Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba,son adet günümüz seninle aynı..ben de 24-yada 25 şubatta adetimi bekliyordum ama bu ay bütün belirtileri yaşadığım halde bu sabah bir leke başladı.aynı senin dediğin gibi peçeteye sildiğim zaman olan bir leke.ama şimdi lekenin rengi kahverengiye döndü.hatta sabah acaba dedim yerleşme kanaması olabilirmi dedim ama sanırım adet olmaya başlıyorum,çok üzgünüm.birkaç önce kimyasal gebelik yaşadım,acaba bu ay da mı böyle diye bugün kanda bhcg yaptırıcam.çünkü bu ay gebelik olduğuna kendimi baya bir inandırmıştım.ilk kez çatlatma iğnesi oldum,ondan sonra bütün gebelik belirtilerini yaşadım,adetin 23.günü fortel aldım yaptım ama sonuç negatifti.ve şimdi de hayal kırıklığı..inşallah seninki yerleşme kanamasıdır..

yerleşme kanaması nedemek bilgilendirirmisin :)) daha çok erken olduğunu düşündüm test için,belli olurmu şimdiden?
sanırım cesarette edemedim

idrar testi yap canım önce sonra kan testi yaptırırsın yerleşme kanaması adet gününe yakın, döllenme olduğunda bebişin rahim duvarına tutunmaya çalışırken dokularda yaptığı tahribattır,onun için bir kaç damla pembe veya kahverengi damla şeklinde oluyo

amin amin aminnnnn
ben belirtileri yaşadığımı bile söyleyemem yani kasıklarım çok sızlıyor ama adet sancısı gibi değil birde bu ay karnımın yanları ,içleride çok ağrıdı fakat adet ağrısını ayırdedebiliriz bilirsiniz,
sanki içimizi parçalayan bi canavar gibidir ama öyle değil..

bence sende sonucu daha almamışsın , ltf ümitsizleği kapılma..
daha önce hamilelik yaşamadım ama derlerki moral bebeğin tutunması için en önemli şeymiş

yani bu kadar zamanda çıkar diye öneriyorsun,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum artık,rabbim duysun sesimizi inşallahhhhh

bat ne zamn canm

geçen ay 28 ocakta çok az gelmişti bi kaç gün içinde toplamıştı yani bu ay 25 şubat olur diye bekliyordum..
fakat internette bazı hesaplayıcı testler var,önceki 3 ayki regl tarihinizi yazıyorsunuzda hesaplıyorlar ya işte o testte 27 şubatta hastalanıcaksın diye çıkmıştı..
beni bu kadar heveslendiren konu,daha önce hiç erken hastalanmamıştım,geç oldu ama erken olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…