hiç yoktu ama test yaptığım gece rüyamda hamile olduğumu söylediler ve bebeğimin sakat doğacağını Allah korusun.. ve test yaptım pozitif
insallah kuzum insallah yatıp kalkıp dua ediyorum Allahım hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın hepimizi en kısa zamanda müjdeli haberlerle sevindirsin insallah...
ben hamile olduğumu nerdeyse 2. aya gelene kadar anlamamıştım. aslında başlarda adet düzensizliğim vardı ama hamile kalmadan önceki son 1 sene çok düzenliydi. Bende üzüntülü günler yaşadığım için stresten gelmediğini düşünürken bir baktım ki 2 aydır adet olmuyorum. Başta kasık bölgesine şiddetli ağrılar giriyorduu acaba kist mi var dedim. ve normalde 2 lerde uyuyan ben 10 dedimmi yataktaydım erken yatıyordum allah allah bana ne oldu diyordum gögüslerim çok ağrıyordu. hiç bulantım yoktu bulantılarım 9 haftadan sonra başladı. çok kötüydü. Neyse kızlar benim ilk gebeliğim ve ben evlilik dışı hamile kaldığım için bebeği aldırmak zorunda kaldım çünkü evlenmeyi hayal ettiğim adam biranda beni bıraktı. 10 gün önce kürtaj oldum cuma kontrole gittiğimde doktor 2. kesenin olduğunu söyledi şok geçirdim. ikizmiş ve keselerden biri saklanınca doktor görememiş ve ben halen hamileyim şaşkınımç mutluyum ama ne yapmam lazım bilmiyorum okadar anestezi antibiyotikler falan derken bu bebeğin sağlıklı olması mucize olurdu ve bugün kontrolde kalp atışlarının çok yavaş olduğunu söyledi bilemiyorum
iyi aksamlar kizlar,
azıcık konu değişikliği yapalım mı? sizle hayal kurmak istiyorum da
farzedin ki eşiniz uzakta ve test yaptınız evde tek başına onun gelmesine daha çok var. nasıl haberi verirdiniz? aklınıza ilginç ve heyecanlandırıcı bir haber verme şekli geliyor mu? uzun zamandır istenen ama hayırlısı olsun denen bir bebek için...
senaryo bana çok da yabancı değil ama...
canım canını sıkma hayırlısıyla sağlıklı olacak bebeğinn
amin canım aminn inşallahhhh
canım üzülimmi sevinimm mı anlamadım acıkcasıı ne bılım degsık bır duygu hayırlısı ne ise o olsun diyecemmm canım üzülmeeeeee nasıl bır yol gıdecegını ıyı dusunmen lazımm yasın kac ve hıcmı gorusemıyorsun o kısıylee durumu acıkladınmı bılgısı varmı ne bılım yaa ayy canım sıkıldıı
tubacımmm gordum senı hayatıımmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldınnnnnnnnnnn
iyi aksamlar kizlar,
azıcık konu değişikliği yapalım mı? sizle hayal kurmak istiyorum da
farzedin ki eşiniz uzakta ve test yaptınız evde tek başına onun gelmesine daha çok var. nasıl haberi verirdiniz? aklınıza ilginç ve heyecanlandırıcı bir haber verme şekli geliyor mu? uzun zamandır istenen ama hayırlısı olsun denen bir bebek için...
senaryo bana çok da yabancı değil ama...
yani hamilemisin şuan canım,test yaptınmı hadi hadi hemen söyle
selam minar benim reglim geçikti demiştim ya kanda 0 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 5.2 çıktı yükselirse inş. bebiş olacakmış dua edin bana 9 gün geçti geç döllenme olabilir ama doktor bide kist filan var dedi ama anlamadım kistden dolayı bebek düşermi ya öyle bişey dedi 10 kg şişmanlamıştim doğuştan olan bi kist varmış şişmanlayınca zarar veriyormuş bana bebek olursa onada zarar verir dedi doktor
ayyy canım cok sevındım allah tamamına erdırsın Allahın izniylee gunden gune katlanacak olumlu dusun canımmm cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmksıtlere takılma bence aklına bıle getırmee canımm
bişey sorucamm adetıne yakın ılıskıye gırıdınmı yoksa sadece yumurtlama gunune mı dıkkat ettınnn canıımmm yıne tebrık ederımmm tatlımmmmmmmmmm
yok elsilacım, sadece kafama takılan birşeyi paylaştım benzer duygularla. inşallah gerçek olur. bununla ilgili konu açtım zaten. sen nasılsın nasıl hissediyorsun annecik?
canım ikiside oldu ama benim şuan halen negatifmiş 2 gün içinde 2ye katlanması lazımış inş. yoluna girer herşey
hmm sadece konumuydu
hala peçetede azcık pembelik,birazda pede bulaştı belli belirsiz o kadar..
kasıklarım özellikle sabah çok ağrıyordu..
aslında bazen acayip belirtiler var,sırt ağrım,bel ağrım...
ama ben hepsine bi bahane buluyorum,oturuşum diyorum,hava soğuk diyorum..
dahada ilginçi affedersin eskiden kalma bir yöntem var orta parmağını vajinaya sokuyorsun ve içerde ortada eline bilye gibi bişey gelirse hastalanıyorsun demekmiş...
yaptım ve geliyor,nette birçok kişi doğru olduğunu söylüyor ama benim moralim bozuldu
daha hastalanmama 1 hafta falan olmalı
Arkadaşlar canım çook sıkkın, adetim 4 gün gecikti dün test yaptım bir şey çıkmadı, fakat gebelik belirtilerinin hepsi mevcut bende, ara ara kendimede kızıyorum psikolojiktir etkileniyorsun diye.
Adet olacağım gün kahverengi lekelenme oldu ara ara 2-3 kez tekrarladı, belim ve sol kasığım çok ağrıyor üstelik çoooook uyuma isteği var...
yükselecek canım umutlu ol pozotıf olll yorma kendınıı canımm hep bole dıyorlar dr lar tam emın olmak ıcın canımm Allahım gönlüne gore versinnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım inş. sağol canım Allah seninde gönlüne göre versin aminnnnnn.
canım ahyırlsı olsun ınsallah reglı olmazsın Allah gonlune gore versın bır de karbonat testı var eskıden kadınalr yaparmıs onceden etst mı dr mu vardıonuda yap bır ıstersenn canımm
amin canım saolll
ne kadar ilginç değilmi,normalde okurken gülüp geçeceğim şeyleri şimdi eni konu araştırıp yapıyoruz
şimdi bende karbonat,limon...okuyordum sitelerden..
sonuç belli olsun sanada kesin söylicem canım bende sana dua edecem sağol herşey için........
beklemekten baska care yok... ben oturdum nasıl haber vericem onun hayallerini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?