Kızlar günaydın..
Ben bugün bitmiş durumdayım.. Karnım belim felaket ağrıoo.. Midem yanmak mı desem böle bir garip.. Ağzımda bir tat...
Pantolonumu kapayamadım o kadar karnım acıoki düşünün... Başımda böle ağır gelio bana..
Allahım yarabbim.. Hayırlısı neyse o olsun yarabbim ...
hande senden ne zaman alacagiz hamilelik haberini inşallah? testi ne zaman yapmayı planlıyorsun? kuvvetle ihtimal annelik sancıları bunlar
bence erkenden başlaması bile bi indikatör gebeliğin için. sen önce de yaşamıştın değil mi tatlım gebelik? farkı ya da aynı durumlar var mı hem belirtiler hem de görüldüğü tarihler açısından?
kızlar dökülüyorum resmen her yerim agrıyor karnım bacaklarım sabah inanılmaz bir başağrısıyla uyandım agzımın tadı yok karnım şiş uff sıkıldım ben bu durumdan gecsin bu haft cabucak nolurrrr...
günaydın arkadaşlar,benim bütün belirtilerim ya psikolojikti yada düşük yaptım yine..eğer bu kadar belirti psikolojikse gerçekten artık çok şaşkınım...adetime 10 gün kala şiş ve hassas göğüsler,kasık ağrıları,bulantı,arasıra bel ağrısı,erken uyumalar,ağızdaki metalik tat..bunların hepsini yaşadım,bat 24-25 şubat ama dünden beri kahverengi akıntım var..bu sabah da ilk idrarla gebelik testi yaptım ama yine negatifi gördüm.sadece bu bir düşükmü diye bugün dr.randevum var,sanırım kanda bhcg yaptırır..ama onda da ümidim kalmadı artık..çok üzgünüm çokkk..inşallah sizlerden güzel haberler alırız..
günaydın arkadaşlar,benim bütün belirtilerim ya psikolojikti yada düşük yaptım yine..eğer bu kadar belirti psikolojikse gerçekten artık çok şaşkınım...adetime 10 gün kala şiş ve hassas göğüsler,kasık ağrıları,bulantı,arasıra bel ağrısı,erken uyumalar,ağızdaki metalik tat..bunların hepsini yaşadım,bat 24-25 şubat ama dünden beri kahverengi akıntım var..bu sabah da ilk idrarla gebelik testi yaptım ama yine negatifi gördüm.sadece bu bir düşükmü diye bugün dr.randevum var,sanırım kanda bhcg yaptırır..ama onda da ümidim kalmadı artık..çok üzgünüm çokkk..inşallah sizlerden güzel haberler alırız..
canım bence ümitsiz kalma, bu sağlıklı bir rahmin olduğunun da göstergesi olabilir. neden diyeceksin? adetine birkaç gün kalmış ve lekelenme hatta o sırada adet görür gibi kan gelmesi bazı gebeliklerde normal görülüyormuş. o nedenle için rahat etmeyecekse tabii hcg yaptır ama bence kan vermeden birkaç gün daha bekle baktın adet oldun zaten gerek kalmaz ama adetin gecikirse ve belirtiler seni bu tarafa sürüklerse hemen kan ver ve test yaptır. beklemek en büyük iyilik kendine. böyle böyle bebek beklemekten soguyor insan sürekli test yap kan ver olumsuz gör, diger ayı çok etkiliyor ve umudu azaltıyor.
canım o akıntı yerleşme kanaması da olabilir,dediğin gibi düşüğün başlangıcı da,ben de pozitif çıkmıştı, beklenen adet tarihimden 6 gün önce hergün 1 er damla geldi,sonra 4. gün birden yoğunlaştı ve aynı gün yoğun bir adetle pıhtılaşmış kocaman bi parçayla gitti,anlayacağın gününden erken gelen yoğun bi adet kanamasıyla gitmişti bebiş,zaten 1-2 haftalık küçük bişey kanama başladıysa düşüğün önüne geçemezsin,ama inan herşeyde var bi hayır,çünkü ben de hipotroit varmış,ondan tutunamamış,eğer tutunsaydı sakat olma ihtimali yüksekti,unutma MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER,şimdi tedavi oldum troit düzeldi,inş. bu ay umutluyum,Allah gönlümüze göre versin canım
belki de haklısın ama ben daha önce de kimyasal gebelik yaşamıştım onun için bu da kimyasal gebelikse onu bilmek istiyorum.bebek neden tutunamıyor onu anlamış olmak için..benim durumum biraz farklı sanırım..biraz anlatacak olursam;ben daha önce histeroskopi oldum bana 3.histeroskopiyi öneriyorlar halaama ben bunun sonunun olmadığını artık anladığım için bu şekilde devam etme kararı aldım..hamilelik olacakmı olmayacakmı,onu görmek istiyorum..
ben bu foruma katıldıktan sonra bu kimyasal gebelik mevzusuna aşina oldum. öncesinde benim de kahverengi lekelenmelerim ve adet gecikmem oldu tabii ki ama hiç gebelik gibi ya da düşük gibi görmedim. adetle biten her ay gebe olmadığınıza işarettir o nedenle kısa sürede sonlanan durumları ben açıkcası tam bir gebelik gibi göremediğimden ciddiye almamıştım ve şahsen bu durumu bende bebek tutunamıyor diye değil oluşmamış olarak görürdüm çok takılsam. keseyi görüp ya da adetten 15 gün gibi bi süre gecerse ancak gebeliktir ve düşerse ya da biterse düşük yapmış olunur BENCE. sağlıklı gebelikler için uğraşalım hiç kafamızı takmayalım.
günaydınlar :))) nasılsınız (müstakbel) güzel meleklerin güzel anneleri :)) nedense bi mutluluk var içimde :) Sanırsam dün iyi bi haber aldım ondan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?