canım. benim adetime iki hafta kala baslamıstı sancılarım tıpkı adet sancısı gıbıydı hıc umudum yoktu adetım dortgun gectıkten sonra besıncı gun test yaptım pozitif cıktı sonra kan testı yaptırdım daha yenı dedı yanı hamıleyım hala ara ara kasıklarımda agrı oluyor ve belım agrıyor ama herkese gore degısebılır senı umutlandırmıyım.istiyorsan insallah hamilesindir canım allah isteyen herkese nasıp etsin insallah...
yapamadım nereye yapıştrcamm
inş cnm yaa allah isteyen herkese versin inş. valla bizde çok istiyoruz...aynı şeyleri bende yaşıyorum ama kendimi kandırmakda istemiyorum ama sanki oldum olcam gibi ne tuhaf bişi yaw:)
bende cok cektım cok agrım olmustu sankı bır dk sonra adet olacakmısım gıbıydı o yuzden kendımı pek kaptırmak ıstemıyordum zaten bebegım olmayacak dıye korkuyordum bosuna uzulmusum hep dua ettım en sonunda oldu dua et canım allah gonlune gore versın...
yok canm ya olmuyo yapışmıyoooprofilim bölümüne gel orda çizelge diyor. O çizelgenin yanındaki kalem işaretine tıkla bi kutu açılıcak oraya yapıştır tatlım.Kaydet :79:
yok canm ya olmuyo yapışmıyooo
amin canım valla dua etmekten ve beklemekten başka çaremiz yok sanırım :2:
ben bıle bıraz korkuyorum doktor daha yenı oldugu ıcın degerler dusuk dedı.hamılesın ama bu persembe yıne gel test yapalım dedı yukselme varmı dıye ınsallah ıyıdır cok sabırsızım:18:....
canm kasıklarımda sancı var sanki adet olcakmışım gibi oluyo sen hamileydin dimi canmes2006,senın hamilelik belirtilerin nasıl kasıklarında agrı varmı...
canm kasıklarımda sancı var sanki adet olcakmışım gibi oluyo sen hamileydin dimi canm
oyy kuzum yaa inş çok daha iyi değerlerle ve haberlerle gel bize. sakin olmaya bak dicem ama şuan bizler ne haldeyiz seni düşünemiyorum. dualarım seninle cnm. inş allah bir aksilik çıkarmadan bebişini kucağına almak nasip etsin. perşembe günü bekliyorum haberini senin yerine ben heyecan yaptın yaw:)))
canm kasıklarımda sancı var sanki adet olcakmışım gibi oluyo sen hamileydin dimi canm
kopyala yapıyorum ctrl v yapınca yapışmıyooo :26:es hala eklememişin canım.
evet canm benimde belim göğüslerim ve kasıklarım 4+6 bugün canm senn ne kadar oldu ben 2 hafta sonra kalp atışları ve kese için gidicemevet canım hamıleyım senın ne kadar oldu benımde kasıklarımda agrı oluyor arada belımde agrıyor zaten doktor normal dedı....
evet canm benimde belim göğüslerim ve kasıklarım 4+6 bugün canm senn ne kadar oldu ben 2 hafta sonra kalp atışları ve kese için gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?