bir kiraz ceşididir canımcanım çok tşk ederiz.. çok güzel bilgiler bunlar.. Bu acerola nedir bileninie varmı acaba??
evet evet bahsettiğim alet o ismini falan bilmediğim için alet diyebildim sadece :) ben daha önce ilk evlendiğimde muayne oldum ama kız oldugun için elle bakıyorum dedi yoksa diğeriyle olurdu falan demişti aklımda öyle kaldı o yuzden..doktor bulmamda zor olacak desenize..
yok canım korkma o zaman.dediğim gibi o alet çok çok nadir durumlarda kullanılıyor.seni muayene edeceği alet ucunda minik çip olan ince bir çubuk..bir arkadaşın da dediği gibi eşinle birlikte olduğun durumdan çok daha kolay,merak etme..sen vajinusmusu yendiysen bundan korkmana hiç ama hiç gerek yok inan bana..hatta korktuğum kadar yokmuş diyeceksin kendi kendine
bir kiraz ceşididir canım
canım bende korkuyorum. Dün üstten ultrason yaparken bile korktum ama nedeni 3 yıl önce düşük yaptığımda doktorlar parmaklarıyla muayene ettiler. Ultrasonları sert kullandılar.Korktum ve hala geçmedi korkum. Dün benden smear aldı. Sanki doğum yaptım yani. Ama korkunun ecele faydası yokmuşÜstelik canım acımıyo sadece kendimi kastığım için hissediyorum o kadar. Durumunu anlat bütün doktorlar anlayışlı olur üzülme.
hım.. Bakım nerden bulunurmuş.. Araştıralımçç madem düşük engelleyebilio en azından yardımcı oluo.. Bakalım..
her söylenileni içme canım. Dün doktora dedim. KK'da arkadaşlarım var konuşuyoruz falan dedim. Bak orda şu faydalı bu faydalı yazarlar genelde dedi. Çok güzel paylaşımlar ama bünyeden bünyeye değişir dedi. Kullanmak istediğin bişey olursa bana sor dedi. Seninde doktorun var bi sor öyle iç. Hiç beklemediğin bişey kötü sonuçlar doğurur dedi.
Bi hastasdı varmış, yumurta büyütücümü, çatlatıcımı ne demişler kadına bişi içirmişler. Tüpleri tıkanmış kadının ve yıllardır hastanelerde uğraşıyolarmış. Bilmediğin şeyleri hemen tüketme yani kuzucum.
yok canım korkma o zaman.dediğim gibi o alet çok çok nadir durumlarda kullanılıyor.seni muayene edeceği alet ucunda minik çip olan ince bir çubuk..bir arkadaşın da dediği gibi eşinle birlikte olduğun durumdan çok daha kolay,merak etme..sen vajinusmusu yendiysen bundan korkmana hiç ama hiç gerek yok inan bana..hatta korktuğum kadar yokmuş diyeceksin kendi kendine
sevindim o olmadıgına cunkıı büyük birşey o yahu..peki o ince cucuk kaygan bişeymi ?? çok hisedilebilen birşeymii..ve zaman olarak ne zaman gitmeliyim sizsce gercekten adetin 3. günümü..yoksa adet değilkenmi...
bu arada hala ilk girerken cok rahat değilim eşimlede o yüzden kaygım var zaten..ilk başta hala tam anlamıyla rahatım diyemem..
ya canım o bb code olmadı ya
sevindim o olmadıgına cunkıı büyük birşey o yahu..peki o ince cucuk kaygan bişeymi ?? çok hisedilebilen birşeymii..ve zaman olarak ne zaman gitmeliyim sizsce gercekten adetin 3. günümü..yoksa adet değilkenmi...
bu arada hala ilk girerken cok rahat değilim eşimlede o yüzden kaygım var zaten..ilk başta hala tam anlamıyla rahatım diyemem..
tatlım adetin 3. günü gitmene gerek yok şimdi. Bi muayene ol, eğer şüphelenirse sana adetin 3.günü der oda test falan isterse. Sen git yani adetle bi ilgisi yok onun.
her söylenileni içme canım. Dün doktora dedim. Kk'da arkadaşlarım var konuşuyoruz falan dedim. Bak orda şu faydalı bu faydalı yazarlar genelde dedi. çok güzel paylaşımlar ama bünyeden bünyeye değişir dedi. Kullanmak istediğin bişey olursa bana sor dedi. Seninde doktorun var bi sor öyle iç. Hiç beklemediğin bişey kötü sonuçlar doğurur dedi.
Bi hastasdı varmış, yumurta büyütücümü, çatlatıcımı ne demişler kadına bişi içirmişler. Tüpleri tıkanmış kadının ve yıllardır hastanelerde uğraşıyolarmış. Bilmediğin şeyleri hemen tüketme yani kuzucum.
açılıcak bi link yollarmısın canım. Bulunduğun sitenin linkini gönder canım. Ordaki kodları değil
mrb arkadaşlar,
öncelikle rabbim en kısa zamanda hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
bu ay hesaplarıma göre yumurtlama günüm ayın 8 ila 11 arasındaydı..
reglim her ay 3 gün önceye atar o nedenle geçen ay 28 ocaktı,bu ay 25 şubatta bekliyordum ve dün hastalandım ama inanılmaz az yani sadece sildiğim zaman çok açık renk peçeteye bir renk değişimi oluyor..(hiç bir zaman güldür güldür hastalanmadım)
sizce erken regl hamilelik belirtisimidir,
gögüslerim aşırı büyük olduğu için şişliği çok hissedemiyorum ama yanlardaki bezelerim acıyor..
ve kasıklarım sanki buz gibi ve sızlıyor uzun zamandır..
ancak regl sancılarım gibi değil,onlar ağrıdır,acıdır...
ama bu durum sızlama ve yoğun bir şekilde gazım var..
deneyimlerinizi yada bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
evet canım kayganlaştırıcı jel sürüyorlar ucuna.ben illa adetin 3.günü git demedim normal zamanda gitsen de olur tabiki..ama yumurtalıkların durumu en iyi adetin 3.günü değerlendiriliyor.dr.dan dr.a değişiyor..sen genel bir muayene olmak istiyorsun onun için adetini beklemene gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?