hesapla uğraşmadım canım ama internette 5 ile 15 arası verimi günler diyodu,benim tsh 5.7 ydi,20 gün sonra 2.7 oldu,düzeldi,düzelince hemen çalışmalara başladık,şimdi de kulanıyorum doktor 1 ay daha kullan dedi,3/4 oranında alıyom,senin şu an tsh kaç,ben 2 ay önce 1-2 haftalıkken düşük yaptım gününden 2 gün önce geen yoğun bi adet kanamasıya gitti,onun için düzelmemişse korun derim canım,sağlıklı bi gebelik için bu şart,eğer düşmeseydi belki de sakat olcaktı
ben bu siteden hesapladım canım,
Otomatik Hesaplayclar, Hamilelik Gebelik Otomatik Hesaplayclar Gebelik Hamilelik Hesaplama Yntemleri
en son 1,27 falandı sanırım canım troidim ama doktor sonun yok dedi,ondan önce sakın bu ay gebe kalmak yok diyordu
Tatlım martın 2 si gibi falan test yap sen bebeğim. Çok erken olur bu hafta yaparsan
haklısın canım fakat nasıl beklenir o tarih:92:
güzel o zaman inş. 2 mizde hamileyizdir bu ay
Benimki 8 martbak nasıl bekliyorum ben
Kızlar,
iddia ediyorum ki.. 10 marta kadar inş hamile haberi patlaması yaşayacağız.. Mendiller hazır olsun :))
kızlar öncelikle merhabalar ben bugun katıldım aranıza,samimi bi ortam,çok güzel bi site,benim hamile bayanlara bi sorum olacaktı,yorumları okurken çoğu hamilenin erken belirtilerinde bel ağrısını görüyorum,peki bu bel ağrısı adet zamanındaki ağrıya benziyor mu?ve buna benzer bi kaç belirti daha öğrenirsem iyi olur?
Kızlar,
iddia ediyorum ki.. 10 marta kadar inş hamile haberi patlaması yaşayacağız.. Mendiller hazır olsun :))
inşalahh hande mendil yetmez don sütyen sallarızz:92::92::92:
test yaptım negatif. silik umuduyla yaptım ama hiç moralimi bozmadım çünkü daha adet olmama 1 hafta var. gecikmedi bile. ne yapayım sizlerle konustukca test yapasım geldi.
bu arada test igrencmis. c cizgisi t ye yakın neredeyse ilk 2 dk pencere dolarken gözlerim yerinden fırlayacaktı. band kaymıs.
test yaptım negatif. silik umuduyla yaptım ama hiç moralimi bozmadım çünkü daha adet olmama 1 hafta var. gecikmedi bile. ne yapayım sizlerle konustukca test yapasım geldi.
bu arada test igrencmis. c cizgisi t ye yakın neredeyse ilk 2 dk pencere dolarken gözlerim yerinden fırlayacaktı. band kaymıs.
inşallah hepimiz bu ay toplu doğum haftası kutlar gibi,toplu hamişlik ayı kutlarız topicten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?