bide en önemlisi bu ay hiç yumurtlama falan hesaplamadım,ayaklarımı kaldırmadım hemen tuvalete çıkardım ama bu ay oldu kısmet valla herşey
Nazlıcım çok tşk ederim cnm
sağol canmmmmmmmmmmmmmmm
beğenmemm mi sana çiçek billee yolladımmmolmuşmu canım beğendinmi?
BEN ADETİME 7 GÜN KALA ÖĞRENDİM ERKEN GEBELİK TESTİ İLE İDRARDAN SONRA DAYANAMDIM 6 GÜN KALA KANDA BAKTRDIM ÇIKTIIvalla hiç hamileymişim gibi gelmiyo bana
eczanede uzak 1 2 gün daha beklesem mi diyorum
valla hiç hamileymişim gibi gelmiyo bana
eczanede uzak 1 2 gün daha beklesem mi diyorum
beğenmemm mi sana çiçek billee yolladımmm:103:
arkadaşlar merhaba benimde beklenen adet tarihim dündü
ama bişey olmadı bu sabah kalktığımda ilk idrarla normal sıradan idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı. negatif olsaydı çıkardı demi????
arkadaşlar merhaba benimde beklenen adet tarihim dündü
ama bişey olmadı bu sabah kalktığımda ilk idrarla normal sıradan idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı. negatif olsaydı çıkardı demi????
amin bitanem aminnn ayyy nasıl güzel olur..
nazar mazar değer diye hiç düşünmeden haykırırım valaaa
bu arada benim lekelenme bu sabah açık pembeden,açık kırmızıya geçti...ve biraz arttı,çamaşırırma çıkıcak kadar..
veee sol kasığım ağrıyor,kasıyor
sizce bunlar gebelik belirtilerimi?resmen sol kasık sadece ve çok
son cümlem biraz karışık olmuş düzelteyim
yani test sonucu negatif
gebelik olsaydı çıkardı demiii
aman geliyor mu yoksa kırmızılar? :44:
pedime bile gelmiyordu 2 gündür ama bu sabah biraz olmuş ve sonrasıda olmadı:82:
ya ama daha çok erken değilmi?
geçen ay 28 kasımda ondan önceki ayda 31 aralıkta hastalanmıştım..
bu ay 20 şubat normalmi?
ocak ayını yazmamıssın ama gayet düzenli görünüyor elsilacim. dur bakalım endişe yapma belki de kesilecek sana birşeyler müjdeleyecek bir lekelenmedir. şimdilik bebeğim kocaman olacak zor yerleşiyor deliyor geçiyor içimi de gülümse
canm snn bat 18 i değilmiydii
BAT'ı , erken belirtileri, endişeleri, ruh hali aynı olan birkaç kişiyiz son günlerde forumda. İnşallah haftaya birçok hamile haberi alırsak, bütün forum konularını tabiri caizse basıp biz hamileyiiiiiz diye yazalım canlar
pedime bile gelmiyordu 2 gündür ama bu sabah biraz olmuş ve sonrasıda olmadı:82:
ya ama daha çok erken değilmi?
geçen ay 28 kasımda ondan önceki ayda 31 aralıkta hastalanmıştım..
bu ay 20 şubat normalmi?
çok hoşuma gitti cümlelerin
allahım ben ne kadar pozitif bir insanım normalde anlatamam ama bu durumda insanın aklına hemen acabamı diye hemen kötüsü geliyor ..
bu arada evet ocak ayını unutmuşum
ocak ayıda 28
sende ne ler var,gelişmelerin nasıl?
bebeğim kocaman olacak zor yerleşiyor deliyor geçiyor içimi
ben de 31 araık,sonra 28 kasım,bu ay da 26sında olmalıyım canım,seninki yerleşme kanaması,yine de dikkat et ağır falan kaldırma,idrar testi yaptn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?