Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar bende kaçar gözlerim dönüyo resmen bu akşammm yarın görüşürüz kızlarrrrrrrrr byeeee dinlenme zamanı

bende bıseyler yazmak ıstedım benım gecen ay az bısey pembemsı bısey gelmıstı peceteye ama az daha sonra adet oldum ama tuaf gıbıydı nasıl dıyım 3 gunu azaldı gece pek kırlenmemıstı 4 gunu aksama kadar pek bısey yokdu hanı sılınce gelıyodu sonra ısden geldıkten sonra bıraz oldu 5 gun tamamen azaldı dıger gunde temızlendım ama hıc bu sekılde olmazdı bu ayda boyle goguslerım dolgunlastı ve elledıgımde acıyo bazen agrıyomus gıbı oluyo degısık bısı ama 5 gundur acıyo elledıgımde az oncede belım agrıyomus gıbı oldu aama sımdı bısey yok gunum 1 de olcak son ıkı ay gunu gunune oldu hep ya 2 yada 3 gun one yada arkaya atardı bıde gogusumde sankı damarlarım belırgınlesmeye baslıyomus gıbı geldı bana puff kızlar ne oluyo acaba yavv

hamile olanlar,hamile olduğunuzu öğrenmeden önce içinizde kuvvetli bi his varmıydı

benm vardı çok duygusal olmuştum çünki. annemle tlfnda konuşurken bi başkasını olayını anlatrken kendimi ağlarken buldum ve dedim ben kesin hamileyim ve 7 haftadır benmle meleğimmmmm

benm vardı çok duygusal olmuştum çünki. annemle tlfnda konuşurken bi başkasını olayını anlatrken kendimi ağlarken buldum ve dedim ben kesin hamileyim ve 7 haftadır benmle meleğimmmmm

inş bebeğini sağlıklı bi şekilde kollarının arasına alırsındarısı bana ve bebiş istiyen herkese

İNŞALLAH CANIM BENİM SAOLLL İYİ DİLEKLERİN İÇİN SENİ SEVİYORUMM

HADİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAHHH RABBİM SAĞLIKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜNN VE HAYIRLIII EVLATLAR NASİP EDER HEPİMİZE

SAOL CANIMM ÇOK İNCE DÜŞÜNMÜSSÜNN

Kasıklarımda ınanılmaz agrılar oluyor adetım de yaklastı aslında ama cok desık bır agrı gıbı geldı bana ara ara oluyor bır kac dk suruyor sankı gaz sancısı gıbıı anlayamadım ama beklıyecemm kısmet artıkk

benim de seninki gibi belirtilerim,hadi hayırlısı inş. rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin

arkadaslar ben yeniyim günlerdir okuyorum buraları içim kıpır kıpır oldu yazmaya cesaretim yoktu ama cok içimden geldi bende de aynı kasık agrılarından var bazen diyorumki acaba ben mi psikolojik olarak uyduruyorum ama yok okulda ders anlatırken bile kıpır kıpır sızlıyo adetime beş günvar göğüslerim adet öncesi hiç agrımazdı şimdi için için batıyo bi de böle karnımın sağ ve sol boşlugu da cok fena agrıyo gibi sizliyo yani tam adlandıramıyorum yemek yedikten sonra midem calkalanıyo gibi oluyo bide yarım saat sonrasında ağzımda garip bi acılık oluyo şimdilik değişiklikler bunlar...o kadar merak ve istek içindeyim ki anlatamam düşünmeyeyim diyorum olmuyo hep aklımda bebeğim rüyamda bile görüyorum kucağımda kokluyorum sarılıyorum agzıyla yanagıma dokunuyo diyorum ki acıkmış yavrum emzireyim diyorum emziriyorum içimi inanılmaz bi mutluluk kaplıyo hayatım boyunca hissetmediğim bişey bu bi işarettir diyin bana nolur bi umuda o kadar ihtiyacım var ki Rabbim kimseyi umutsuz evlatsız bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavusmayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli insallah...

inşallah hamilesindir anlattıkların hamilelik belirtileri ama psikolojik olarak vücudumuz o tepkileride verebilir yani ben 6 aydır bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama hamile değilim malesef henüz inşallah sen hamilesindir

Kısmetse bende hislerimi bu gün itibari ile paylaşmaya başlayacağım.. Tüp bebek transfer işlemini 12 şubatta gerçekleştirdik. 25 şubatta kan testi yapılacak. Bu gün ayın 22'si . 3 gün kaldı. ama ben bittim.. Günler çok zor geçiyor. Çok meraktayım ve sabırsızım. Belirtilerim çok değişken. psikolojik te olabilir diye hiçbirşey bana ipucu vermiyor.. Off off..

benim de seninki gibi belirtilerim,hadi hayırlısı inş. rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin

inşallah canım inşallah bu ay göbişlerimiz dolarrr ve dolmusturr dıyım hayırlısı artıkınn

ayy canım benım inşallah hamişsindirr..Rabbim bu güzel duyguyu bizlerede yaşatsınnnnn.

canım benımmm bende hosgeldın dıyorumm aramızaaa tüp bebek yapmssınız ınsallah tutunmustur kuyruklunn tatlımm hayırlı haberlerle gelırsın az kalmıs az daha sabır canımmm inşallah Allah gönlüne gore verırrr

ben hamile olduğumu nerdeyse 2. aya gelene kadar anlamamıştım. aslında başlarda adet düzensizliğim vardı ama hamile kalmadan önceki son 1 sene çok düzenliydi. Bende üzüntülü günler yaşadığım için stresten gelmediğini düşünürken bir baktım ki 2 aydır adet olmuyorum. Başta kasık bölgesine şiddetli ağrılar giriyorduu acaba kist mi var dedim. ve normalde 2 lerde uyuyan ben 10 dedimmi yataktaydım erken yatıyordum allah allah bana ne oldu diyordum gögüslerim çok ağrıyordu. hiç bulantım yoktu bulantılarım 9 haftadan sonra başladı. çok kötüydü. Neyse kızlar benim ilk gebeliğim ve ben evlilik dışı hamile kaldığım için bebeği aldırmak zorunda kaldım çünkü evlenmeyi hayal ettiğim adam biranda beni bıraktı. 10 gün önce kürtaj oldum cuma kontrole gittiğimde doktor 2. kesenin olduğunu söyledi şok geçirdim. ikizmiş ve keselerden biri saklanınca doktor görememiş ve ben halen hamileyim şaşkınımç mutluyum ama ne yapmam lazım bilmiyorum okadar anestezi antibiyotikler falan derken bu bebeğin sağlıklı olması mucize olurdu ve bugün kontrolde kalp atışlarının çok yavaş olduğunu söyledi bilemiyorum

inşallah canım inşallah bu ay göbişlerimiz dolarrr ve dolmusturr dıyım hayırlısı artıkınn

ayy canım benım inşallah hamişsindirr..Rabbim bu güzel duyguyu bizlerede yaşatsınnnnn.

insallah kuzum insallah yatıp kalkıp dua ediyorum Allahım hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın hepimizi en kısa zamanda müjdeli haberlerle sevindirsin insallah...

iyi aksamlar kizlar,

azıcık konu değişikliği yapalım mı? sizle hayal kurmak istiyorum da

farzedin ki eşiniz uzakta ve test yaptınız evde tek başına onun gelmesine daha çok var. nasıl haberi verirdiniz? aklınıza ilginç ve heyecanlandırıcı bir haber verme şekli geliyor mu? uzun zamandır istenen ama hayırlısı olsun denen bir bebek için...

senaryo bana çok da yabancı değil ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…