hay çok yaşa sen ama bizim kafamızı karıştıran benim sat 28 ocak ya,banada 3hafta 4günlük diyor..
yarenhandenin sat tarihi 6 şubat ona 3 hafta 1 gün diyor..ee arada çok gün ama az sonuç var,kafamız karıştı
erken gebelik testi hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen:44:
tatlım ayları 5 hafta olarak baz alıyo takvimler. yani 28 ocaktan sonra şubatın 6 sına kadar 1 hafta gibi düşün işte arada 28 ile 31 arası 3 gün kalıyo ya onuda 3 +4 diyo. detay istersen ocak takvimide çıkarabilirim canım.
hay çok yaşa sen ama bizim kafamızı karıştıran benim sat 28 ocak ya,banada 3hafta 4günlük diyor..
yarenhandenin sat tarihi 6 şubat ona 3 hafta 1 gün diyor..ee arada çok gün ama az sonuç var,kafamız karıştı
caım erken gebelik testleri şüpheli ilişkiden 7 gün sonra yani yumurtlama döneminden 7 gün sonra yada adetten 7 gün önceye kadar doğru sonuç gösteriyo aslında iki tarihte aynı güne denk geliyo ama laf kalabalığı oldu. Yerleşme olduktan hemen sonra sonucu gösteriyo yani. İnternetten sipariş verebilirsin çoğu eczanelerde yoktur çünkü
Canım bak bende araştırdım biraz zaten yanılma payı var. Ama bebeği ana rahmine düştüğü günden itiabern saymıyo doktorlarda satı baz alıyolar. Mesela benim sat 6, 27 şubatta rahime yerleşme olucakmış mesela bu aya göre. Öyle düşünürsek eğer sat geldiğinde 1 haftalık oluyo bebek ama doktor ne diyo 4 haftalık diyo.
yani gebelik testi istediimizde normal gebelik testini veriolar öylemi
demekki hala bi umut var,hemen erken gebelik testi almalıyım
bence olamaz ya, bi yerde hata var çünkü adete 8 gün kala herkes hamile kalamaz
Ocak
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6 1
7 8 9 10 11 12 13 2
14 15 16 17 18 19 20 3 hafta
21 22 23 24 25 26 27
28
yani 3 hafta 4 gün
canm ben coretests diye markanınkini aldım adetime 7 gün kala öğrendimmmsağol canım internetten baktım fortel diye bir marka var sipariş vericem eczanede bencede bulunmayabilir giderim bana normal test verir şimdi
canım peki sen kaç gündür belirtiler yaşıyosun.Yumurtlama tarihin biteli birkaç gün oluyor sanırım değil mi?tmm onları biliyorum ama sat a göre bile 3 hafta 1 günlük değilki canımcım.. benim sat 6 şubat.. senin hesabınla aynı ama yok olmuo... neyse yaa boşver.. sata göre şu an varsa 16 günlük mercimeğim..
benimde aynı gün.O zman nazlı sen ve ben aynı anda inş güzel haberler verebilriiz :)nazlı o zamam aynı günü beklioz semle bat 6 mart benim şubat 28 çektiği için..
aslında o normal gebelik testlerini küçümsemeyin. Ben onlarla 2,5 haftada gebeliğimi öğrendim. Çooook silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Onun için onlarıda hafife almayın kızlar. Ama erken gebelik testi alırsanız daha iyi sonuç alırsınız. acabalarınız kalmaz kafanızda
canım şu benim tablolara bakarmısın.
Yumurtlama dönemi ne oluyo adetin 2. haftası değilmi
e bir haftada yerleşme süreci ortada yok.
Bebeğin yerleştikten sonra varola süreci adet olana kadarki o 1 hafta ama doktora gittiğinde 4 haftalık hesaplanıyo canım. saçma ama böyle hesaplanıyo
canım peki sen kaç gündür belirtiler yaşıyosun.Yumurtlama tarihin biteli birkaç gün oluyor sanırım değil mi?
cnm ben adet bitti bir hafta sonra en çok 15 şubattan beri yaşıyorum belirtileri. hergeçen gün artıo ..önce yumurtalıklarım kasıklarım bacaklarım.. şimdi göğsüm karnımın içi.. öidem başım.. bakalım dilerim hayırlı haberlerin belirtileridir canım ya..
hepimiz hamiş olsak ne güzel olur walla:)
peki bu durumda yapcağımdan değilde merakımdan soruyorum ben şimdi erkgen gebelilk testi yapsam varsa çıkarmı yani yoksa 27 si rahime yerleşme gözükü bu tarihlerde o zamandan sonramı belli olur.. bide şu anda hamileysek rahime yerleşmeden önce nerde bulunu sevgili böcek hücresi:)
canım şu benim tablolara bakarmısın.
Yumurtlama dönemi ne oluyo adetin 2. haftası değilmi
e bir haftada yerleşme süreci ortada yok.
Bebeğin yerleştikten sonra varola süreci adet olana kadarki o 1 hafta ama doktora gittiğinde 4 haftalık hesaplanıyo canım. saçma ama böyle hesaplanıyo
selamlar istanbul zeytinburnu sante plus hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı.ordaki kadın doğum doktoru nasılll hangi doktoru tavsiye edersiniz.... yardım bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?