Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım rahmi ve yumurtalığı kanca gibi düşün ve en altından ekiliyo. Tüplerden, kanallardan parçalanarak bölünerek çıkıyo ve içeri yerleşiyo. Ama hemen değil bu işlemde 7 gün kadar sürüyo işte. Zaten bebek yerleştikten sonra hcg hormonu yükseliyo. Hani geç döllenmede 7 günden daha uzun sürede rahme yerleşmeden kaynaklanıyor.

hmm anladım canım, inş bu ay güzel haberler var sende, ne güzel hissediyosun bişeyler ben hiç bişey hissetmiyorum.son 4 adettir gögüs şişliği bile yok yani.İnş hepimize güzel haberlerle dolu bi ay olsun ya

Canım benim ya :) inş en ilk hamiş haberlerinden biri sen olacaksın, hem dr.da tescllemiş bu durumu :) En fazla 3 ayın var Allahın izniyle :)

Selam kizlarr

Ben geldimm

Aldim bugün ovulasyon testi aksama yapicam
hoşgeldin canım, naber?

ha şimdi anladım :) Teşekkür ederim canım :) İnş ekim çalışmaları başarıyla tamamlanır hepimiz için :)

kız yok yeminettim kocama yapmıcam merak ettim.. Erken gebelik testi yapıolar yaa.. Kafamda bişileri oturtmaya çalışıyorum.. Hem erken öğrenmek istemiyorum ne yalan diim.. Korkuyorum yine kimysal falan olur diye.. Wallaha billaha yapmayacağım...erken gebelik testi falan .. Kuzu kuzu bekliyorum...yani doğru tahmin ettim annelik akademisi kitabındada yazıo.. Varsa şu anda tüplerde yani .. Yolculuk yapıo oradaki tüylerin yardımı ile yuvarlanarak rahme doğru gelio...

aferin be sana çabuk akıllandın vallahi.
Ne demişler geç olsun güç olmasın bu arada gece internetten biri bana randevu alabilirmi ben yetişemiyorum.

Son düzenleme:

canım annelik akademisi kitaplarını sende mi siteden istedin? Valla bende isticektim de hamiş değilim ya şimdi bi rapor mapor isterler rezil olurum dedim.Kitaplar güzel galiba ?

ne randevusu cnm??

ueh.gov.tr adresinden kadın doğum bölümünden randevu alınması lazım. Muayene olmuş gibi yapıcam yani. Tahlillerimi yaptırıcam ya. Sabah en erken saate olması lazım. 15-16 tane tahlil istedi doktor. Kan alıcaklar sabah en erken saate olması lazım. Ben yetişemiyorum sabah, bütün randevular dolu oluyo

cnm site bende açılmıo.error verio.. açılıo alsa alırdım ben sana.. ama açılmıo sende açılıomu

canım annelik akademisi kitaplarını sende mi siteden istedin? Valla bende isticektim de hamiş değilim ya şimdi bi rapor mapor isterler rezil olurum dedim.Kitaplar güzel galiba ?

cnm şubat başı gibi gazetede ilan vardı aradım bende istedim. 5 lira kargo bedeli karşılığında yolladılar.. çok güzeller.. ileride set olarak alabilirim belki.. tavsiye ederim..

not: herkesin yazdığına bir mesajda alıntı yapıp nasıl cvp yazıosnız???

alıntı ile cevaplanın yanında + işaretli bi buton var ona basarsan o yazıyıda işaretlemiş olursun en son bi yazıya daha cevap vericeksen alıntı ile cevapla der çıkar.
bu arada ben senin özeline yazıcam

canım özelden 10 dakikayı bekleyemedim. 12 den sonra randevu alınabiliyor canım. Zaten o günü otomatik veriyor.

testin ismini söyler misn canım benmde o kadar var bulabilrsem alırım acaba bende öğrenebilr miyim cok merak ediyorum inşallah hamileyimdir :)))

testin ismini söyler misn canım benmde o kadar var bulabilrsem alırım acaba bende öğrenebilr miyim cok merak ediyorum inşallah hamileyimdir :)))

fortel erken gebelik testi

medismart erken gebelik testi

clearblue gebelik testi

bunlar ama bide es2006 arkadaşımın yaptığı var onun adı aklıma gelmedi.

ben senin bebeğin var zannediyordum,allah sabrının hediyesini tez zamanda göndersin inşallahhh

bel ağrısı, sabahları mide bulantısı, hafif baş dönmesi, soğuktan olduğunu düşünüyorum ama sıksık tuvalete gitme ihtiyacı ve hafif kasık ağrısı ve her ay olduğu gibi biraz geciktim ama hamile miyim acaba ? 9 aylık evliyim su ana kadar düşünmüyorduk ama artık çok istiyoruz inş hamileyimdir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…