Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyiyim canim sen nasilsin ?
canım saol, bende iyiym :) hamil kalma çabasında uğraşıp gidiyoruz :)
anladım canım, bakayım bende hala devam ediyosa isterim.Zaten kargoyu ödüyomuşuzu.Hem belki uğurlu gelir kitap yalanım doğrulaşır hamiş kalırım belki :) senaryoyu yazdım yalnız :))

Canım biraz gecikmeli bi cevap oldu ama alıntı yapın yanında + ,şaretli kutucuğu tıklıyosun en son yazmak istediğin mesajada alıntı yap diyosun oluyo.
alıntı ile cevaplanın yanında + işaretli bi buton var ona basarsan o yazıyıda işaretlemiş olursun en son bi yazıya daha cevap vericeksen alıntı ile cevapla der çıkar.
bu arada ben senin özeline yazıcam
ben yazan dek izah etmişsin :) arada bi kayboluyrum da:)

canm sağol yerleşme kanaması bat 9 gün kala oldu ve çokminicik çizgi kadardı koyu kahveydi rengi tabi bu kişidenkişiye değişiyoo sen ne kadar kanaman oldu ve bat a kaç günün var

sat 28 ocak yani bat muhtemelen 28 şubat olabilir
fakat lekelenmem 20 şubattan beri var fakat bu sabah çok açık kırmızı çamaşırımı kirletmesi hariç,
2gündür sadece çok çok açık pembe peçetede oluyor..sence hamişmiyim?ve sol kasığımda,yumurtalığımda sızı var hep,bazen artıyor

valla hayra alamet belirtiler bunlar :) hadi inş ilk haberimizi 28 şuabtta senden alrız canım :)

olabilir canm benim çok minikti de senn ki 2 gündür var galiba ama kişiye göre değişiyo inşallah hamilesindir canmm

valla hayra alamet belirtiler bunlar :) hadi inş ilk haberimizi 28 şuabtta senden alrız canım :)

olabilir canm benim çok minikti de senn ki 2 gündür var galiba ama kişiye göre değişiyo inşallah hamilesindir canmm

amin kızlar aminnnn
benim eşim yetimhane çıkışlı ana,baba...hiç olamış,tanımamış o nedenle benden çok istiyor,bebek,yaşamadığı babalığı yaşatmak ve kendinden bi can..
ben çokkk istiyorum anne olmayı ama eşime bu müjdeyi vermek için ne kadar dua ediyorum anlatamam

Allah bu duyguyu tez vakitte sizlere bizlere tüm bekleyenlere basip etsin inş.Eşin için çok özel bi durum olsa gerek.Rabbim yokluğunu çektirmesin, kendi çektiği anne baba eksikliğini evladınıza yaşatmasın, bir ömür sizle olsun inş (sağlıkla)

Kızlar ben çıkıyorum herkeslere iyi akşamlar :) mercimekler büyüsünler inş :)

amin canm inşallah hamilesindir ve kocana müjdeyi verirsin bebek patiği al hediye et hamileysen ben öyle yaptım eşime acayip süpriz oluyo ve çok heyecanlı oluyoo

amin çok tşk ederim,inşallah hayırlı haberlerle girelim hepimiz yeni haftaya

amin canm inşallah hamilesindir ve kocana müjdeyi verirsin bebek patiği al hediye et hamileysen ben öyle yaptım eşime acayip süpriz oluyo ve çok heyecanlı oluyoo

bende emzik düşünmüştüm paketleyip,hediye edeyim diye,eminim çok güzel olucak offfff offfffffff

arkadaşlar 4 aydır heyecanla bu forumu okuyup ben ne zaman müjde verebilirim acaba diye hayal kurdum. bu ay 9 günlük gecikmem oldu, sizin belirtilerinizi okuyup heyecanlandım ve 9. günde test yaptım pozitif çıktı. inanamayıp eczaneye koştum ben hayal mi görüyorum bu gerçekmi yoksa diye... çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin. merak edenler için belirtilerimi yazayım hiç mide bulantısı hissetmedim ama midemde yanma vardı bi kaç gündür, göğüslerim çok acıyordu bel ağrım vardı ve sürekli aşure kokusu geliyordu burnuma :)

harika bir haber arkadaşım dilerim sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına,bol bol koklarsın..
zevkli bir yolculuğun başındasın,keyfini çıkar

canım hayırlı olsun.. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkla al inşallah... Bende şüpheleniyorum bat 6 mart.. Beklemedeyim şu an cnm.. Midem yanıo mu ekşiomu bir garip. Bel ağrım var.. Karnımın içi çok ama çok acıo ve batıo.. şiş.. Göğüs damarlarım çıktı... Inşş bende güzel haberler verebilirim cnm

hayırlı olsuuuuuun..Allah analı babalı büyütmeyide nasip etsin..inşallah isteyen herkese nasip olur :))

canm bence sende hamilesin boşuna kendini strese sokma canm arkadaşım

bende bel ağrısı oluyo dört beş gündür ama oluyo geçiyo hatta bugun kontrol ettim kesin adet oldum diye ama bişi yoktu,normalde ağrı olurdu ve ardından adet olurdum,bide adet olmadan önce göğüslerim şişer feci ağrırdı,şimdi şiş ama ağrısı yok,bunlar belirti olabilirmi,gerçi adet günüm geldi,ama bakalım 1 hafta geçtimi bi daha test yaptıracağım:18::18::18::18::18::18::18:

çok teşekkür ederim arkadaşlar. ben de bel ağrısını çok ayakta durduğum için başladı zannediyordum ama değilmiş. benim ağrımda sürekli değildi ama ara ara enseme kadar damarlarımın çekildiğini hissediyrdum. inşallah bekleyen herkesin hayırlı haberini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…