canm bende kaydet yapıyorum hata veriyooo
canm bende kaydet yapıyorum hata veriyooo
canm ben 7 gün kala idrardan kandanda 6 gün kala öğrendimm erken gebelik testiyle öğrenmiştim ama kişiden kişiye değiştiği için bişey diyemiyorum ama ben dayanamadım yaptım iyiki yapmışımmm
eczanelere sordum erken gebelik testi yok, bildigimiz o ucuz bebe vs gibi testlerden veriyorlar. bunu ne zaman yapayım sizcee? :18:
canm snn bat 18 i değilmiydiibende aradım bulamadım bekliyorum normal test alcam cuma yapcam cıkmazsa pzt tekrarlarım napayım ya uff beklemek cok kötü bişey
yaa kızlar.. bugün regli olmam gerekiyor.. vücut ısım hala tavan düşmedi yumurtlama günümden beri 37.0 ve üzerinde normalde 36.4 civarı yumurtlamadan öçnce yani.. ısım düşmedi herhangi bir şey hissetmiyorum.. sadece bugün sarı bir akıntı içinde bir damla kadar kırmızı bir leke farkettim okadar.. onun dışında bişe yok.. dünde dayanamayım test yapmıştım idrar testi negatif çıktı.. şimdi eğer bebek yoksa neden ısım düşmüyor eğer varsa bu leke neden ve neden negatif çıkıyor.. bilemiyorum
sağol canmmmmmmmmmmmmmmmes2006 ekledim canımm
BAT'ı , erken belirtileri, endişeleri, ruh hali aynı olan birkaç kişiyiz son günlerde forumda. İnşallah haftaya birçok hamile haberi alırsak, bütün forum konularını tabiri caizse basıp biz hamileyiiiiiz diye yazalım canlar
canm test yapsanaaaa ver müjdeyi ondan sonraakızlar benim de dün adet olmam gerekiyodu ama tık yok hala :44:
canm test yapsanaaaa ver müjdeyi ondan sonraa
canm test yapsanaaaa ver müjdeyi ondan sonraa
CANIM BENCE DAHA VAR GIBI AMA BELLI DE OLMAZ CUNKU HER BEBEK FARKLI BELIRTILER GOSTEREBILIYOR INSALLAH PİSİKOLOJIK DEGILDIRR TATLIM AMA KAFANDAN AT HIC TAKMA GUNLERI SAYMA SEN CALISMALARA DEVAM ETT CANIMMM BENCEE ALLAH GONLUNE GORE VERSINNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?