günaydınlar :))) nasılsınız (müstakbel) güzel meleklerin güzel anneleri :)) nedense bi mutluluk var içimde :) Sanırsam dün iyi bi haber aldım ondan :)
benimde 3 gun geçti bugun 4. gunum ve hala gelen gıden yok
günaydın kızlar nasılsınız nazlıcım handecim herkese günaydın kızlar bende bişey var 2 gündür son adetim 4 şubat ve 2 gündür yoğun akıntı ve dün kahverengi akıntı oldu bugunde pembe çok az yine pet kullanmayacak kadar bişeyler var acaba adet mi olucam anlamadımama adet olmam için daha erken birde progesteron kullanıyorum yan etkisi olabilirmi ilacın
benimde 3 gun geçti bugun 4. gunum ve hala gelen gıden yok
test yapmadınmı canım ??
nazlıcım akıntın varmı bede sabah pespembe kan geldi dünde kahverengi akıntım vardı adet olucam sanırım:44:ama kafam karıştı yerleşme kanaması ile ilgili bişeyler okudum yine boş yere umutlanmayayım diyorum sonra hayal kırıklığı olmasın:26:
kızlar sonuçta adetinize daha var,bence 2 nizde hamilesiniz[/QUOT biraz önce wc ye gittim hiç bişey yok sabah pembe kan vardı çok az odu eğer yerleşme kanmasıysa bukadarcıkmı azıcıkmı yani
Güne başlarken bir fincan kahve tadında güzel bir paylaşımım olsun istedim, biraz da umut yeşertelim.
ANNELİK AKADEMİSİ diye birşey var arkadaşlar. Hepimiz ya hamilelik ya da annelik hakkında bilgiye açız. Ücretsiz kitap yolluyorlarmış ben istedim sadece 4 lira civarı bir kargo ücreti var. 2 kitaptan birini seçebiliyorsunuz. Güzel olmaz mı? Siz arkadaşlarımla paylaşayım istedim. :79:
nazlıcım akıntın varmı bede sabah pespembe kan geldi dünde kahverengi akıntım vardı adet olucam sanırım:44:ama kafam karıştı yerleşme kanaması ile ilgili bişeyler okudum yine boş yere umutlanmayayım diyorum sonra hayal kırıklığı olmasın:26:
hayırdır canm belliki çok güsel haberler varrrrrrrrrrrgünaydınlar :))) nasılsınız (müstakbel) güzel meleklerin güzel anneleri :)) nedense bi mutluluk var içimde :) Sanırsam dün iyi bi haber aldım ondan :)
tatlım ben pazar günü smear yaptırdım ondan sonra böyle lekelenme başladı. Benim bat8 mart daha var. Akıntımın nedeninide bilmiyorumki
canım benimde sat 6 şubat, dünden beri pembe kahverengi akıntım var.
Test yaptınmı sen canım. Umarım bebiş vardırda hiç gelmezler
kızlar sonuçta adetinize daha var,bence 2 nizde hamilesiniz
hayırdır canm belliki çok güsel haberler varrrrrrrrrrr
hayırdır candaşım??? güzel haber senle mi alakalı cnm?
hayırdır nurcan merak ettim hadi söyle seni mutlu eden iyi haberi
candaşım hayırlı olsun. darısı senin ve bizlerin başına inşş..
kızlar şu aşağıdaki çizelgeyi bende yapmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?