fortel erken gebelik testi
medismart erken gebelik testi
clearblue gebelik testi
bunlar ama bide es2006 arkadaşımın yaptığı var onun adı aklıma gelmedi.
bel ağrısı, sabahları mide bulantısı, hafif baş dönmesi, soğuktan olduğunu düşünüyorum ama sıksık tuvalete gitme ihtiyacı ve hafif kasık ağrısı ve her ay olduğu gibi biraz geciktim ama hamile miyim acaba ? 9 aylık evliyim su ana kadar düşünmüyorduk ama artık çok istiyoruz inş hamileyimdir ?
ben senin bebeğin var zannediyordum,allah sabrının hediyesini tez zamanda göndersin inşallahhh
bel ağrısı, sabahları mide bulantısı, hafif baş dönmesi, soğuktan olduğunu düşünüyorum ama sıksık tuvalete gitme ihtiyacı ve hafif kasık ağrısı ve her ay olduğu gibi biraz geciktim ama hamile miyim acaba ? 9 aylık evliyim su ana kadar düşünmüyorduk ama artık çok istiyoruz inş hamileyimdir ?
kızlar bişey sorcam 3 aydır denemelerimiz boşa çıktı ama son 1 haftadır sanki hamileymişim gibi gariplikler var nokta şeklinde kanamam oldu 4-5 gün önce gögüslerim şiş ama regl gibi değil farklı sabhlarıda mide bulantım olsa hamişim dicem ama bulantım sabah değil gün içinde aniden oluy günde 3-4 defa bi anda oluyor 10-15 dk sürüyor sizce olabilirmi:44:
canım miğde bulantısı erken belirti değildir. erken yaşayanlar pskolojik olarak yaşıyorlar bu durumu. Gerçek miğde bulantısı 6-12. haftalar arasında oluyor canım.
coretests adı canmmmmmmmmmmfortel erken gebelik testi
medismart erken gebelik testi
clearblue gebelik testi
bunlar ama bide es2006 arkadaşımın yaptığı var onun adı aklıma gelmedi.
hamilelik belirtilerine benziyor inşallah hamilesindir canım :)
canm kanama yerleşme kanaması olabilir ben yaşadım ve şu an 5 haftalık hamileyim darısı sizlrin başına inşallah hamilesindir canmmkızlar bişey sorcam 3 aydır denemelerimiz boşa çıktı ama son 1 haftadır sanki hamileymişim gibi gariplikler var nokta şeklinde kanamam oldu 4-5 gün önce gögüslerim şiş ama regl gibi değil farklı sabhlarıda mide bulantım olsa hamişim dicem ama bulantım sabah değil gün içinde aniden oluy günde 3-4 defa bi anda oluyor 10-15 dk sürüyor sizce olabilirmi:44:
sağol canım. Cümlemizinkini göndersin rabbim. Kucaklarımız boş kalmasın inşallah. Ben doktor kontrolüne başladım. Kısmet tabi
NAZLIM ÇALDIRDIM ANACIM..SENDE GERİ ÇALDIRDIN SANIRIM İŞTEN..:)
BEN BAKARIM AKŞAM YA DA SABAH ERKEN İNŞŞ BULURUM DA SENDE TESTLERİNİ BİRAN EVVEL YAPTIRIRSIN CNM..
canm kanama yerleşme kanaması olabilir ben yaşadım ve şu an 5 haftalık hamileyim darısı sizlrin başına inşallah hamilesindir canmm
sağol canım. Cümlemizinkini göndersin rabbim. Kucaklarımız boş kalmasın inşallah. Ben doktor kontrolüne başladım. Kısmet tabi
canım bi test yapmakta en fazla 5 lira kaybedersin. Bi test yap. Zaten sende normalinde adet gecikmesi yaşayan biriysen, çok umutlanmamışındır.
Bu arada eğer bebek düşünüyosanız ve adet düzensizliğin varsa önce bi doktra git adetlerin düzene girsin tatlım. Yoksa bebiş olması daha zor olur
NAZLIM ÇALDIRDIM ANACIM..SENDE GERİ ÇALDIRDIN SANIRIM İŞTEN..:)
BEN BAKARIM AKŞAM YA DA SABAH ERKEN İNŞŞ BULURUM DA SENDE TESTLERİNİ BİRAN EVVEL YAPTIRIRSIN CNM..
bakalım cnm bi kaç daha bekleyeceğim eğer yoksa bebiş bi doktora danışacağız...daha önce adet düzensizliğinden doktora gittim ama kötü bişey çıkmadı.. bilmiyorum inş bi sorun yoktur..
canm kanama yerleşme kanaması olabilir ben yaşadım ve şu an 5 haftalık hamileyim darısı sizlrin başına inşallah hamilesindir canmm
canm sağol yerleşme kanaması bat 9 gün kala oldu ve çokminicik çizgi kadardı koyu kahveydi rengi tabi bu kişidenkişiye değişiyoo sen ne kadar kanaman oldu ve bat a kaç günün varhayırlısı olsun canım,sanırım bende yaşıyorum yerleşme kanamasını (inşallah)
ltf biraz bilgi verirmisin,bat a ne kadar kala başladı,ne kadar sürdü zamanı, kanama ne kadardı?
canm unutma hergün aynı saatte bide son 4 saat tuvalete çıkmaaaaahadi bakalım iii çalışmalar çizgi silikte çıksa hemen ilşkiye girrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?