senin dediğini anladım anladığımı sanmıyorsam eğer ama canım şu kısım bana saçma geldi,
şimdi 6 şubat satım, yumurtmam hesabuında da bana 14-19 şubat veriyodu.
O hesaplamada ekilme süresi 26 şubat yazıyo.Spermle yumurta karşılaşınca 24 yada 48 saatti tam hatırlayamadım, o zmana kadar oluşuyodu.Burdan benim anladığım 24 şubatta hamile kalırsın 26 şubatta ekilir.Yanlış mı anladım bilemiyorum.Yada yanlış algıladığım bişeyler var?
hmm anladım canım, inş bu ay güzel haberler var sende, ne güzel hissediyosun bişeyler ben hiç bişey hissetmiyorum.son 4 adettir gögüs şişliği bile yok yani.İnş hepimize güzel haberlerle dolu bi ay olsun yacnm ben adet bitti bir hafta sonra en çok 15 şubattan beri yaşıyorum belirtileri. hergeçen gün artıo ..önce yumurtalıklarım kasıklarım bacaklarım.. şimdi göğsüm karnımın içi.. öidem başım.. bakalım dilerim hayırlı haberlerin belirtileridir canım ya..
hepimiz hamiş olsak ne güzel olur walla:)
yumurtamıza kuyruklu girdikten sonra tüplerden parçalana parçalana geçiyo ve rahme ulaşması yaklaşık 7-8 günü buluyor mercimeğin. Yerleştikten sonra burdayım demek için hcg hormonu salgılarmış. Ama yerleştiği gün test yapmakta ne kadar mantıklı onu bilemiycem. Sende yine taktın teste rahat ol biraz.Kocana söliycem. Bağlasın seni test falan yapama
Azıcık bekle kızım ya. 3 senedir bebek bekleyen benim, şu sizdeki heycana bak.
hoşgeldin canım, naber?Selam kizlarr
Ben geldimm
Aldim bugün ovulasyon testi aksama yapicam
canım rahmi ve yumurtalığı kanca gibi düşün ve en altından ekiliyo. Tüplerden, kanallardan parçalanarak bölünerek çıkıyo ve içeri yerleşiyo. Ama hemen değil bu işlemde 7 gün kadar sürüyo işte. Zaten bebek yerleştikten sonra hcg hormonu yükseliyo. Hani geç döllenmede 7 günden daha uzun sürede rahme yerleşmeden kaynaklanıyor.
yumurtamıza kuyruklu girdikten sonra tüplerden parçalana parçalana geçiyo ve rahme ulaşması yaklaşık 7-8 günü buluyor mercimeğin. Yerleştikten sonra burdayım demek için hcg hormonu salgılarmış. Ama yerleştiği gün test yapmakta ne kadar mantıklı onu bilemiycem. Sende yine taktın teste rahat ol biraz.Kocana söliycem. Bağlasın seni test falan yapama
kız yok yeminettim kocama yapmıcam merak ettim.. Erken gebelik testi yapıolar yaa.. Kafamda bişileri oturtmaya çalışıyorum.. Hem erken öğrenmek istemiyorum ne yalan diim.. Korkuyorum yine kimysal falan olur diye.. Wallaha billaha yapmayacağım...erken gebelik testi falan .. Kuzu kuzu bekliyorum...yani doğru tahmin ettim annelik akademisi kitabındada yazıo.. Varsa şu anda tüplerde yani .. Yolculuk yapıo oradaki tüylerin yardımı ile yuvarlanarak rahme doğru gelio...
aferin be sana çabuk akıllandın vallahi.
Ne demişler geç olsun güç olmasın bu arada gece internetten biri bana randevu alabilirmi ben yetişemiyorum.
kız yok yeminettim kocama yapmıcam merak ettim.. Erken gebelik testi yapıolar yaa.. Kafamda bişileri oturtmaya çalışıyorum.. Hem erken öğrenmek istemiyorum ne yalan diim.. Korkuyorum yine kimysal falan olur diye.. Wallaha billaha yapmayacağım...erken gebelik testi falan .. Kuzu kuzu bekliyorum...yani doğru tahmin ettim annelik akademisi kitabındada yazıo.. Varsa şu anda tüplerde yani .. Yolculuk yapıo oradaki tüylerin yardımı ile yuvarlanarak rahme doğru gelio...
hoşgeldin canım, naber?
ha şimdi anladım :) Teşekkür ederim canım :) İnş ekim çalışmaları başarıyla tamamlanır hepimiz için :)
ne randevusu cnm??
ueh.gov.tr adresinden kadın doğum bölümünden randevu alınması lazım. Muayene olmuş gibi yapıcam yani. Tahlillerimi yaptırıcam ya. Sabah en erken saate olması lazım. 15-16 tane tahlil istedi doktor. Kan alıcaklar sabah en erken saate olması lazım. Ben yetişemiyorum sabah, bütün randevular dolu oluyo
canm unutma hergün aynı saatte bide son 4 saat tuvalete çıkmaaaaaSelam kizlarr
Ben geldimm
Aldim bugün ovulasyon testi aksama yapicam
canım annelik akademisi kitaplarını sende mi siteden istedin? Valla bende isticektim de hamiş değilim ya şimdi bi rapor mapor isterler rezil olurum dedim.Kitaplar güzel galiba ?
cnm şubat başı gibi gazetede ilan vardı aradım bende istedim. 5 lira kargo bedeli karşılığında yolladılar.. çok güzeller.. ileride set olarak alabilirim belki.. tavsiye ederim..
not: herkesin yazdığına bir mesajda alıntı yapıp nasıl cvp yazıosnız???
cnm şubat başı gibi gazetede ilan vardı aradım bende istedim. 5 lira kargo bedeli karşılığında yolladılar.. çok güzeller.. ileride set olarak alabilirim belki.. tavsiye ederim..
not: herkesin yazdığına bir mesajda alıntı yapıp nasıl cvp yazıosnız???
aslında o normal gebelik testlerini küçümsemeyin. Ben onlarla 2,5 haftada gebeliğimi öğrendim. Çooook silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Onun için onlarıda hafife almayın kızlar. Ama erken gebelik testi alırsanız daha iyi sonuç alırsınız. acabalarınız kalmaz kafanızda
testin ismini söyler misn canım benmde o kadar var bulabilrsem alırım acaba bende öğrenebilr miyim cok merak ediyorum inşallah hamileyimdir :)))
testin ismini söyler misn canım benmde o kadar var bulabilrsem alırım acaba bende öğrenebilr miyim cok merak ediyorum inşallah hamileyimdir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?