Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm ben bebiş için istiorum hani ay ay ilerlior bebiş büyüyor ya anlatabildimmi bilmiorum 11ekim doğum tarihi olarak gözüküyor ona göre işte şimdiden teşekkürler

canım senin bebeğin doğdumu yoksa hamilemisin. Hamişsen satını bebişin varsa doğrum tarihini yazarsan

sevgili es2006 hamileliliğinin ilk günleri nasıl gidiyor? garip bir sevinç ve endişe vardır sanırım. umarim sağlınIZ yerindedir. neler yapıyorsun?
endişe tabiki var canm henüz keseyi ve kalp atışlarını duymadım onları duyduktan sonra daha rahat edicem batta geçtii artık daha rahatım tabiki allah isteyen herkese nasip eder inşallahh

İyi pazarlar arkadaşlar Merhaba sinemcim bu arada :13: Bana da folik asit verdi doktor 20 gündür filan kullanıyorum. Dünden itibaren yumurtlama dönemi başladı benim hayırlısı

Selam canim...

Benimde bugün 10. günüm iste bakalim hayirlisi ben 2,5 aydir kullaniyorum canim folik asiti 400 mg. günde birkez aliyorum gece yatmadan aliyorum,

hayirlisi olur canim ya ins. kiz biz birde ayni anda hamile kaliyormusuz :)) bende düsünüyorum ovulasyon testi mi alsam diye bakalim dr. 10. günden 18. güne kadar yumurtlama donememi dedi.

aman iyi temiz çıksınlarda gerisi boş çalışmalar nasıl devamm mııı nasıl gidiyooooooo

doktor sonuçları görene kadar hamile kalma dedi belki hamişimdir tabi bilmiyoruz daha. Rahim duvarı 7 milimmmiş şuan =) foliğe başlamıştım zaten. Önümüzdeki 3 ay içinde gebelik bekliyoruz dedi.eğer bebek olursa kalp atışını duyana kadar progestan falan kullanıcam. İşte tahlilleri bi yaptırıyımda

hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında ama hamilesin zatennn bence sende benim gibi adetten hemen sonra kaldınn

hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında ama hamilesin zatennn bence sende benim gibi adetten hemen sonra kaldınn

İnşallah en azından testleri yaptırıyım bebeğim varsa bile onun kalması tutunması için bu testleri yine yaptırmam gerekicek zaten. Bi bakılsın işte
bugün kendimi gergin yorgun hissediyorum. Eşimin hasta arkadaşı var demiştim ya dün onun evini boşalttık benim evin bi odasına koyduk eşyalarını. Evim havada uçuyo yani. Yorgunum gerginim bakalım işte kısmet bebeğim olsunda umrumda değil hiç bişey

amin canm onun varlığı yeter sana emin ol sabırlı olmaya çalış bitanem herşey gönlünce olur inşallahhh

amin canm onun varlığı yeter sana emin ol sabırlı olmaya çalış bitanem herşey gönlünce olur inşallahhh

zaten o kadar fevri davranan ben nasıl bebek konusunda bu kadar sakinim çözemiyorum. Şuan gayet sakinim heycanım yok.
sanki 10 tane çocuk doğurmuşum gibi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…