canm bende tam adet günümde gitmiştim keseyi göremedi 2 hafta sonra gel hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarız dedi bakalım hayırlısı iyi düşün ben ilk zamanlar çok panik yaptım ama nazlı ve yarehande sayesinde atlattım şimdi pozitif bakıyorum herşeyeebugünlerin tadını çıkarmaya bak
oyyy ben senin pozitif bakan göbişini severim.
haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;19/st/20111011/dt/-1/k/94e1/preg.png
bunu yapıştır canım çizelgene
neye halay çekiyoruz yine. =) kızlar eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topik var onuyun burda iş yerinde millet salak salak bakıyo yüzüme
meğerse kameradan kendi kendime kahkaha attığımı görmüşler
canı sıkkın olan vrsa okusun
bende bende bende göbişini seviorum.. canım.. iyi olcak herşey.. güzel olcak...
yazan polyanna hande:))
ayyyyyyy bende sizin göbişlrinizi yiyicem bebişlerinizinde totosunu ısırcammmmmmmmmoyyy ben senin pozitif bakan göbişini severim.
ayyyyyyy bende sizin göbişlrinizi yiyicem bebişlerinizinde totosunu ısırcammmmmmmmm
teşekkürler cnm
gerçekten çok iyi geldi bu topik saol cnm
ne demek canım
her zaman. Amacım halka hizmet.
o topiği geçen gördüm ama şimdi bulamıyorumbir yardımcı olsanız...
ama regle 6 gün kalaya denk geliyor tatlım dediğin gibi hamilelikte bile boyatan çok var ama ay bi hamiş olsam bu arda senin regle kaç gün var
anladım canım geçmiş olsun diyeyim ama zaten geçmiş şükür..inşallah olur en kısa zamanda hayırlısıyla..kmbilir bu ay oluverir belki..bende vajinismustum bu arada 2 ay oldu atlatalı bir bucuk senelık evliyim ama böyle bir durumum vardı benımde..ilk ay zaten dusunmedık hıc bu ay oluruna bıraktık..ama zaten adet olucam gibii oldu 1 hafta boyunca olan belirtiler birden geçti ve sadece goguslerımde agrı var buda adet belirtim..hayırlısı bakalım zaten daha yeni o yuzden sorun yok..ama oyle belirtiler olunca insan bir tuaf oluyor..
bende bir muayne olmak istiyorum aslında öncelikle zaten ama gidemedim bir türlüü..
,iyi oldunmu braz daha canım.... bende belirtiler artış gösterio.. karnımın içinde sanki balon var şişio devamlı.. batıo karıncalanıo...sağ göğsümün damarı maşallarh omzuma kadar gidio.. mavi yeşil bir rengi var.. midem ve başım ara ara tuhaflaşıo... karnımın ağrısı belime ve sırtıma vurmaya başladı...???
ha bide inanılmaz ıslak durumdayım.. affedersiniz her daim hazırım sanki:) vajinamda dokununca bir hassasiyet var.. askıntım var???
sende varmı bişi cnm
sağol canım,ama benim ümitlerim suya düştü..kahverengi akıntı şeklinde oluyor benim:85:amin amin aminnnnn
ben belirtileri yaşadığımı bile söyleyemem yani kasıklarım çok sızlıyor ama adet sancısı gibi değil birde bu ay karnımın yanları ,içleride çok ağrıdı fakat adet ağrısını ayırdedebiliriz bilirsiniz,
sanki içimizi parçalayan bi canavar gibidir ama öyle değil..
bence sende sonucu daha almamışsın , ltf ümitsizleği kapılma..
daha önce hamilelik yaşamadım ama derlerki moral bebeğin tutunması için en önemli şeymiş
Merhabalar kuzenim en son 14 ocakta adet gördü bir dahada adet olmadı yaklaşık 1 haftadır baş ağrısı,bel ağrısı ve gögüslerde dolgunluk var.İdrar tahlili yaptık tek çizgi çıktı.bu nedir hamile mi ?
Kızlar Günaydın, İyi haftalar
Önce hemen bi sorum olucak sonra gelişmeleri yazıcam
Smear testi yapılınca 2-3 saat sonra pembemsi minik bir akıntı oldumu sizde?
sağol canım,ama benim ümitlerim suya düştü..kahverengi akıntı şeklinde oluyor benim:85:
akıntının rengi kahverengi olunca nasılsa adet oluyorum diye bugün kanda bhcg baktırmadım.aslında hastaneye gittim ama 65 tl.deyince nasılsa negatif çıkacak boşuna 65 tl.vermeyeyim diye hastaneden çıktım,öyle bütün gün tuhaf bi halde dolaştım durdum..benim göğüslerimdeki hassasiyet 10 gün önce başlamıştı ama dün akşamdan beri bi hassasiyet yok.kasık ağrım da yok artık sadece mide bulantım bugün de devam ediyor..yerleşme kanaması çok açık renkte pembe oluyormuş hep öyle okudum ama ne bileyim..az da olsa hala ümidim olmalımıdır?benimki her adetten 1-2 gün önce başlayan kahverengi akıntı şeklinde şu anda:85:inşallah senden iyi haberler alırım
Merhabalar kuzenim en son 14 ocakta adet gördü bir dahada adet olmadı yaklaşık 1 haftadır baş ağrısı,bel ağrısı ve gögüslerde dolgunluk var.İdrar tahlili yaptık tek çizgi çıktı.bu nedir hamile mi ?
CANIM BENCE KISIDEN KISIYE DEGISIR VEE BU LEKELENME HAİŞ HABERCİSİDİR...
inşallah canım,inşallah..moralim bozuk ümidimi kaybettim ama şimdi sizler yazdıkça acaba? diyorum..
eğer bu adet kanamasıysa zaten bu ay erken de gelmiş oluyor..normalde ya bu perşembe yada cuma günü olmam gerekiyor..
off ne bileyim ya kafam karışmaya başladı gene..ne yapsam yaptırsammıki yarın kanda bhcg?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?