkıntıdan diyorum ama başa gelen çekilecek işte :) Keşke gelsinlerde bizde çekelim be :))
Kuzum gelsinde benim göbişime, sıkıca tutunsun annişine. Ona uykular işim herbişeyim feda olsun.
benim de sat 27 ya da 28 i. az kaldı yani. aslında test yapmak istiyorum silik bile görsem çıldıracağımama herkes beklememden yana. ki haklılar sanırım.
idrarda çıkması için erken ancak kanda bhcg daha kesin sonuç verir.evet benim eşim de bekle diyor sonra üzülüyorsun diyor ama sonuçta beklemek de çok ama çok zooorrr..bir an önce öğreneyimki ona göre kendimi hazırlayayım diyorum ben.ne bileyim valla böyle bekleyip de içim içimi yemektense bir an önce kan testi yapmak istiyorum.bugün öğlensonu yaptırırım artık hakkımızda hayırlısı..
idrarda çıkması için erken ancak kanda bhcg daha kesin sonuç verir.evet benim eşim de bekle diyor sonra üzülüyorsun diyor ama sonuçta beklemek de çok ama çok zooorrr..bir an önce öğreneyimki ona göre kendimi hazırlayayım diyorum ben.ne bileyim valla böyle bekleyip de içim içimi yemektense bir an önce kan testi yapmak istiyorum.bugün öğlensonu yaptırırım artık hakkımızda hayırlısı..
malesef canım arkadasım beklemek beklemek beklemek yapacak baska sey yok Allah tum bebek ısteyenlereee uğrasanları çabalıyanları cabalarını boşa cıkarmasınn (içinde bizlerindeee) inşallahh senın ne alemde beklemedemısın:26:
Umarım bebişin yerine gelmiştir. Kanına karışmıştır ve tahlilinde çıkarda üzmez annesini
inşallah..eğer sonuç iyiyse ben de burada bayrak sallamak istiyorum:
mutlaka bizleri haberdar et ama olur mu? kaderdas gibi hissediyor insan bir yerden sonra degil mi?
arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum..şimdi ben muayne olmak istiyorum hani bir sorun varmıdır hamıle kalmak ıstıyorum bırseyler yapmak gereklımıdır falan diyee.adetim düzensiz birde onun için..merak ettiğim şeyse su bunun için alttan muayne ediyorlarmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?