Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben bu siteden hesapladım canım,
Otomatik Hesaplayclar, Hamilelik Gebelik Otomatik Hesaplayclar Gebelik Hamilelik Hesaplama Yntemleri

en son 1,27 falandı sanırım canım troidim ama doktor sonun yok dedi,ondan önce sakın bu ay gebe kalmak yok diyordu

kızlar öncelikle merhabalar ben bugun katıldım aranıza,samimi bi ortam,çok güzel bi site,benim hamile bayanlara bi sorum olacaktı,yorumları okurken çoğu hamilenin erken belirtilerinde bel ağrısını görüyorum,peki bu bel ağrısı adet zamanındaki ağrıya benziyor mu?ve buna benzer bi kaç belirti daha öğrenirsem iyi olur?

Kızlar,

iddia ediyorum ki.. 10 marta kadar inş hamile haberi patlaması yaşayacağız.. Mendiller hazır olsun :))

CANIM MERHABA,
benim bel ağrım adet ağrısından ayırt edilebilio.. belimin yanlarına doğru karnımdan gelen sancı vuruyor... ama kişiye göre değişiyo kimi aynı adet belirtileri gibi diyor belirtiler için.. benimkiler adetten çok farklı oldu mesela.. halen öyle.. beklemedeyim..:)

test yaptım negatif. silik umuduyla yaptım ama hiç moralimi bozmadım çünkü daha adet olmama 1 hafta var. gecikmedi bile. ne yapayım sizlerle konustukca test yapasım geldi.

bu arada test igrencmis. c cizgisi t ye yakın neredeyse ilk 2 dk pencere dolarken gözlerim yerinden fırlayacaktı. band kaymıs.

offf offff annelik duygusunu hissetmek acabayı yaşamak bile bize bu heycanları yaşatıyor
acaba bebeğimizi kucağımıza alıp kokladığımızda neler hissedicez kimbilir

bende pazar günü yapmıştım cıkmamıştı boşver daha bir haftamız var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…