Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

lifos sendemi kayseride yaşıyosun hangi doktora gittin burda kadn doğum..ben erşat beyin hstasıydım ama artık acı bademdeki mesut kaymana gidiyorum

benim 4 günüm var ama göğüslerim şiş ve ağrıyo,idrar rengim acı sarı,çok koyu yani,o kadar da su içmeme rağmen,doktor geçen ayki idrar örneğime bakıp bu ay çift yumurta üretmişsin demişti,ikiz doğurma ihtimalin yüksek dedi,eğer 2 zse 4 gün kala idrarda çıkar mı,15 inde başladık çalışmalara,troit düzelir düzelmez

candaşım hayırlı olsun. darısı senin ve bizlerin başına inşş..

kızlar şu aşağıdaki çizelgeyi bende yapmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı??
amin canım, inş bizde şenlendiririz bu ay bu topiği :) Şubat ayının bolluğu ve bereketi inş mart ayınada olsun :))

6 haftalık hamileyim hafif karım ağrım devamlı oluyo.bilgisi olan varmı acaba normalmidir bayanlar ?
Canım benim ilk gebeliğimde çok fena karın ağrım oluyodu, dayanamıyodumnefesimi kesiyodu hatta.Normal sanırım.Ama eğer kontrole gitmediysen gecikti,rmeden git, okuduğum bi yazıda şiddetli karın ağrısı duyarsanız dr.nuza danışın diyordu. Allah tamamına erdirsin canım, kucağına alıp bir ömür büytmek nasip olsun inş...

kızlar melss dr.a gittimi? haberiniz var mı? Birde son durum ne alemde acaba? listeyi güncellesek mi?

canm benimde idrarım çok koyu sarı ve kokulu hamilelikte idrar koyu oluyo diye biliyorumm

lifos sendemi kayseride yaşıyosun hangi doktora gittin burda kadn doğum..ben erşat beyin hstasıydım ama artık acı bademdeki mesut kaymana gidiyorum

evet canım kayseride yaşıyorum dr.um cahit gözüakça ben ilk defa gittim onu önerdiler sen memnun musun dr.undan? Daha önce mustafa başbuğ du dr.um gebeliğim ikiz olduğu için.

drymstf; canım inş hamilesindir ve inş ikizdir :)

Ay bende inş hamileyimdir ve inş ikizdir ama ilki kesin tek olcak ya Gerçi sağlıklı olsun önemli olan bu.

Dün bişey oldu, yatakta yatıyorum.Ayağa kalkcam, birdenkasıklarımla karnımın arasında biryerde resmen bıçak saplanması hissettim çok canım candı, sanki kırt diye bi sesle acı çektim.Anamm dedim hamişsem ya bişey olduysa diye? Ya bu psikolojiyle yaşamakta zor iş valla ya, birde ben çok dikkatsiz ve hareketliyim, hamiş olunca çok daralcam ya, herkes kızcak dikkat et diye.Nasıl alışcaksam artık ?

evet canım kayseride yaşıyorum dr.um cahit gözüakça ben ilk defa gittim onu önerdiler sen memnun musun dr.undan? Daha önce mustafa başbuğ du dr.um gebeliğim ikiz olduğu için.

cahit beyde hüma hastansinde değilmi.ben çok memnunum mesut beyden en azından beni dinledi sonuna kadar sabırla...ve benim en az 40 kere yani gebeliğe engel olan bişey yok değilmi hocam sorusuna sabırla cevap verdişaka bir yana ben çook memnun kaldm..onadevam edeceğim eğer bu ayda adet olursam hormon testi istedi benden bakalım inş.ona gerek kalmaz ne deyim

inş. canım haftaya veririz hayırlı haberi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…