ver bilgilerini tatlım ne için istiyosun bide
al canm ama bir an önce yapmaya başla benim hamilelik iyi şu an bi problem yokSenin hamilelik nasil gidiyor es2006
Benimde bugün adetimin 10. günü yarin bir ovulasyon testi alicam.
cnm ben bebiş için istiorum hani ay ay ilerlior bebiş büyüyor ya anlatabildimmi bilmiorum11ekim doğum tarihi olarak gözüküyor ona göre işte şimdiden teşekkürler
al canm ama bir an önce yapmaya başla benim hamilelik iyi şu an bi problem yok
nazlllllllllllı nbr gittin mi dr naptınnnnnnnnnnnnn
endişe tabiki var canm henüz keseyi ve kalp atışlarını duymadım onları duyduktan sonra daha rahat edicem batta geçtii artık daha rahatım tabiki allah isteyen herkese nasip eder inşallahhsevgili es2006 hamileliliğinin ilk günleri nasıl gidiyor? garip bir sevinç ve endişe vardır sanırım. umarim sağlınIZ yerindedir. neler yapıyorsun?
aman iyi temiz çıksınlarda gerisi boş çalışmalar nasıl devamm mııı nasıl gidiyooooooogittim canım temiz çıktı rahim falan bi sürü test istedi 700 -800 arası bişey tutuyo tahliller. Devlette onları yaptırıcam.
İyi pazarlar arkadaşlarMerhaba sinemcim bu arada :13: Bana da folik asit verdi doktor 20 gündür filan kullanıyorum. Dünden itibaren yumurtlama dönemi başladı benim hayırlısı
aman iyi temiz çıksınlarda gerisi boş çalışmalar nasıl devamm mııı nasıl gidiyooooooo
cnm ben bebiş için istiorum hani ay ay ilerlior bebiş büyüyor ya anlatabildimmi bilmiorum11ekim doğum tarihi olarak gözüküyor ona göre işte şimdiden teşekkürler
al canm ama bir an önce yapmaya başla benim hamilelik iyi şu an bi problem yok
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında ama hamilesin zatennn bence sende benim gibi adetten hemen sonra kaldınndoktor sonuçları görene kadar hamile kalma dedibelki hamişimdir tabi bilmiyoruz daha. Rahim duvarı 7 milimmmiş şuan =) foliğe başlamıştım zaten. Önümüzdeki 3 ay içinde gebelik bekliyoruz dedi.eğer bebek olursa kalp atışını duyana kadar progestan falan kullanıcam. İşte tahlilleri bi yaptırıyımda
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında ama hamilesin zatennn bence sende benim gibi adetten hemen sonra kaldınn
canm genlede 4 gibi yaptım hergün aynı saatte yapıyosun son 4 saat hiç sıvı almıyosunn 2. çizgi çıktığı zaman 48 saat içinde ilişkiye girmen gerekiyo canmNasil yapiliyor peki o test sen kullanmistin sanisam ?
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında ama hamilesin zatennn bence sende benim gibi adetten hemen sonra kaldınn
amin canm onun varlığı yeter sana emin ol sabırlı olmaya çalış bitanem herşey gönlünce olur inşallahhhİnşallah en azından testleri yaptırıyım bebeğim varsa bile onun kalması tutunması için bu testleri yine yaptırmam gerekicek zaten. Bi bakılsın işte
bugün kendimi gergin yorgun hissediyorum. Eşimin hasta arkadaşı var demiştim ya dün onun evini boşalttık benim evin bi odasına koyduk eşyalarını. Evim havada uçuyo yani. Yorgunum gerginim bakalım işte kısmet bebeğim olsunda umrumda değil hiç bişey
amin canm onun varlığı yeter sana emin ol sabırlı olmaya çalış bitanem herşey gönlünce olur inşallahhh
aynı anda hayırlı haberler veririz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
az önce eşimi bi akrabası aradı 4,5 aylık hamileymiş eşi. kıskanmadım desem yalan olur
canım senin bebeğin doğdumu yoksa hamilemisin. Hamişsen satını bebişin varsa doğrum tarihini yazarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?