Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tatlım ayları 5 hafta olarak baz alıyo takvimler. yani 28 ocaktan sonra şubatın 6 sına kadar 1 hafta gibi düşün işte arada 28 ile 31 arası 3 gün kalıyo ya onuda 3 +4 diyo. detay istersen ocak takvimide çıkarabilirim canım.

erken gebelik testi hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen:44:

caım erken gebelik testleri şüpheli ilişkiden 7 gün sonra yani yumurtlama döneminden 7 gün sonra yada adetten 7 gün önceye kadar doğru sonuç gösteriyo aslında iki tarihte aynı güne denk geliyo ama laf kalabalığı oldu. Yerleşme olduktan hemen sonra sonucu gösteriyo yani. İnternetten sipariş verebilirsin çoğu eczanelerde yoktur çünkü

ellerine,yüreğine sağlık bitanem tşk ederim,eğer gebeliğim gerçekse mutlaka detayları mrk eder,sendende yardım isterim

Ocak

24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6 1
7 8 9 10 11 12 13 2
14 15 16 17 18 19 20 3 hafta
21 22 23 24 25 26 27
28

yani 3 hafta 4 gün

yani gebelik testi istediimizde normal gebelik testini veriolar öylemi
demekki hala bi umut var,hemen erken gebelik testi almalıyım

sağol canım internetten baktım fortel diye bir marka var sipariş vericem eczanede bencede bulunmayabilir giderim bana normal test verir şimdi

bence olamaz ya, bi yerde hata var çünkü adete 8 gün kala herkes hamile kalamaz

yani gebelik testi istediimizde normal gebelik testini veriolar öylemi
demekki hala bi umut var,hemen erken gebelik testi almalıyım

aslında o normal gebelik testlerini küçümsemeyin. Ben onlarla 2,5 haftada gebeliğimi öğrendim. Çooook silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Onun için onlarıda hafife almayın kızlar. Ama erken gebelik testi alırsanız daha iyi sonuç alırsınız. acabalarınız kalmaz kafanızda

bence olamaz ya, bi yerde hata var çünkü adete 8 gün kala herkes hamile kalamaz

canım şu benim tablolara bakarmısın.
Yumurtlama dönemi ne oluyo adetin 2. haftası değilmi
e bir haftada yerleşme süreci ortada yok.
Bebeğin yerleştikten sonra varola süreci adet olana kadarki o 1 hafta ama doktora gittiğinde 4 haftalık hesaplanıyo canım. saçma ama böyle hesaplanıyo

Ocak

24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6 1
7 8 9 10 11 12 13 2
14 15 16 17 18 19 20 3 hafta
21 22 23 24 25 26 27
28

yani 3 hafta 4 gün

tşk ederimmmmm,bende bişeyler biliyorum sanırdım gebelikle ilgili meğer ne çok şey varmış..
üstüne görmeyi bilirdimde,lekelenmeyi bile dün öğrendim buradan

tmm onları biliyorum ama sat a göre bile 3 hafta 1 günlük değilki canımcım.. benim sat 6 şubat.. senin hesabınla aynı ama yok olmuo... neyse yaa boşver.. sata göre şu an varsa 16 günlük mercimeğim..
canım peki sen kaç gündür belirtiler yaşıyosun.Yumurtlama tarihin biteli birkaç gün oluyor sanırım değil mi?
nazlı o zamam aynı günü beklioz semle bat 6 mart benim şubat 28 çektiği için..
benimde aynı gün.O zman nazlı sen ve ben aynı anda inş güzel haberler verebilriiz :)

hadi ya :) iyiymiş.Benim gecikmem olursa 11 martta yapcm çünkü o akşama yola çıkcam, erken yapsam eşime söylerim dayanamam ama 1 gün idare eder, sabah 6 da müjdeyi veririm, uyku muyku kalmaz ikimizde de :))

selamlar istanbul zeytinburnu sante plus hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı.ordaki kadın doğum doktoru nasılll hangi doktoru tavsiye edersiniz.... yardım bekliyorummm

peki bu durumda yapcağımdan değilde merakımdan soruyorum ben şimdi erkgen gebelilk testi yapsam varsa çıkarmı yani yoksa 27 si rahime yerleşme gözükü bu tarihlerde o zamandan sonramı belli olur.. bide şu anda hamileysek rahime yerleşmeden önce nerde bulunu sevgili böcek hücresi:)

yumurtamıza kuyruklu girdikten sonra tüplerden parçalana parçalana geçiyo ve rahme ulaşması yaklaşık 7-8 günü buluyor mercimeğin. Yerleştikten sonra burdayım demek için hcg hormonu salgılarmış. Ama yerleştiği gün test yapmakta ne kadar mantıklı onu bilemiycem. Sende yine taktın teste rahat ol biraz. Kocana söliycem. Bağlasın seni test falan yapama
Azıcık bekle kızım ya. 3 senedir bebek bekleyen benim, şu sizdeki heycana bak.

senin dediğini anladım anladığımı sanmıyorsam eğer ama canım şu kısım bana saçma geldi,
şimdi 6 şubat satım, yumurtmam hesabuında da bana 14-19 şubat veriyodu.
O hesaplamada ekilme süresi 26 şubat yazıyo.Spermle yumurta karşılaşınca 24 yada 48 saatti tam hatırlayamadım, o zmana kadar oluşuyodu.Burdan benim anladığım 24 şubatta hamile kalırsın 26 şubatta ekilir.Yanlış mı anladım bilemiyorum.Yada yanlış algıladığım bişeyler var?

selamlar istanbul zeytinburnu sante plus hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı.ordaki kadın doğum doktoru nasılll hangi doktoru tavsiye edersiniz.... yardım bekliyorummm

adetime 3 gün var umarım olmam ama dün test yaptım evde negatif çıktı...ama gününm geçmeden yaptım ya umudum var inş. allahım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…