CANIM BENCE KISIDEN KISIYE DEGISIR VEE BU LEKELENME HAİŞ HABERCİSİDİR...
inşallah canım,inşallah..moralim bozuk ümidimi kaybettim ama şimdi sizler yazdıkça acaba? diyorum..
eğer bu adet kanamasıysa zaten bu ay erken de gelmiş oluyor..normalde ya bu perşembe yada cuma günü olmam gerekiyor..
off ne bileyim ya kafam karışmaya başladı gene..ne yapsam yaptırsammıki yarın kanda bhcg?
CANIM DEVAM EDIYORMU NE KADAR SURDU BENCE HAMISSINDIRR CANIM HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ ISTERSEN BEKLE AZ DAHA DR LAR COK ONERMIYOR KANDA BAKTIRMAYI HEMEN EN AZINDAN BENIM DRBIRAZ DAHA BEKLE DERIM
merhaba,testte tek çizgi hamilelik yok,iki çizgi de hamilelelik anlamına gelir..normalde kaç günde bir adet görüyor?belki geç döllenme olduğu için idrar tahlilinde çıkmamıştır.
CANIM BENCE KISIDEN KISIYE DEGISIR VEE BU LEKELENME HAİŞ HABERCİSİDİR...
ADET DONGUSU NASIL KAC GUNDE BIR OLURR ACABA:26:
Merhabalar kuzenim en son 14 ocakta adet gördü bir dahada adet olmadı yaklaşık 1 haftadır baş ağrısı,bel ağrısı ve gögüslerde dolgunluk var.İdrar tahlili yaptık tek çizgi çıktı.bu nedir hamile mi ?
30 günde oluyor canım
benim bugünden itibaren yumurtlama haftam kizlar ve bende heyecanliyim stresliym Direksiyon sinavim oldugu icin carsamba günü
Carsamba günü de ehliyet Direksiyon Sinavim var.( Col heyecanliyim yaa
Bana DUa edinnn !!! Carsamba direksion sinavim var...
sağol canım,ama benim ümitlerim suya düştü..kahverengi akıntı şeklinde oluyor benim:85:
akıntının rengi kahverengi olunca nasılsa adet oluyorum diye bugün kanda bhcg baktırmadım.aslında hastaneye gittim ama 65 tl.deyince nasılsa negatif çıkacak boşuna 65 tl.vermeyeyim diye hastaneden çıktım,öyle bütün gün tuhaf bi halde dolaştım durdum..benim göğüslerimdeki hassasiyet 10 gün önce başlamıştı ama dün akşamdan beri bi hassasiyet yok.kasık ağrım da yok artık sadece mide bulantım bugün de devam ediyor..yerleşme kanaması çok açık renkte pembe oluyormuş hep öyle okudum ama ne bileyim..az da olsa hala ümidim olmalımıdır?benimki her adetten 1-2 gün önce başlayan kahverengi akıntı şeklinde şu anda:85:inşallah senden iyi haberler alırım
ben koyu kahve akıntısı gelip hamile olanlar diyede okudum nette,istersen bir kezdaha araştır,kafandaki cevaplar netleşsin fakat ümit etmekten bende yoruldum,allah beterinden korusun..
inan güzel haberler vermeyi çok isterim kendi adımada ama biraz önce test yaptım fakat yumurtlama günümden daha 10 gün geçti çıkarmı çıkmazmı diye emin olmadan yaptım..
c bölümünde malum çizgi var ama t bölümü değilde birazdaha idrar dökülen alana yakın silik çizgi var sanki ama benim ümidim mi bilmiyorum..
bu normalmi arkadaşlar yoksa benmi görmek istediğimi görüyorum?ve hastalığımdan 5-6 gün önceden gelen açık pembe lekelenme daha belirginleşti bugün 2,günü..
canım ben de aynı durumdayım ama test yapmaya korkuyorum. hazırda bekletiyorum. 13üne yumurtlama sıvım geldi benim de adetimin de 28 i gibi gelmesi gerekiyor. ben de çok erkenden yasamaya basladım bu sıkıntıları ama hala adet oluverecekmisim gibi bi his var. yine de test yapayım mı varsa silik görünür mü adetten 1 hafta önce?
canım ben de aynı durumdayım ama test yapmaya korkuyorum. Hazırda bekletiyorum. 13üne yumurtlama sıvım geldi benim de adetimin de 28 i gibi gelmesi gerekiyor. Ben de çok erkenden yasamaya basladım bu sıkıntıları ama hala adet oluverecekmisim gibi bi his var. Yine de test yapayım mı varsa silik görünür mü adetten 1 hafta önce?
ben koyu kahve akıntısı gelip hamile olanlar diyede okudum nette,istersen bir kezdaha araştır,kafandaki cevaplar netleşsin fakat ümit etmekten bende yoruldum,allah beterinden korusun..
Inan güzel haberler vermeyi çok isterim kendi adımada ama biraz önce test yaptım fakat yumurtlama günümden daha 10 gün geçti çıkarmı çıkmazmı diye emin olmadan yaptım..
C bölümünde malum çizgi var ama t bölümü değilde birazdaha idrar dökülen alana yakın silik çizgi var sanki ama benim ümidim mi bilmiyorum..
Bu normalmi arkadaşlar yoksa benmi görmek istediğimi görüyorum?ve hastalığımdan 5-6 gün önceden gelen açık pembe lekelenme daha belirginleşti bugün 2,günü..
bende aynı kararsızlıktaydım fakat daha fazla kaptırmamak için yaptım,yinede içim rahat etmedi:95:
Ve agrılarım artıyor sanki her an güldür güldür hastalanıcakmışım gibi..
Bu arada gögüslerime baktım resmen çok belirgin aşırı damarlar var
bu sabah kan tahlili yaptırdım sonuc positif cıktı ama adetime daha bikac gün var gende emin olamıyorum mutluyum fakat endişeliyim ya degilsem off
bu sabah kan tahlili yaptırdım sonuc positif cıktı ama adetime daha bikac gün var gende emin olamıyorum mutluyum fakat endişeliyim ya degilsem off
elsila bence hiç endişe etme tatlım şimdiden biraz rahat kalmaya calis iyi beslen ve uyu bu hafta. zaten seyri belli olur herseyin. ben evvelki gün çok çok az ve sulu pembemsi bir akıntı gördüm, sonra durdu ertesi gün yine en fazla toplu iğne başı gibi oldu ve şu an yok. normal ve biraz daha sarımsı sulu bir akıntıya cevirdi afedersiniz. goguslerimde sadece sizlama ve batma var ve azalıyor artıyor oyle damarlanma asiri sisme yok. gun be gun degisiyor belirtiler, sivilceler cıkıyor belime bobreklerime agrı vuruyor ama tipik adet bulguları yok. uzun süredir böyle olunca ve cok erken baslayınca ben tereddüt ettim zaten.
kızlar bence hamişsinizz ne varsa o cıkar zaten sılık te olsa cıkmıs ıste dogaldır sılık cıkması daha varr lekelenmede de varmıs birinci belirti bu zaten bence yarın bır daha yapın kızlar testten bende cok ıstıyorum o lekelenmeden ınsallah bizlerde bır an once hamiş oluruzzzzz(ümitlendirmek ıstemem ama hamilesiniz bence haberlerınızi yazın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?