tatlım adetin 3. günü gitmene gerek yok şimdi. Bi muayene ol, eğer şüphelenirse sana adetin 3.günü der oda test falan isterse. Sen git yani adetle bi ilgisi yok onun.
tamam o zaman cok teşekkür ettiim..bu konuda bilgilendirdiniz beni baya baya :)
canım bence seninki yerleşme kanaması,hamilesin,test yaptın mı hiç
mrb arkadaşlar,
öncelikle rabbim en kısa zamanda hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
bu ay hesaplarıma göre yumurtlama günüm ayın 8 ila 11 arasındaydı..
reglim her ay 3 gün önceye atar o nedenle geçen ay 28 ocaktı,bu ay 25 şubatta bekliyordum ve dün hastalandım ama inanılmaz az yani sadece sildiğim zaman çok açık renk peçeteye bir renk değişimi oluyor..(hiç bir zaman güldür güldür hastalanmadım)
sizce erken regl hamilelik belirtisimidir,
gögüslerim aşırı büyük olduğu için şişliği çok hissedemiyorum ama yanlardaki bezelerim acıyor..
ve kasıklarım sanki buz gibi ve sızlıyor uzun zamandır..
ancak regl sancılarım gibi değil,onlar ağrıdır,acıdır...
ama bu durum sızlama ve yoğun bir şekilde gazım var..
deneyimlerinizi yada bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
bak bu geçen yolladığın link
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;53;91/st/20100516/e/evlilik/k/06bc/event.png
bunun gibi link lazım yada bilgilerini ver ben hazırlıyım canım.
bak bu geçen yolladığın link
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;53;91/st/20100516/e/evlilik/k/06bc/event.png
bunun gibi link lazım yada bilgilerini ver ben hazırlıyım canım.
[/url]
bunun bundan pek farkı yok ki bişey anlamadım drymstf d1e2r3y4a5 bi zahmet sen yap canım ya,gönderdiğimi açınca seçtiğim şey geliyo ekrana
yerleşme kanaması nedemek bilgilendirirmisin :)) daha çok erken olduğunu düşündüm test için,belli olurmu şimdiden?
sanırım cesarette edemedim
canım evlilik içinmi yazıcan evlendiğin tarihi yaz. Yazısı ne olsun istiyosan onu yaz ben yapıyım
merhaba,son adet günümüz seninle aynı..ben de 24-yada 25 şubatta adetimi bekliyordum ama bu ay bütün belirtileri yaşadığım halde bu sabah bir leke başladı.aynı senin dediğin gibi peçeteye sildiğim zaman olan bir leke.ama şimdi lekenin rengi kahverengiye döndü.hatta sabah acaba dedim yerleşme kanaması olabilirmi dedim ama sanırım adet olmaya başlıyorum,çok üzgünüm.birkaç önce kimyasal gebelik yaşadım,acaba bu ay da mı böyle diye bugün kanda bhcg yaptırıcam.çünkü bu ay gebelik olduğuna kendimi baya bir inandırmıştım.ilk kez çatlatma iğnesi oldum,ondan sonra bütün gebelik belirtilerini yaşadım,adetin 23.günü fortel aldım yaptım ama sonuç negatifti.ve şimdi de hayal kırıklığı..inşallah seninki yerleşme kanamasıdır..
idrar testi yap canım önce sonra kan testi yaptırırsın yerleşme kanaması adet gününe yakın, döllenme olduğunda bebişin rahim duvarına tutunmaya çalışırken dokularda yaptığı tahribattır,onun için bir kaç damla pembe veya kahverengi damla şeklinde oluyo
16 mayıs 2010 bebişim seni çok seviyorum
bak kendimde de denedim oluyo
http://tickers.TickerFactory.com/ez.../e/Bebisim+Seni+Cok+Seviyoru/k/c0e7/event.png
bu linki kopyala profilim bölümündeki çizelgenin kalemini tıkla oraya yapıştır kaydet
nazlı bende istiyorum banada hazrlarmısınnnnn
yani bu kadar zamanda çıkar diye öneriyorsun,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum artık,rabbim duysun sesimizi inşallahhhhh
sağol canım oldu bu sefer
günaydın kızlarrrrrrrrrr var mı güzel haberler çok ilerlemişsinizzz okuyamadımm
bat ne zamn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?