kopyala yapıyorum ctrl v yapınca yapışmıyooo :26:
hcg orann ne çıktı ne zaman baktın ben adete 6 gün kala yaptım 50 çıktı bat günü yaptrdım 1136 çıktıbenım 5 haftallık canım ama gecen doktora gıttıgımde 4 haftalıktı doktor yenı oldugu ıcın degerler dusuk dedı gebelıgın var ama persembe gel test yaparak degerlere bakalım dedı bunda bılgın varmı ınsallah bı sıkıntı olmaz korkuyorum...
kopyala yapıştırı biliyom başka yere yapıştırıyo ama profile yapmıyo anlamadım gitticanım o zaman ctrl c de o kodu öyle dene.
yani canım işlem bu daha kolay yada açıklayıcı bi yöntemi yok tatlım.
hcg orann ne çıktı ne zaman baktın ben adete 6 gün kala yaptım 50 çıktı bat günü yaptrdım 1136 çıktı
kopyala yapıştırı biliyom başka yere yapıştırıyo ama profile yapmıyo anlamadım gitti
4225.43 0-5 mIU/mL benım bu sekılde canım hıc bırsey anlamdım valla sabırsızım su persembe gunu bı gelse acaba gec dollenme olur mu bu adetım dort gun geçince gıttım:44:...
sizin ailede ikiz falan varmı canım?
yok canım ne oldu kı öle bı olasılık var mı acaba bu sonucta su persembeye kadar ne yapacam ben ya bebegımın ıyı oldugunu bılmek ıstıyorum...
bende olmamıştı ayy inşallah yerleşmedir senin nasıl yumurtlama günün geçtimiKızlar Günaydın, İyi haftalar
Önce hemen bi sorum olucak sonra gelişmeleri yazıcam
Smear testi yapılınca 2-3 saat sonra pembemsi minik bir akıntı oldumu sizde?
ya sorma benimde etrafımdaki herkes hamileher yerimde hamile haberleri var. Kıskançlıktan deliriyorum, çaktıramıyorumda ama kıl oluyorum.
kızlar benim midem bulanıyor yemekhanede sarımsak kokuyor böyle ben severm aslında nasıl tiksindm anlatamam arkadsm sana noluyor dedi hamilesn galiba dedi bilmiyorum memişlerimde şişti dedim cok ısrar etti onun bebeği var gel bakayım dedi ablam gibi cok yakınızdır baktı memişlerime hayırlısı olsn süt kanalların cıkmaya baslamış hamilesn üşütmekten değil bu dikkat et dedi cok mutlu oldum kendimi kaptırmak istemiyorum ama tecrübeli sonuçtaa allahım hamişm galiba bu sefer
Değerin çok yüksek canım ya eğer dediğin gibi 4 gün geçmişse. Çok yüksek sanki 2000 lerde falan olur diye biliyodum. Belki ikiz geliyodur. Stres yapmazsan bebeğe bişey olmaz. Herşey yolunda olmasa böyle çıkmazn kan değerlerin
bende olmamıştı ayy inşallah yerleşmedir senin nasıl yumurtlama günün geçtimi
5-6 gün sonra yerleşme olabiliyormuş
ya sorma benimde etrafımdaki herkes hamile
ama bence öncedende öyleydide bizim dikkatimizi çekmiyordu
ceren merak ettim seni gerçektende tecrübeli olan birisi anlıyor görünce arkadaşında dediyse var bişey sende
hamile olanlarda yüzünde bile degişiklik oluyor
cok sagol canım ya bırının bana bole seylerle destek olmasını beklıyordum ınsallah dedıgın gıbıdır bebegım ıyı olsunda...
geç döllenme olabilir canm ama panik yapmana gerek yok keseyi gördün mü4225.43 0-5 mIU/mL benım bu sekılde canım hıc bırsey anlamdım valla sabırsızım su persembe gunu bı gelse acaba gec dollenme olur mu bu adetım dort gun geçince gıttım:44:...
cok sagol canım ya bırının bana bole seylerle destek olmasını beklıyordum ınsallah dedıgın gıbıdır bebegım ıyı olsunda...
geç döllenme olabilir canm ama panik yapmana gerek yok keseyi gördün mü
cnm es2006 nın adet günü kan değeri 1000 lerdeydi ..seni4. gün geçince bu değerlerde öıkması çok normal bence.. sağlıklı ileliosun bize göre.. tabiki 3 ay çok önemli.. dikkat kendine.. iyi düşün ii olsun cnm.. bende de var bişiler ama bakalım beklemek zorundayım.. bat 6 mart.. ama karnım fena içinde ieler batıo baloncuklar patlıo.. sanki karnım arkaya gitti göbeğim öne içinde balon var.. belim ve yanları ağrıyor.. sağ göğsümün damarları çıktı koltukaltından ağrı yapıo...
bekliyorum hayırlısını diliyorum..
canm bende tam adet günümde gitmiştim keseyi göremedi 2 hafta sonra gel hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarız dedi bakalım hayırlısı iyi düşün ben ilk zamanlar çok panik yaptım ama nazlı ve yarehande sayesinde atlattım şimdi pozitif bakıyorum herşeyeeyok canım daha gormedım persembe gunu cagırdı o zamn bakacak galıba zaten adetım dort gun gectıkten sonra gıtmıstım o zamn daha yenı demıstı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?