bu sabah kan tahlili yaptırdım sonuc positif cıktı ama adetime daha bikac gün var gende emin olamıyorum mutluyum fakat endişeliyim ya degilsem off
canım tşk ederim inan bunları okumak bile sanki bir adım daha yaklaştırıyor gibi bizi bebişlerimize,tamamen psikolojik olsada polıyanla olduk artık:))
fakat silik çizgi sandığım şey t bölümünde değil,bitişe daha yakın işte bu normalmi onu çözemiyorum:44:
inşallah bir hafta sonra çift çizgiyi göreceksin ve eşin de sen de çok mutlu olacaksınız tatlı anne adayı...
CANIM BU KADAR SIKMA CANINI TAKMA KAFANI ZATEN OLACAGINA VARIR HERSEY OLUMLU DUSUN NE OLURR
AYYY BAK SIMDI SINIRLENIYORUM YAA AYOLL HAMILESIN ISTE SONUC POZATIFF DAHA NE ISTOYORSUN KEYFINI CIKAR ICINDEKI GERGINLIGI ATT BIR AN ONCEE SAĞLIKLI BIR SELIDE ALLAH TAMAMINA ERDIRSINN CANIMMMİNŞALLAH BU AY VE DIGER AYYYY HAMİLELİKKK PATLAMASI OLURR İÇİNDE BİZLEREDE İNŞALLAH
amin dillerim hepimizin kucakları sağlıklı,eli ayağı düzgün,uzun ömürlü,hayırlı bebişlerle dolsun..
senin bi yazın beni çok etkilemişti
"anneliği hakketmek istiyor"
neden böyle yazdın?
Meliscım canımmmm nasılsınn yakaladım senı nıhayettttttttttttttt
Kızlar gec oldu ama sızlere uzmanlık soruu sormak ıstıyorum yarıdımlarınız ıcın sımdıen teşekkür ederim
sorum
31 ocakta adet oldum ve 5 gun surdu yarım yamalak
Gun asırı ılıskı oldu normalde dongum 30 gunde bır
benım muhtemel yumurtlama 16 subattı ve yumurtlama belırtısını de gordum cok sukur
ama benım hala devam edıyor akıntım ve bole kremsı sekılde afadersınız parmagınıza aldıgınızda uzuyacak gıbı
Ama bugunde gordum bunu yumurtlamam devam mı edıyor acaba bugunude kacırmasammı nee anlamadım yarımcı olunnn bu arada hala gun asırı devam edıyorr
ama bende hala o lekelenme yok gelmedıı:2:
ben koyu kahve akıntısı gelip hamile olanlar diyede okudum nette,istersen bir kezdaha araştır,kafandaki cevaplar netleşsin fakat ümit etmekten bende yoruldum,allah beterinden korusun..
inan güzel haberler vermeyi çok isterim kendi adımada ama biraz önce test yaptım fakat yumurtlama günümden daha 10 gün geçti çıkarmı çıkmazmı diye emin olmadan yaptım..
c bölümünde malum çizgi var ama t bölümü değilde birazdaha idrar dökülen alana yakın silik çizgi var sanki ama benim ümidim mi bilmiyorum..
bu normalmi arkadaşlar yoksa benmi görmek istediğimi görüyorum?ve hastalığımdan 5-6 gün önceden gelen açık pembe lekelenme daha belirginleşti bugün 2,günü..
annelik o kadar kutsal ki, bir ceninin varlığını bile hakedebilmek için hayatımda etmediğim umudu ediyorum birkaç aydır. televizyonda izlediğimiz çöplüklere daha kordon bağı kesilip kenara atılmış, işkenceler görmüş vb gibi bir sürü psikopat hikayeden de anlayabileceğimiz gibi bu işler nasip kısmet ama asıl mesela sana verileni hak edebilmek. ben hem hamile kalmayı, hem doğurmayı hem de her iyi Allah'ın kulu anne gibi iyi yetiştirmeyi hak etmek istiyorum. :2:
teşekkür ederim tatlımm sen nasılsınnn ben paranoyak olarak takılıyorum hala göbişimden iğne vuruyorum bebeğim yine 2 hafta geriden geliyor tek olumlu olan pıtpıtları gördüm canım ohh seni gördüm yine içimi döktüm
canım yumurtlaman devam ediyor olabilir bende 30 günde bir oluyorum ve benim yumurtlama da ocak 16sı olması gerekirken 19unda yakaladım o akıntıyı değerlendir tatlım bence
bu arada ne lekelenmesi bu canım?
evet canım ben de okudum az önce ne bileyim artık hayırlısı..dediğin gibi ben de yoruldum artık bu düşüncelerden..zaten hamilelik varsa bile bu gdişle olmaz,bu strese ne dayanır?onun için az önce eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğini okudum kafam dağılsın diye baya etkili oldutavsiye ederim..
yaptığın testle ilgili olarak ben de pek anlamadım.ama yarın bir kez daha tekrarla istersen..aslında en uygunu sabah idrarıyla yapman..ben sabah idrarımı zor tutuyorum malesef..çok su içen ve çok sık tuvalete çıkan birisiyim.bu aralar daha da sık gider oldum..sabah idrarını 4 saat zor tutuyorum.
hayırlısı inşallah hakkımızda..inşallah yarın güzel haberler veririz birbirimize..
CANIM HIC MORELINI BOZMA ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLI KUYRUKLUNNBENIM ARKADASIMDA GOBEKTEN IGNE VURULUYORDU SIMDI MAŞALLAH 7. AYINA GIRECEK YORMA KENDINI UZAN GEREKIRSE TEMIZLIK BILE YAPMA İSTRAHAT ET COK SUKUR BAKK PIT PIT LARINI DA GORMUSSUNNN MAŞALLAH İKİNİZEDEEEEE
EVET CANIM OLABILIR BENIMDE OLE KISMET BAKALIM KOCIS UYUYOR UYAN DIRMAYA CALISACAMMM BAKALIMMLEKELENMEDE ADETINE YAKIN O HAFTA VEYA BIR IKI GUN ONCESINDEN KAHVERENGI BIR AKINTI GELIYORMUS YAA BEBEK YERLESMESIYMIS ONDAN BENDE BISEY YOK HERKES DE VAR HEMEN HEMENN BENIM KUYRUKLUM NE YAPIYOR ACABAAA
temizlik yapmıyorum canım bi tek yemek yapmak için kalkıyorum o kadar inşallah sağlıklıdır bu sefer ona o kadar çok ihtiyacım var ki tatlımm teşekkür ederizz iyi dileklerin içinn
EVET CANIM OLABILIR BENIMDE OLE KISMET BAKALIM KOCIS UYUYOR UYAN DIRMAYA CALISACAMMM BAKALIMMLEKELENMEDE ADETINE YAKIN O HAFTA VEYA BIR IKI GUN ONCESINDEN KAHVERENGI BIR AKINTI GELIYORMUS YAA BEBEK YERLESMESIYMIS ONDAN BENDE BISEY YOK HERKES DE VAR HEMEN HEMENN BENIM KUYRUKLUM NE YAPIYOR ACABAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?