Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım erken gebelik testi mi aldın markası ne benimde yumurtlama tarihim 13 falan diye tahmin ediyorum pazar günü yaptım cıkmadı tekrar mı yapsam acaba ?

yazıyı yeni gördüm canım kusura bakma,evet erken gebelik testi aldım markası certain (2 tane alım biri yanımda dursun diye.ne olur ne olmaz )

benimde yumurtlama tarihim 13 e kadarki bi haftalık kısımdı ve bir daha yapıcam,hevesle süre geçsin diye bekliyorum,bence sende yap canım hayırlısıyla

cnm burası bence doğru hesaplamıo... beninm maksumum olsa olsa bebek daha a14.günde.. ki adeti koysam 17 .gün.. kafadan 5-6 gün eklio..

ya kızlar aslında geçer zor geçiyo gibi sanıyoruz ama 1 ay ne de çabuk geçiyo dimi? Haftaya batlar geliyo ve inş yeni melek haberleride gelecek :)

certain mi aa benimkide ondan ama erken gebelik testi yok dedi adam bana 4 liraya mı aldın aynısımı farklı mı merak ettm bende sabrediyorum bakalım test beklemede şimdilik ufff negatif mi cıktı senin

cnm burası bence doğru hesaplamıo... beninm maksumum olsa olsa bebek daha a14.günde.. ki adeti koysam 17 .gün.. kafadan 5-6 gün eklio..

gebeliğimiz varsa eğer,haftasını regl tarihimizden itibaren hesaplıyor..şöyleki ,ben en son 28 ocakta hastalandım ve bana 3 hafta 4 günlük hamilesin diyor,diğer sitelerede baktım nette sonuç aynı çıkıyor canım..
mesela

gebelik haftalar ve fetus arlklar hesaplama Hamilelik Haftalarna Gre Bebek Kilo Hesaplama fetus hafta hafta ay ay fetus arlklar
bu sitede aynısını söyledi

e peki sat 6 şubat...sen hesapla nasıl 3 hafta 1 günlük oluo:) keşke olsunda.. öle olsun..

certain mi aa benimkide ondan ama erken gebelik testi yok dedi adam bana 4 liraya mı aldın aynısımı farklı mı merak ettm bende sabrediyorum bakalım test beklemede şimdilik ufff negatif mi cıktı senin

3.5 liraya aldım,önce 2.çizgi silik sandım ama bi kaç saat sonra baktım resmen tek çizgi
bi kaç gün sonra tekrar yapıcam

e peki sat 6 şubat...sen hesapla nasıl 3 hafta 1 günlük oluo:) keşke olsunda.. öle olsun..

Canım bak bende araştırdım biraz zaten yanılma payı var. Ama bebeği ana rahmine düştüğü günden itiabern saymıyo doktorlarda satı baz alıyolar. Mesela benim sat 6, 27 şubatta rahime yerleşme olucakmış mesela bu aya göre. Öyle düşünürsek eğer sat geldiğinde 1 haftalık oluyo bebek ama doktor ne diyo 4 haftalık diyo.

ya evet bende tam onu dicektim, eğer hamileysem şimdi 2+4 olmam gerek.Orda 3+1 gösteriyo.Anlamadım bende.Yoksa yumurtlama vaktim bu haftasonumu acep dedim, hayır öylese biletimi alayımda eşimin yanına gideyim :) ama sanırım orda bi hata var çünkü normal yumurtlama süresi 2. hafta civarında, öyle değil mi?

3.5 liraya aldım,önce 2.çizgi silik sandım ama bi kaç saat sonra baktım resmen tek çizgi
bi kaç gün sonra tekrar yapıcam

bu erken gebelik testi değil normal gebelik testi vay bizim eczacı kazıklamış beni :)hayırlısı inş çift çizgili günleride görürürz bende cuma düşünüyorum ama sabredebilrsem pzt yapcam erken ama napıyım dayanamıyorum

tmm onları biliyorum ama sat a göre bile 3 hafta 1 günlük değilki canımcım.. benim sat 6 şubat.. senin hesabınla aynı ama yok olmuo... neyse yaa boşver.. sata göre şu an varsa 16 günlük mercimeğim..

kızlar peki negatif cıkıpta hamile olanlar varmı acaba

Evet canım erken yaptıkları için testi negatif çıkıp hamile olanları okudum. Benimkide tam tersi olmuştu günüm geçti gerçi hiç bi belirtim yoktu ama ben günüm geçince evde test yaptım pozitif çıktı. Hamileyim diye sevindim dr. a gittim kan tahlili istedi kanda değer 0 çıktı gebelik yok dedi. Bende nası olur idrarda çıktı dedim yanımdaydı gösterdim. Dr.um da bu yalancı gebelik dedi. Kişi çok istediği için beden böyle bişey yapıyomuş ayrıca dr. um idrar tahlillerine çok güvenme bebek varsa yok yoksa var gösterebilir demişti bende hep kan tahlili yaptırırım o yüzden. Bi sonraki ay hamile kalmıştım. Darısı şimdiye inş :)

tmm onları biliyorum ama sat a göre bile 3 hafta 1 günlük değilki canımcım.. benim sat 6 şubat.. senin hesabınla aynı ama yok olmuo... neyse yaa boşver.. sata göre şu an varsa 16 günlük mercimeğim..

tatlım şimdi sana bi takvim oluşturıyım detaylı anlamış olursun.

pt sal çrş per cum cts paz
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28,

ayın 6sı sat ohafta 1, ayın 7si ve 13ü arası 2, 14ü ve 20 si arası 3 hafta ve dün haftaya yeni başladık 1 gün geçti böylelikle 3 hafta 1 günlük oldu.
Saçma ama böyle

benimde beklemem lazım p.tesiye kadar,rabbim sabır versin hepimize inşallahhh

ha o haftayı sayıyo ilk haftayı hımm ok.. cnm merci...

nazlı o zamam aynı günü beklioz semle bat 6 mart benim şubat 28 çektiği için..

benimm 8 mart canım. Aslında ben hala çalışmalara devam ediyoeum. Doktor bana korunun bu ay tahlil sonuçlarını görelim dedi. Hastanede sıra bulamıyorumki gidip tahlil yaptırıyımda sonuçlarını alalım

hay çok yaşa sen ama bizim kafamızı karıştıran benim sat 28 ocak ya,banada 3hafta 4günlük diyor..
yarenhandenin sat tarihi 6 şubat ona 3 hafta 1 gün diyor..ee arada çok gün ama az sonuç var,kafamız karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…