hamile olanlar,hamile olduğunuzu öğrenmeden önce içinizde kuvvetli bi his varmıydı
benm vardı çok duygusal olmuştum çünki. annemle tlfnda konuşurken bi başkasını olayını anlatrken kendimi ağlarken buldum ve dedim ben kesin hamileyim ve 7 haftadır benmle meleğimmmmm
hadi bakalım canım arkadaşımmm Allah en kısa sürede nasip eder bu duyguyu tüm isteyen anne adaylarına inşallah...
sende Allaha emanet ol tatlımmm bekliyorum hamişş haberlerini hayırlısıyla inşallah iyi gecelerr canımm:80:
zaten geçenlerde doktora gitmişti lekelenme için o zaman doktor kanda baktı 1.20 çıkmıştı eğer adet gecikmesi olursa 1 hafta 10 sonra tekrarlayalım kan testini demiş çarşamba günü bir daha gidicekti inşallah vardır bir şeyler ALLAH isteyen herkese versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM inşallahhhh
Güne başlarken bir fincan kahve tadında güzel bir paylaşımım olsun istedim, biraz da umut yeşertelim.
ANNELİK AKADEMİSİ diye birşey var arkadaşlar. Hepimiz ya hamilelik ya da annelik hakkında bilgiye açız. Ücretsiz kitap yolluyorlarmış ben istedim sadece 4 lira civarı bir kargo ücreti var. 2 kitaptan birini seçebiliyorsunuz. Güzel olmaz mı? Siz arkadaşlarımla paylaşayım istedim. :79:
inş bebeğini sağlıklı bi şekilde kollarının arasına alırsındarısı bana ve bebiş istiyen herkese
aminnnnn cnm saol rabbim kimseyey çok aratmadan versin ben 2. denememde kavuştum mercimeğime
Kasıklarımda ınanılmaz agrılar oluyor adetım de yaklastı aslında ama cok desık bır agrı gıbı geldı bana ara ara oluyor bır kac dk suruyor sankı gaz sancısı gıbıı anlayamadım ama beklıyecemm kısmet artıkk
inşallah hamilesindir anlattıkların hamilelik belirtileri ama psikolojik olarak vücudumuz o tepkileride verebilir yani ben 6 aydır bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama hamile değilim malesef henüz inşallah sen hamilesindirarkadaslar ben yeniyim günlerdir okuyorum buraları içim kıpır kıpır oldu yazmaya cesaretim yoktu ama cok içimden geldi bende de aynı kasık agrılarından var bazen diyorumki acaba ben mi psikolojik olarak uyduruyorum ama yok okulda ders anlatırken bile kıpır kıpır sızlıyo adetime beş günvar göğüslerim adet öncesi hiç agrımazdı şimdi için için batıyo bi de böle karnımın sağ ve sol boşlugu da cok fena agrıyo gibi sizliyo yani tam adlandıramıyorum yemek yedikten sonra midem calkalanıyo gibi oluyo bide yarım saat sonrasında ağzımda garip bi acılık oluyo şimdilik değişiklikler bunlar...o kadar merak ve istek içindeyim ki anlatamam düşünmeyeyim diyorum olmuyo hep aklımda bebeğim rüyamda bile görüyorum kucağımda kokluyorum sarılıyorum agzıyla yanagıma dokunuyo diyorum ki acıkmış yavrum emzireyim diyorum emziriyorum içimi inanılmaz bi mutluluk kaplıyo hayatım boyunca hissetmediğim bişey bu bi işarettir diyin bana nolur bi umuda o kadar ihtiyacım var ki Rabbim kimseyi umutsuz evlatsız bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavusmayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli insallah...
benim de seninki gibi belirtilerim,hadi hayırlısı inş. rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin
arkadaslar ben yeniyim günlerdir okuyorum buraları içim kıpır kıpır oldu yazmaya cesaretim yoktu ama cok içimden geldi bende de aynı kasık agrılarından var bazen diyorumki acaba ben mi psikolojik olarak uyduruyorum ama yok okulda ders anlatırken bile kıpır kıpır sızlıyo adetime beş günvar göğüslerim adet öncesi hiç agrımazdı şimdi için için batıyo bi de böle karnımın sağ ve sol boşlugu da cok fena agrıyo gibi sizliyo yani tam adlandıramıyorum yemek yedikten sonra midem calkalanıyo gibi oluyo bide yarım saat sonrasında ağzımda garip bi acılık oluyo şimdilik değişiklikler bunlar...o kadar merak ve istek içindeyim ki anlatamam düşünmeyeyim diyorum olmuyo hep aklımda bebeğim rüyamda bile görüyorum kucağımda kokluyorum sarılıyorum agzıyla yanagıma dokunuyo diyorum ki acıkmış yavrum emzireyim diyorum emziriyorum içimi inanılmaz bi mutluluk kaplıyo hayatım boyunca hissetmediğim bişey bu bi işarettir diyin bana nolur bi umuda o kadar ihtiyacım var ki Rabbim kimseyi umutsuz evlatsız bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavusmayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli insallah...
Kısmetse bende hislerimi bu gün itibari ile paylaşmaya başlayacağım.. Tüp bebek transfer işlemini 12 şubatta gerçekleştirdik. 25 şubatta kan testi yapılacak. Bu gün ayın 22'si . 3 gün kaldı. ama ben bittim.. Günler çok zor geçiyor. Çok meraktayım ve sabırsızım. Belirtilerim çok değişken. psikolojik te olabilir diye hiçbirşey bana ipucu vermiyor.. Off off..
hamile olanlar,hamile olduğunuzu öğrenmeden önce içinizde kuvvetli bi his varmıydı
inşallah canım inşallah bu ay göbişlerimiz dolarrr ve dolmusturr dıyım hayırlısı artıkınn
ayy canım benım inşallah hamişsindirr..Rabbim bu güzel duyguyu bizlerede yaşatsınnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?