Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ara sıra bakıyorum size...meraklanıyorum kimler hamile kaldı diye.. beni unutmayın diye yazıyorum arada...bi arkadaşın bebişi oldu bugün ay bi tatlı maşallah ona bakmaya gittik bi minnoş bi minnoş.. Allah hepimize nasip etsin o günlerii rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.. bende yaza düşünüyorum çalışmalara o zaman başlıycam inşallah o zaman siz çoktan hamile kalmış olursunuz..

yahu hiç ilginç bir şekilde eşine ailesine haber veren yok mu bu hayırlı haberi? ayrıntılı yazmak burada meşguliyet vermek istemezseniz açtığım konuya beklerim bu konu hakkında da konusmak icin. benim için önemli ne yapayım

inşallah canımm amin hakkımızda hayırlısıııııııı

nasıl bir duygu arkadasım hissettiklerini yazarmısın

müthiş bi duygu kelimelerle ifadesi yok bunun. evde yaptığım testi gördüğümde ellerim titiremeye başlamıştı heyecandan biraz zaman geçince alışıosun bu duyguya sonra acabaların başlıyor ya bişi olursa ya bi sorun varsa die sonra yaşadığın ağrılar bile seni mutlu ediyor meleğim orda hala die ortalıkta olmayan birileri birden çok kıymetli oluyor senin için bazende düşünüorsun iyi bi anne olabilicekmiyim die. bazen çok karamsar bazen çok neşeli oluyor insan hormonlardan heralde inş en kısa zamanda yaşarsın cnm bunları herşeye değiyor işte minnacık bişi. elim göbüşümde hep seviorum mercimeğimi

:26:Arkadaşlar merhaba ben Eylül'de buraya üye oldum ama ilk defa birşeyler yazıyorum. Benim gebelik belirtilerim var galiba, 5 gündür midem hafif hafif bulanıyor, midemde yanma var, ayaklarım üşüyor, idrarım çok koyulaştı, belimde ağrı var, kasıklarımda ağrı ve seğirme var, sevdiğim yiyeceklerden tiksinmeye başladım. Bu sabah idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı, beklenen adet günüm bu cuma, cuma sabahı tekrar idrar testi yapıp çizgi yine çıkarsa hastaneye gitsem mi? Bir de çok ümitlenmek istemiyorum, Eylül'de 8 haftalık bebeğimi kaybettim, bhcg değerleri düşüktü doktor bebekte sorun olduğunu söyledi, kafam çok karışık...

ikinci çizgi silikte çıksa hamilesin cnm benmde öyle olmuştu hemen kan testi yaptrmıştım 74.8 çıkmıştı 2 hafat sonrada keseyi gördük hayrlısı olsun inş

canım, eşime karşıda nasıl davranacağımı şaşırdım hamilelik belirtileri var gibi ama test negatif.

canım inşallah hamilesindir.bu arada bende cuma günü adet olmam lazım ama bakalım inşallah olmam.ikimizde aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz.bende 2 gün önce test yaptım ama negatif çıktı.şimdi cumayı ve sonrasını bekliycem.dua edelim hayırlısı.....

inşallah hamilesindir ama tek ihtiyacımız olan sey sabırla beklemek

kızlar adet bittikten bir gün sonra hamile kalma şansı var mı? o gün sarı bi akıntısı varmış acaba yumurtlama dönemi mi bu?

ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmış spermler dışarı çıkmış ve hemen tuvalete gitmiş.yine de hamile olabilir mi? bi de ilk ilişkide korunmuşlar ikincisinde olmuş.ilk spermler daha kaliteli olur ikinci ilişkide gebe kalınmaz diye bişi okudum doğru mu bu?

kızlar adet bittikten bir gün sonra hamile kalma şansı var mı? o gün sarı bi akıntısı varmış acaba yumurtlama dönemi mi bu?

canım internetten yumurtlama dönemini hesaplayabilirsin.orda açık bi şeklide sölüyor.hangi günler ihtimalin yüksek olduğunu.ama adetin hemen bitiminde olduğunu sanmıyorum.yinede allah büyük.......

kızlar bugun ayak bileklerim çok agrıyor ya. dizime dogru kasim da kasiliyor. bugun gün içerisinde 3-4 kere de ayaklarım uyustu. bunu yasayan var mı hiç?

kızlar bugun ayak bileklerim çok agrıyor ya. dizime dogru kasim da kasiliyor. bugun gün içerisinde 3-4 kere de ayaklarım uyustu. bunu yasayan var mı hiç?

insanın psikolojini öle bir etkiliyorki sankii her işarret hamileliğin habercisi gibi.bu iyimi kötümü bilmem ama.allah herkese versin bu duyguyu tadalım hep beraber......aminnnnnnnnn

cuma gününü bekliyorumda.paylaşıcak birini arıyorum.adet olmak istemiyorum.ne tuhaf bi duyguymuş ilk kez yaşıyorummm.....sen ne durumdasın...

aynı duygular icindeyiz bu durumda diyorum ya hep en önemlisi normal yasama devam etmek ve beklemek. benim zırt pırt oram buram agrıyor. ama okuyup ogrendikce bazı belirtilerin psikolojik oldugunu ogrendim artık. genelleme yapmaya calısıyorum okuduklarıma bakarak.

öle canım çoğu psikolojik.başta öle olmasını istiyoruz.ama yinede tek yapmamız gereken dikkat etmek her ihtimale karşı melesa ben ilaç içemiyorum göz göre göre yada dikkatli hareket ediyorum.ama kendimide kaptırmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…