Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm ben 7 gün kala idrardan kandanda 6 gün kala öğrendimm erken gebelik testiyle öğrenmiştim ama kişiden kişiye değiştiği için bişey diyemiyorum ama ben dayanamadım yaptım iyiki yapmışımmm

eczanelere sordum erken gebelik testi yok, bildigimiz o ucuz bebe vs gibi testlerden veriyorlar. bunu ne zaman yapayım sizcee? :18:

BAT'ı , erken belirtileri, endişeleri, ruh hali aynı olan birkaç kişiyiz son günlerde forumda. İnşallah haftaya birçok hamile haberi alırsak, bütün forum konularını tabiri caizse basıp biz hamileyiiiiiz diye yazalım canlar

Bazen enfeksiyonlar da ısı artışına sebep olur canım.Bi doktora görünsen iyi olur...

Son düzenleme:

amin bitanem aminnn ayyy nasıl güzel olur..
nazar mazar değer diye hiç düşünmeden haykırırım valaaa
bu arada benim lekelenme bu sabah açık pembeden,açık kırmızıya geçti...ve biraz arttı,çamaşırırma çıkıcak kadar..
veee sol kasığım ağrıyor,kasıyor
sizce bunlar gebelik belirtilerimi?resmen sol kasık sadece ve çok

eşimin çocukluk arkdaşının eşi hamileymiş.. onlarda aralık ayında başlamışlar çalışmaya.. yazında beraber tatil yapcaz inşş.. inşş bendede vardır arka arkaya 1 er arayla doğururuz..:)

CANIM BENCE DAHA VAR GIBI AMA BELLI DE OLMAZ CUNKU HER BEBEK FARKLI BELIRTILER GOSTEREBILIYOR INSALLAH PİSİKOLOJIK DEGILDIRR TATLIM AMA KAFANDAN AT HIC TAKMA GUNLERI SAYMA SEN CALISMALARA DEVAM ETT CANIMMM BENCEE ALLAH GONLUNE GORE VERSINNNNN

amin..herkese inşallah..ben yine bu ay çok takmaya başladım tekrar normale dönmeliyim..bakalım zaten cuma dr randevum var artık beklemenin anlamı yok sanırım sorun neyse çıksın artık..inşallah yoktur ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…