Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

meraba kızlar bende size erken gebelık belırtılerimi yazayım benım 3 yıl cocugum olmadı o bekleyişlerı cok ıyı bılırım kullanmadıgım ilaç almadıgım olumsuz tanı kalmadı ama tam dınlenme dönemımde hamiş kalmısım hiç yumurtlama günlerımı hesaplamadıgım nede olsa olmuyor dedıgımde bır ayda adetıme 2 gun kala cok solgun görünmüşüm kı arkadasım hamlılemısin yoksa dedi kı ben yok be nerden cıkarın dedım bı bhcg baktıralım dedı bı baktırdım 6.90 cıktı cok düşüktü 1 hafta boyunca hergun baktırdım sonra yavas yavas yükseldı adet olacakmısım karın agrılarım oldu hiç farkı yoktu dıger aylardan sadece öksürdügümde kasıklarım bişiy batıyodu ıgne gıbı birde rüyamda adet oluyordum bunun yorumuda hamiş kalmakmıs birde ates basıyodu yanıyodum inş. sizde en kısa zamanda annelık duygusunu yasarsınız

o ateş basmasını hiç söyleme,sürekli terliyorum,yatakta üstümü bile açıyorum,ama emin değilim troit ilacından mı hamilelikten mi

ben de 31 araık,sonra 28 kasım,bu ay da 26sında olmalıyım canım,seninki yerleşme kanaması,yine de dikkat et ağır falan kaldırma,idrar testi yaptn mı

yumurtlama tarihim 11 şubattı,çıkarmı diye emin olamadan dün gece yaptım,önce 2.çizgi silik ötesi gibi geldi ama 6-7 saat sonra baktığımda resmen tek çizgi

sende belirtiler varmı?nasıl durumlar canım

dillerim bu ay hamillelik patlamı yaşarız
benim gögüslerim çok aşırı büşük o nedenle ne kadar şişti bilemiyorum ama taş gibi oldu,içleri dolu dolu ve damarlar var..
sol kasığımda sızlamam var ve göbeğim kocaman şişşşşşşşşşşşşşş,aşırı gazımın hafiflemiş olmasına ragmen

hayırlı olsun canım darısı basımıza :)) cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsn

canım benim troitte probem vardı düzelmeden yapmayalım dedik,sağlıklı bir gebelik olsun diye,15. nde düzeldiğini öğrendik ogün çalışmalara başladık,ara ara kasıkarım ağrıyo,ama çok değil,idrarımın rengi koyu sarı,o da sürekil su içmeme rağmen,sürekli ateş basıyo,göğüslerim büyüdü,halkası genişledi,sıkınca su gibi bişey geliyo,tadı da çok acıymış(kociş öyle dedi,bu ne ya,süt geldi sanki dedi:)))15inden bu yana çok zaman geçmediği için test yapmadım adet günümü bekliyorum,acaba diyorum 2z falan da ondan mı belirtiler erken çıktı diyorum,geçen ay idrar örneğime bakan doktor bu ay çift yumurta üretmişsin, 2 si de çok sağıklı demişti,troitten hamile kalamıyomuşum,şimdi düzeldi,imş. 4 gün sonra müjdeli haberi verrim

hayırlı olsun canım darısı basımıza :)) cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsn
amin dilerim hepimize nasip etsin allah..
dün kız kardeşim dediki ;
ablacım ben çok inanırım eğer birşey çok istediğin halde olmuyorsa mutlaka bizim için daha hayırlı ve mükkemmel bir zamanda olucaktır,hepte hayatımda öyle olur dedi..

testi çok kaptırmamak için yaptım ama sencede çok küçük değilmi bitanem çünkü bebek varsa şuan tahminimce 11 günlük

canım erken gebelik testi mi aldın markası ne benimde yumurtlama tarihim 13 falan diye tahmin ediyorum pazar günü yaptım cıkmadı tekrar mı yapsam acaba ?

cnmmm ya gördünmü pıtpıtları ne kadr güzel çabuk görmüşsün ben görememiştim heyecanla bi hafta daha geçmesini bekliyorum inş bi teslik olmadan görürüm görmeden içim rahat etmicek

testi çok kaptırmamak için yaptım ama sencede çok küçük değilmi bitanem çünkü bebek varsa şuan tahminimce 11 günlük

regl tarihine yetişemedim, kaçırdım orayı ama eğer bebiş varsa ve kimyasal vs gibi bi durum yoksa, 1-2 gün öncesinde testte silikde olsa ikinci çizgiyi görürsün. Ama yoksa zaten takma kafana önümüzdeki aya sıkı çalış. Günü bilmiyorum ama reglden 1-2 gün öncede çıkabiliyo

ne kadar benziyor biçok şeyimiz..adet günlerimize kadar aynı..
bende yaklaşık 3 aydır görüyordum troitlerimle ilgili tedavi hatta 9 lardan düştü..
en son tahlililm ocak sonunda yapıldı,ultrasonla kis falanda bakıldı tamamen temiz çıktı ve doktor izniyle çalışmalara başladık...hala yarım yarım kullanıyorum ilacımı..
2z nedemek bilmiyorum ama gögüsten sıvı gelmeside normal bir belirti değil dilerim hamilesindir ki bence öylesin
fakat benim yumurtlama günüm 11 di senin 15 olarakmı hesapladın
hesaplamanı nasıl yapıyorsun

doğru söylemiş benim hayatımda da hep öyle olur bişey olmuyorsa daha iyisi olacagı içindir der gecerim hayırlısı bakalım ama bana avr gibi geliyor nedense tuhaf bir his işte

hesapla uğraşmadım canım ama internette 5 ile 15 arası verimi günler diyodu,benim tsh 5.7 ydi,20 gün sonra 2.7 oldu,düzeldi,düzelince hemen çalışmalara başladık,şimdi de kulanıyorum doktor 1 ay daha kullan dedi,3/4 oranında alıyom,senin şu an tsh kaç,ben 2 ay önce 1-2 haftalıkken düşük yaptım gününden 2 gün önce geen yoğun bi adet kanamasıya gitti,onun için düzelmemişse korun derim canım,sağlıklı bi gebelik için bu şart,eğer düşmeseydi belki de sakat olcaktı

hesapla uğraşmadım canım ama internette 5 ile 15 arası verimi günler diyodu,benim tsh 5.7 ydi,20 gün sonra 2.7 oldu,düzeldi,düzelince hemen çalışmalara başladık,şimdi de kulanıyorum doktor 1 ay daha kullan dedi,3/4 oranında alıyom,senin şu an tsh kaç,ben 2 ay önce 1-2 haftalıkken düşük yaptım gününden 2 gün önce geen yoğun bi adet kanamasıya gitti,onun için düzelmemişse korun derim canım,sağlıklı bi gebelik için bu şart,eğer düşmeseydi belki de sakat olcaktı

28 kasım
31aralık
28 ocak
en son olduğum regl tarihlerim ama sabahtan beride lekelenmeled bitti sadece çok nadir peçetede oluyor,çamaşırım tertemiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…