Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

oyyy ben senin pozitif bakan göbişini severim.

haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaaaaaaa

neye halay çekiyoruz yine. =) kızlar eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topik var onuyun burda iş yerinde millet salak salak bakıyo yüzüme
meğerse kameradan kendi kendime kahkaha attığımı görmüşler
canı sıkkın olan vrsa okusun

ama regle 6 gün kalaya denk geliyor tatlım dediğin gibi hamilelikte bile boyatan çok var ama ay bi hamiş olsam bu arda senin regle kaç gün var

evet canım boyatıyorlrr saclarını kestırenler var belkı kestırme batıl ınanc ama ben yapmazdım herhalde ne bılımm.benımde canım normalde duzenlıydım ama gunu gunune oncekı ay unutmadıysan 17 gun gec geldı. şimdide beklenmeyen adet tarihi 01.03.2011 bakalım hakkımızda hayırlısı canım

canım benım saollasın gectı cok sukur.inşallah bizde hayılrısıyla beklıyoruzkuyruklumuzusana da cok gecmıs olsun Allah bır daha yasatmasınn canımm zor bılırımm..daha yenısın taze gelınsın ne de olsaa olur hıc endıse etme ama sana onerım dr gıt ıhmal etme sağlık acısından once bır muayne ol derım tatlımmmm

,

maşallah bende hıc bır belırtı yok benım hala gunum gecmıstıyaa herhalde yumurtlama gunumde de aksaklıklar oldu son 6 gun dur şarıl şarıl maşallahh..bakalım artık hakkımızda hayırlısı hee bu arada bende de bel agrısı var sadece

sağol canım,ama benim ümitlerim suya düştü..kahverengi akıntı şeklinde oluyor benim:85:
akıntının rengi kahverengi olunca nasılsa adet oluyorum diye bugün kanda bhcg baktırmadım.aslında hastaneye gittim ama 65 tl.deyince nasılsa negatif çıkacak boşuna 65 tl.vermeyeyim diye hastaneden çıktım,öyle bütün gün tuhaf bi halde dolaştım durdum..benim göğüslerimdeki hassasiyet 10 gün önce başlamıştı ama dün akşamdan beri bi hassasiyet yok.kasık ağrım da yok artık sadece mide bulantım bugün de devam ediyor..yerleşme kanaması çok açık renkte pembe oluyormuş hep öyle okudum ama ne bileyim..az da olsa hala ümidim olmalımıdır?benimki her adetten 1-2 gün önce başlayan kahverengi akıntı şeklinde şu anda:85:inşallah senden iyi haberler alırım

Merhabalar kuzenim en son 14 ocakta adet gördü bir dahada adet olmadı yaklaşık 1 haftadır baş ağrısı,bel ağrısı ve gögüslerde dolgunluk var.İdrar tahlili yaptık tek çizgi çıktı.bu nedir hamile mi ?

merhaba,testte tek çizgi hamilelik yok,iki çizgi de hamilelelik anlamına gelir..normalde kaç günde bir adet görüyor?belki geç döllenme olduğu için idrar tahlilinde çıkmamıştır.

CANIM BENCE KISIDEN KISIYE DEGISIR VEE BU LEKELENME HAİŞ HABERCİSİDİR...

ADET DONGUSU NASIL KAC GUNDE BIR OLURR ACABA:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…