HIMM HERKESTE OLMIYABILIYOR DOGRUDUR OLEYSE BIR KAC KISIDEN DE DUYDUM AMA COGUNLUK OLUYOR DIYINCE NE BILIMM AKLIM KARISTI GERCI HAMİŞ OLDUGUMDA BELLİ BELİRSİZZ AHDI HAYILRISI OLEYSE BEN BUGUNU DE DEGERLENDIRIM BARİİ ALLAHTAN HAYIRLISI DEDIGIN GIBI NE GUN TUTACAGI BELLI DEGILBEN YAVAS YAVAS ARANIZDAN KACIM DE GEC OLMADAN KOCİŞE BİRAZ YANASIYIMM
İYİ GECELER CANIMSINN ÖPÜYORUM OLUMLU DUSUNNN CANIMMMM ALLAHA EMANET OLLLL
İYİ GECELER
evet canım ben de okudum az önce ne bileyim artık hayırlısı..dediğin gibi ben de yoruldum artık bu düşüncelerden..zaten hamilelik varsa bile bu gdişle olmaz,bu strese ne dayanır?onun için az önce eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğini okudum kafam dağılsın diye baya etkili oldutavsiye ederim..
yaptığın testle ilgili olarak ben de pek anlamadım.ama yarın bir kez daha tekrarla istersen..aslında en uygunu sabah idrarıyla yapman..ben sabah idrarımı zor tutuyorum malesef..çok su içen ve çok sık tuvalete çıkan birisiyim.bu aralar daha da sık gider oldum..sabah idrarını 4 saat zor tutuyorum.
hayırlısı inşallah hakkımızda..inşallah yarın güzel haberler veririz birbirimize..
çok güzel bi bilgiydi teşekkürler sinemcim..
iyi kaşamlar kızlar nasılsınız
canım yumurtlama haftana gırmıssın hadı hayırlısı olsunn canımm
çarşamba gunu ıcınde bol sans dılıyorum sakın heycanlanmaa tatlım başarıcaksınnnnhadi hayırlısıı
saol canım bende iyiyim işte ağrılarım dışında bugun yine beklemekten stres oldum kurabişye filan yaptım kuaföre gidp saç kestirdimm beklemek zor gibi gibi
ıyi yapmissinsin sende var mi belirti nedir durum canim ?
ya zaten ben günümü yanlış hesaplamışımSat ım 21 ocaktı 30 günde bir döngüm ama 3-5 gün geçikeiliyodu benim hesapladım bugun 2 gün geçmiş çok fazla belim karnım ve başım ağrıyo bilmiyorum mens olucam bilmiyorum hamişimm mide bulantım ve huzursuzluk ve sinirliliğimde var ama belki psikolojikte olabilir çünkü hiç lekelenmem filan olmadı ben adet olmadan en az 3-4 gün önce kahverengi akıntım başlardı busefer hiç bişey yok yarın zaten nöbetçiyimm bthcg baktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum da :97:
Benimde reglimden 4 gün geçti hgc 0 çıktı bugün 8.günüm 5.2 çıktı bakalım inş. Yükselir.
ya zaten ben günümü yanlış hesaplamışımSat ım 21 ocaktı 30 günde bir döngüm ama 3-5 gün geçikeiliyodu benim hesapladım bugun 2 gün geçmiş çok fazla belim karnım ve başım ağrıyo bilmiyorum mens olucam bilmiyorum hamişimm mide bulantım ve huzursuzluk ve sinirliliğimde var ama belki psikolojikte olabilir çünkü hiç lekelenmem filan olmadı ben adet olmadan en az 3-4 gün önce kahverengi akıntım başlardı busefer hiç bişey yok yarın zaten nöbetçiyimm bthcg baktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum da :97:
benım gıbı aynı 30 gunde bır lekelenme var dıyorsun bırde ama negatıf ıdrardada:26::26:
bence hamiş olabılır heycanlandırmak ıstemem ama yarın kanda baktırsın eger varsa kesın cıkarr canım bırde ultrasyonda baktırsın hadi hayırlısııı
canım seninle satlarımız aynıymış,tabi bnm 28-29 dur siklusum.bugün doktora gittim ben de 3 gün gecikme oldugundan.kan testi yaptırdık,doktor yorumlayamadı çıkmıştı hastaneden.ben de akşam oldugu için arayıp rahatsız etmek istemedim cebinden.ama sonucu yorumladık eşimle !!negatif!!!0.100!!! ve 3 gündür regl yoktu!hala belirtiler devam üstelik!eğer bu beynin bize bir oyunuysa pes artık...!galiba en iyisi hiç kendini dinlememek galiba stres yapıp bilinçaltına yanlış msjlar yolluyoruz !(umarım sen pozitifi görürsün) reglimin gecikmesi de cok enteresan çünkü muayene esnasında hersey tertemizdi...valla üzüldük ama napalım,martta çalışmalara devam! doğal adet söktürücüye ihtiyacım var yoksa bu adet düzensizliği gelecek ayı da etkiler değil mi kızlar?siz adet söktürücü için ilaç dışında bitkisel ne kullanıyorsunuz?forumda gezinirken adaçayına denk gelmiştim?doğru mudur?bi de balla çörek otu?hepinize ii geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?