Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah en kısa zamanda seninde olur canmm

kendimi senin yerine koyamıyorum henüz canım ya. senin yerinde olsam ne yapardım sorusunu düşünüyorum orda burda wcde her yerde. :18: ilk haber alınca insan ne yapar ne yapmalı çok ilginç bir ruh hali. bi yandan emin olamıyosun yine beklemek zorunda kalıyorsun. haber verecegin önemli kişilere bir yol bularak haber vermek istiyosun hepsi ayrı stres. eşim akşam şehir dışına gidiyor ve 20 gün yok o arada ögrenicem eger hamileysem. kendinizi benim yerime koyun çok zor. ailem de onun ailesi de yok yanımda.

kızlar yardım!!!!
ben 28inde regl olucam ama 1haftadır sürekli regli gibi hafif sancılar çekiyorum. sizce nedir bu???

kızlar benim midem bulanıyor yemekhanede sarımsak kokuyor böyle ben severm aslında nasıl tiksindm anlatamam arkadsm sana noluyor dedi hamilesn galiba dedi bilmiyorum memişlerimde şişti dedim cok ısrar etti onun bebeği var gel bakayım dedi ablam gibi cok yakınızdır baktı memişlerime hayırlısı olsn süt kanalların cıkmaya baslamış hamilesn üşütmekten değil bu dikkat et dedi cok mutlu oldum kendimi kaptırmak istemiyorum ama tecrübeli sonuçtaa allahım hamişm galiba bu sefer

kızlar yardım!!!!
ben 28inde regl olucam ama 1haftadır sürekli regli gibi hafif sancılar çekiyorum. sizce nedir bu???

canım. benim adetime iki hafta kala baslamıstı sancılarım tıpkı adet sancısı gıbıydı hıc umudum yoktu adetım dortgun gectıkten sonra besıncı gun test yaptım pozitif cıktı sonra kan testı yaptırdım daha yenı dedı yanı hamıleyım hala ara ara kasıklarımda agrı oluyor ve belım agrıyor ama herkese gore degısebılır senı umutlandırmıyım.istiyorsan insallah hamilesindir canım allah isteyen herkese nasıp etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…