merhaba kızlar ara sıra bakıyorum size...meraklanıyorum kimler hamile kaldı diye.. beni unutmayın diye yazıyorum arada...bi arkadaşın bebişi oldu bugün ay bi tatlı maşallah ona bakmaya gittikbi minnoş bi minnoş.. Allah hepimize nasip etsin o günlerii rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.. bende yaza düşünüyorum çalışmalara o zaman başlıycam inşallah o zaman siz çoktan hamile kalmış olursunuz..
nasıl bir duygu arkadasım hissettiklerini yazarmısın
:26:Arkadaşlar merhaba ben Eylül'de buraya üye oldum ama ilk defa birşeyler yazıyorum. Benim gebelik belirtilerim var galiba, 5 gündür midem hafif hafif bulanıyor, midemde yanma var, ayaklarım üşüyor, idrarım çok koyulaştı, belimde ağrı var, kasıklarımda ağrı ve seğirme var, sevdiğim yiyeceklerden tiksinmeye başladım. Bu sabah idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı, beklenen adet günüm bu cuma, cuma sabahı tekrar idrar testi yapıp çizgi yine çıkarsa hastaneye gitsem mi? Bir de çok ümitlenmek istemiyorum, Eylül'de 8 haftalık bebeğimi kaybettim, bhcg değerleri düşüktü doktor bebekte sorun olduğunu söyledi, kafam çok karışık...
canım canını sıkma belırtıler gebelık ama cogu kisıde ııcnde bende pisikolojik olarak yasadım kafana takma hıc dusunme gunlerını sayma bakalım ne olacak baktın olmuyorsun c.tesıye kadar gıt bı kanda baktır derim canım allah gonlune gore versın
canım inşallah hamilesindir.bu arada bende cuma günü adet olmam lazım ama bakalım inşallah olmam.ikimizde aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz.bende 2 gün önce test yaptım ama negatif çıktı.şimdi cumayı ve sonrasını bekliycem.dua edelim hayırlısı.....:26:Arkadaşlar merhaba ben Eylül'de buraya üye oldum ama ilk defa birşeyler yazıyorum. Benim gebelik belirtilerim var galiba, 5 gündür midem hafif hafif bulanıyor, midemde yanma var, ayaklarım üşüyor, idrarım çok koyulaştı, belimde ağrı var, kasıklarımda ağrı ve seğirme var, sevdiğim yiyeceklerden tiksinmeye başladım. Bu sabah idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı, beklenen adet günüm bu cuma, cuma sabahı tekrar idrar testi yapıp çizgi yine çıkarsa hastaneye gitsem mi? Bir de çok ümitlenmek istemiyorum, Eylül'de 8 haftalık bebeğimi kaybettim, bhcg değerleri düşüktü doktor bebekte sorun olduğunu söyledi, kafam çok karışık...
:26:Arkadaşlar merhaba ben Eylül'de buraya üye oldum ama ilk defa birşeyler yazıyorum. Benim gebelik belirtilerim var galiba, 5 gündür midem hafif hafif bulanıyor, midemde yanma var, ayaklarım üşüyor, idrarım çok koyulaştı, belimde ağrı var, kasıklarımda ağrı ve seğirme var, sevdiğim yiyeceklerden tiksinmeye başladım. Bu sabah idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı, beklenen adet günüm bu cuma, cuma sabahı tekrar idrar testi yapıp çizgi yine çıkarsa hastaneye gitsem mi? Bir de çok ümitlenmek istemiyorum, Eylül'de 8 haftalık bebeğimi kaybettim, bhcg değerleri düşüktü doktor bebekte sorun olduğunu söyledi, kafam çok karışık...
kızlar adet bittikten bir gün sonra hamile kalma şansı var mı? o gün sarı bi akıntısı varmış acaba yumurtlama dönemi mi bu?
kızlar bugun ayak bileklerim çok agrıyor ya. dizime dogru kasim da kasiliyor. bugun gün içerisinde 3-4 kere de ayaklarım uyustu. bunu yasayan var mı hiç?
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben burdayım canım
cuma gününü bekliyorumda.paylaşıcak birini arıyorum.adet olmak istemiyorum.ne tuhaf bi duyguymuş ilk kez yaşıyorummm.....sen ne durumdasın...
aynı duygular icindeyiz bu durumda diyorum ya hep en önemlisi normal yasama devam etmek ve beklemek. benim zırt pırt oram buram agrıyor. ama okuyup ogrendikce bazı belirtilerin psikolojik oldugunu ogrendim artık. genelleme yapmaya calısıyorum okuduklarıma bakarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?