canım erken gebelik testi mi aldın markası ne benimde yumurtlama tarihim 13 falan diye tahmin ediyorum pazar günü yaptım cıkmadı tekrar mı yapsam acaba ?
kızlar kimseyi ümitlendirmek istemem ama şüpelenen arkadaşlar aşağıdaki linke son adet tarihlerini yazsınlar ve çıkan tabloda neler hissettiklerini paylaşsınlar bizimle olurmu
hiç olmazsa pozitif düşünmüş oluruz,negatiflikleri kovarız
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
yazıyı yeni gördüm canım kusura bakma,evet erken gebelik testi aldım markası certain (2 tane alım biri yanımda dursun diye.ne olur ne olmaz)
benimde yumurtlama tarihim 13 e kadarki bi haftalık kısımdı ve bir daha yapıcam,hevesle süre geçsin diye bekliyorum,bence sende yap canım hayırlısıyla
cnm burası bence doğru hesaplamıo... beninm maksumum olsa olsa bebek daha a14.günde.. ki adeti koysam 17 .gün.. kafadan 5-6 gün eklio..
gebeliğimiz varsa eğer,haftasını regl tarihimizden itibaren hesaplıyor..şöyleki ,ben en son 28 ocakta hastalandım ve bana 3 hafta 4 günlük hamilesin diyor,diğer sitelerede baktım nette sonuç aynı çıkıyor canım..
mesela
gebelik haftalar ve fetus arlklar hesaplama Hamilelik Haftalarna Gre Bebek Kilo Hesaplama fetus hafta hafta ay ay fetus arlklar
bu sitede aynısını söyledi
certain mi aa benimkide ondan ama erken gebelik testi yok dedi adam bana 4 liraya mı aldın aynısımı farklı mı merak ettm bende sabrediyorum bakalım test beklemede şimdilik ufff negatif mi cıktı senin
e peki sat 6 şubat...sen hesapla nasıl 3 hafta 1 günlük oluo:) keşke olsunda.. öle olsun..
cnm burası bence doğru hesaplamıo... beninm maksumum olsa olsa bebek daha a14.günde.. ki adeti koysam 17 .gün.. kafadan 5-6 gün eklio..
3.5 liraya aldım,önce 2.çizgi silik sandım ama bi kaç saat sonra baktım resmen tek çizgi
bi kaç gün sonra tekrar yapıcam
e peki sat 6 şubat...sen hesapla nasıl 3 hafta 1 günlük oluo:) keşke olsunda.. öle olsun..
Canım bak bende araştırdım biraz zaten yanılma payı var. Ama bebeği ana rahmine düştüğü günden itiabern saymıyo doktorlarda satı baz alıyolar. Mesela benim sat 6, 27 şubatta rahime yerleşme olucakmış mesela bu aya göre. Öyle düşünürsek eğer sat geldiğinde 1 haftalık oluyo bebek ama doktor ne diyo 4 haftalık diyo.
kızlar peki negatif cıkıpta hamile olanlar varmı acaba
tmm onları biliyorum ama sat a göre bile 3 hafta 1 günlük değilki canımcım.. benim sat 6 şubat.. senin hesabınla aynı ama yok olmuo... neyse yaa boşver.. sata göre şu an varsa 16 günlük mercimeğim..
bu erken gebelik testi değil normal gebelik testi vay bizim eczacı kazıklamış beni :)hayırlısı inş çift çizgili günleride görürürz bende cuma düşünüyorum ama sabredebilrsem pzt yapcam erken ama napıyım dayanamıyorum
tatlım şimdi sana bi takvim oluşturıyım detaylı anlamış olursun.
pt sal çrş per cum cts paz
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28,
ayın 6sı sat ohafta 1, ayın 7si ve 13ü arası 2, 14ü ve 20 si arası 3 hafta ve dün haftaya yeni başladık 1 gün geçti böylelikle 3 hafta 1 günlük oldu.
Saçma ama böyle
ha o haftayı sayıyo ilk haftayı hımm ok.. cnm merci...
nazlı o zamam aynı günü beklioz semle bat 6 mart benim şubat 28 çektiği için..
tatlım şimdi sana bi takvim oluşturıyım detaylı anlamış olursun.
pt sal çrş per cum cts paz
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28,
ayın 6sı sat ohafta 1, ayın 7si ve 13ü arası 2, 14ü ve 20 si arası 3 hafta ve dün haftaya yeni başladık 1 gün geçti böylelikle 3 hafta 1 günlük oldu.
Saçma ama böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?