Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne göğüslerim ne karnım ne biliyim nede duygu olarak hissetmiyorum. Zaten doktor kontroluna başladım ben. Tahlillerimi yaptırıyımda bi gerisi kolay olucak.

aynen canım göğüslerimde falan hıç sızı yok bende geçen ay doktor kontrolüne girdim ilaç kullanıyorum sanırım ilaçtan dolayı benimki

6 haftalık hamileyim hafif karım ağrım devamlı oluyo.bilgisi olan varmı acaba normalmidir bayanlar ?

walla cnm.. ben daha hamilemiyim bilmiyorum ama karnımın ağrısından ölüorum..???

herhalde normaldir diye düşünüyorum.. kitaplardada öle yazıo.. rahim büyüdüğü için karnın genişlio içeriden.. organların yer değiştirio.. o yüzden normaldir sanırım..

bu arada tebrik ederim cnm..

6 haftalık hamileyim hafif karım ağrım devamlı oluyo.bilgisi olan varmı acaba normalmidir bayanlar ?

hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıklı bir evlat versin kucağınıza inşallah. Bence bu süreçten sonra 3 aya kadar biraz şikayetlere alışman lazım. bizim burda bahsettiğimiz daha belki en başlangıç ve varsayımlar. asıl başlayacak olan herhalde 2 canlı oldugumuzda (inşallah) bebeğin sana sarılıyor öyle düşün her ağrında...

yaa kızlar.. bugün regli olmam gerekiyor.. vücut ısım hala tavan düşmedi yumurtlama günümden beri 37.0 ve üzerinde normalde 36.4 civarı yumurtlamadan öçnce yani.. ısım düşmedi herhangi bir şey hissetmiyorum.. sadece bugün sarı bir akıntı içinde bir damla kadar kırmızı bir leke farkettim okadar.. onun dışında bişe yok.. dünde dayanamayım test yapmıştım idrar testi negatif çıktı.. şimdi eğer bebek yoksa neden ısım düşmüyor eğer varsa bu leke neden ve neden negatif çıkıyor.. bilemiyorum

benim 4 günüm var ama göğüslerim şiş ve ağrıyo,idrar rengim acı sarı,çok koyu yani,o kadar da su içmeme rağmen,özellikle sabahları çok koyu,doktor geçen ayki idrar örneğime bakıp bu ay çift yumurta üretmişsin demişti,ikiz doğurma ihtimalin yüksek dedi,eğer 2 zse 4 gün kala idrarda çıkar mı,15 inde başladık çalışmalara

canım adet tarihlerimiz aynıymış belirtilerin neler ve ne zaman başladı acaba?

cumartesi gününden beri işlerimin yopunluğundan dolay giremedm kızlarbenimde adetime 6 gün kaldı ama dünden bri akıntım geliyor acaba gebeliktemidir yoksa buda yine adet olacağımın belirtisimidir sizce

canım gerçekten karışık durumun. Bence bi doktora gözük sana nedenini bulup söylesinler tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…