Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hiç yoktu ama test yaptığım gece rüyamda hamile olduğumu söylediler ve bebeğimin sakat doğacağını Allah korusun.. ve test yaptım pozitif

canım canını sıkma hayırlısıyla sağlıklı olacak bebeğinn

insallah kuzum insallah yatıp kalkıp dua ediyorum Allahım hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın hepimizi en kısa zamanda müjdeli haberlerle sevindirsin insallah...

amin canım aminn inşallahhhh

canım üzülimmi sevinimm mı anlamadım acıkcasıı ne bılım degsık bır duygu hayırlısı ne ise o olsun diyecemmm canım üzülmeeeeee nasıl bır yol gıdecegını ıyı dusunmen lazımm yasın kac ve hıcmı gorusemıyorsun o kısıylee durumu acıkladınmı bılgısı varmı ne bılım yaa ayy canım sıkıldıı

tubacımmm gordum senı hayatıımmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldınnnnnnnnnnn

walla arkadasim hele bi hayirlisiyla bebek olsun hayali zaten kurulur esinede soylersin gobekte atarinbebek yok simdiden hayal kurup o hayale kapilip sonra kendine geldiginde bebegin olmadigini bilip strese girip kendini depresyona sokmanin anlami yokeger sen simdi esine bi haber verme sekli dusunuosan normal ara sole hamileyim de zaten sevinir esin ve sasirir cunku hayirlisi olsun diomusunuz hayirlisi olmus...ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAGLIKLI BI SEKILDE DOGMAYI NASIP ETSIN(AMIN)

selam minar benim reglim geçikti demiştim ya kanda 0 çıkmıştı dün tekrar yaptırdım 5.2 çıktı yükselirse inş. bebiş olacakmış dua edin bana 9 gün geçti geç döllenme olabilir ama doktor bide kist filan var dedi ama anlamadım kistden dolayı bebek düşermi ya öyle bişey dedi 10 kg şişmanlamıştim doğuştan olan bi kist varmış şişmanlayınca zarar veriyormuş bana bebek olursa onada zarar verir dedi doktor

en iyisi bu konuda konu acayım ben. sadece hayal kuralım, muhabbetini edelim istedim de. depresyona sokmak vb gibi durumlar icin degil sadece birlik oluşturmak istedim.

yani hamilemisin şuan canım,test yaptınmı hadi hadi hemen söyle

ayyy canım cok sevındım allah tamamına erdırsın Allahın izniylee gunden gune katlanacak olumlu dusun canımmm cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmm ksıtlere takılma bence aklına bıle getırmee canımm

bişey sorucamm adetıne yakın ılıskıye gırıdınmı yoksa sadece yumurtlama gunune mı dıkkat ettınnn canıımmm yıne tebrık ederımmm tatlımmmmmmmmmm

canım ikiside oldu ama benim şuan halen negatifmiş 2 gün içinde 2ye katlanması lazımış inş. yoluna girer herşey

yok elsilacım, sadece kafama takılan birşeyi paylaştım benzer duygularla. inşallah gerçek olur. bununla ilgili konu açtım zaten. sen nasılsın nasıl hissediyorsun annecik?

hmm sadece konumuydu
hala peçetede azcık pembelik,birazda pede bulaştı belli belirsiz o kadar..
kasıklarım özellikle sabah çok ağrıyordu..
aslında bazen acayip belirtiler var,sırt ağrım,bel ağrım...
ama ben hepsine bi bahane buluyorum,oturuşum diyorum,hava soğuk diyorum..
dahada ilginçi affedersin eskiden kalma bir yöntem var orta parmağını vajinaya sokuyorsun ve içerde ortada eline bilye gibi bişey gelirse hastalanıyorsun demekmiş...
yaptım ve geliyor,nette birçok kişi doğru olduğunu söylüyor ama benim moralim bozuldu
daha hastalanmama 1 hafta falan olmalı

canım ikiside oldu ama benim şuan halen negatifmiş 2 gün içinde 2ye katlanması lazımış inş. yoluna girer herşey

yükselecek canım umutlu ol pozotıf olll yorma kendınıı canımm hep bole dıyorlar dr lar tam emın olmak ıcın canımm Allahım gönlüne gore versinnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar canım çook sıkkın, adetim 4 gün gecikti dün test yaptım bir şey çıkmadı, fakat gebelik belirtilerinin hepsi mevcut bende, ara ara kendimede kızıyorum psikolojiktir etkileniyorsun diye.
Adet olacağım gün kahverengi lekelenme oldu ara ara 2-3 kez tekrarladı, belim ve sol kasığım çok ağrıyor üstelik çoooook uyuma isteği var...

canım ahyırlsı olsun ınsallah reglı olmazsın Allah gonlune gore versın bır de karbonat testı var eskıden kadınalr yaparmıs onceden etst mı dr mu vardıonuda yap bır ıstersenn canımm

canım canını sıkma belırtıler gebelık ama cogu kisıde ııcnde bende pisikolojik olarak yasadım kafana takma hıc dusunme gunlerını sayma bakalım ne olacak baktın olmuyorsun c.tesıye kadar gıt bı kanda baktır derim canım allah gonlune gore versın

yükselecek canım umutlu ol pozotıf olll yorma kendınıı canımm hep bole dıyorlar dr lar tam emın olmak ıcın canımm Allahım gönlüne gore versinnnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım inş. sağol canım Allah seninde gönlüne göre versin aminnnnnn.

canım ahyırlsı olsun ınsallah reglı olmazsın Allah gonlune gore versın bır de karbonat testı var eskıden kadınalr yaparmıs onceden etst mı dr mu vardıonuda yap bır ıstersenn canımm

ne kadar ilginç değilmi,normalde okurken gülüp geçeceğim şeyleri şimdi eni konu araştırıp yapıyoruz
şimdi bende karbonat,limon...okuyordum sitelerden..

ne kadar ilginç değilmi,normalde okurken gülüp geçeceğim şeyleri şimdi eni konu araştırıp yapıyoruz
şimdi bende karbonat,limon...okuyordum sitelerden..

valla hahahaha hadi hayırlsııııı oleyse varsa yapp canım

sonuç belli olsun sanada kesin söylicem canım bende sana dua edecem sağol herşey için........

inşallah hayırlıı haberlerleee canımmm

beklemekten baska care yok... ben oturdum nasıl haber vericem onun hayallerini kuruyorum

hahahaha inşallah olur ama sen ben ce bocalıyacan vee salya sümükk solıyecennn gıbıme gelıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…