nazlıcım bende hiç bişey hissetmiyorum
Ne göğüslerim ne karnım ne biliyim nede duygu olarak hissetmiyorum. Zaten doktor kontroluna başladım ben. Tahlillerimi yaptırıyımda bi gerisi kolay olucak.
evlilik çizelgesimi yapıcan
benimde 4 gün var adet tarihime,belirtiler var ama test yapmak için o günü bekleyecem:79::79:
6 haftalık hamileyim hafif karım ağrım devamlı oluyo.bilgisi olan varmı acaba normalmidir bayanlar ?
6 haftalık hamileyim hafif karım ağrım devamlı oluyo.bilgisi olan varmı acaba normalmidir bayanlar ?
evet şekerim.. sen uzmansın sanırım bukonuda yardımcı olurmusun cnm??
günaydın kızlar benimde 19 undaydı ama hala bekliyorum 2 gün önce son olarak test yaptım ve negatiffffffff
canım adet tarihlerimiz aynıymış belirtilerin neler ve ne zaman başladı acaba?
yaa kızlar.. bugün regli olmam gerekiyor.. vücut ısım hala tavan düşmedi yumurtlama günümden beri 37.0 ve üzerinde normalde 36.4 civarı yumurtlamadan öçnce yani.. ısım düşmedi herhangi bir şey hissetmiyorum.. sadece bugün sarı bir akıntı içinde bir damla kadar kırmızı bir leke farkettim okadar.. onun dışında bişe yok.. dünde dayanamayım test yapmıştım idrar testi negatif çıktı.. şimdi eğer bebek yoksa neden ısım düşmüyor eğer varsa bu leke neden ve neden negatif çıkıyor.. bilemiyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrr
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
evlilik tarihini söyle. Bide ne yazmak istersin onu söyle hazırlyım ben o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?