Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bide en önemlisi bu ay hiç yumurtlama falan hesaplamadım,ayaklarımı kaldırmadım hemen tuvalete çıkardım ama bu ay oldu kısmet valla herşey

demekki takmayacaksın,sürekli düşünüp stres yapmayacaksın olay budur..ve tabikii Allah ne zaman hayırlısı ile nasip ederse diyoruz rahatlıyoruz..

valla hiç hamileymişim gibi gelmiyo bana
eczanede uzak 1 2 gün daha beklesem mi diyorum

Geçen ay eczaneden sabah akşam test alıyodum. Bunalmıştım. gg'den 10lu test söylemiştim. Daha evde 4-5 tane testim var. Bu ay yeter inşallah bana =) gerçi hiç hissetmiyorum onun için sakinim. İçimden hiç test yapmak gelmiyor yani

arkadaşlar merhaba benimde beklenen adet tarihim dündü
ama bişey olmadı bu sabah kalktığımda ilk idrarla normal sıradan idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı. negatif olsaydı çıkardı demi????

ama bişey olmadı bu sabah kalktığımda ilk idrarla normal sıradan idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı. negatif olsaydı çıkardı demi????

testin negatif çıktı dimi. Eğer bebişin olsaydı pozitif çıkardı canım. Çift çizgiyi görürdün

son cümlem biraz karışık olmuş düzelteyim
yani test sonucu negatif
gebelik olsaydı çıkardı demiii

aman geliyor mu yoksa kırmızılar? :44:

ocak ayını yazmamıssın ama gayet düzenli görünüyor elsilacim. dur bakalım endişe yapma belki de kesilecek sana birşeyler müjdeleyecek bir lekelenmedir. şimdilik bebeğim kocaman olacak zor yerleşiyor deliyor geçiyor içimi de gülümse

çok hoşuma gitti cümlelerin
allahım ben ne kadar pozitif bir insanım normalde anlatamam ama bu durumda insanın aklına hemen acabamı diye hemen kötüsü geliyor ..
bu arada evet ocak ayını unutmuşum
ocak ayıda 28
sende ne ler var,gelişmelerin nasıl?

bebeğim kocaman olacak zor yerleşiyor deliyor geçiyor içimi

bana uyar inşallah hepimiz birden hamile oluruz :))) gelsin bebeler inletiriz forumu :92::92:

ben de 31 araık,sonra 28 kasım,bu ay da 26sında olmalıyım canım,seninki yerleşme kanaması,yine de dikkat et ağır falan kaldırma,idrar testi yaptn mı

ocak 31 idi benim de, ben haftasonu test yapıcam o zamana kadar çayım kahvem devam. agrılar hafifledi, öpüyor geçiyor ara ara. gögüs ucu cevremdeki halka masallah mayalanmış kabarıyor simdi bobrek ve bel cevreme de arada cimdik geliyor gidiyor.

ben de 31 araık,sonra 28 kasım,bu ay da 26sında olmalıyım canım,seninki yerleşme kanaması,yine de dikkat et ağır falan kaldırma,idrar testi yaptn mı

31 kasım,28 ocak, bat 26 şubat benim de,ben daha test yapmadım ,günün gelinceye kadar sabret diyo kocam,kesin hamilesin hemi de 2z diyo bakalım artık,çünkü idrar rengim koyu sarı,göğüslerim de büyüdü,halkası genişledi vs. bakalım hayırlısı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…