Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o kadar da kasma kendini. ilaç içme tabii o çok önemli ama ben çay kahve sigara devam valla.

ama ögrendigimizde çok dikkat edicez di mi subade. ben iyi beslenmeye dikkat ediyorum da kahve çaya hayır diyemiyorum şimdilik.

e tabiki insan bile bile şimdi bile korkuyor içimizde bi can varken allah tiksindirsin inşallah.benim bi arkadaşım 3 yıl bebeği olmadı tüp bebek oldu en sonunda ve şimdi 6 aylık ikizleri var.oda sigara kullanıyordu ama çok dua etti sigaradan tiksiniyim diye ve hiç içmedi şimdi bile içmiyor...bu arada ikizler mütişşşşşş.......

dun günüm gecmeden kantesti yaptırmıştım positif cıkmıştı ama karnımda cok kötu bir agrı var adetim gelecekmiş gibi normal mi acaba

Son düzenleme:

Yaşasın bana cvp vermişsin.. Bu sitede o kadar yeniyimki okudukça bazı terimlere çok gülüyorum . mesela senin bana yazdığın , inşallah tutunmuştur Kuyruklun,, lafı çok hoşuma gitti... Amin diyorum canım.. İnşallah.. Allah herkesin dileğini kabul etsin,, Benim test için 2 günüm kaldı.. Göğüslerde ciddi dolgunluk vardı sanki biraz azaldı gibi, kasık ağrıları da azaldı gibi. Dün rüyamda regl olmuştum bir üzülüyorum ki anlatamam, SAbah uyanınca hatırladım rüyayı. sonra rüya olduğunu idrak edince bir sevinç kapladı içimi.. Uykularım kaçtı meraktan,, Tüp bebek, hem zahmetli, hem maliyetli. hem sabır gerektiren, hemde sonuç garanti etmeyen bir işlem olduğu için meraktan geçmiyor günler.. Ya sabır diyorum..

bugun 5. gunum ve hala gelen gıden yok dun test yaptım negatıf:44:

günaydın kızlar..

dün akşam karnımın ağrısından ölüodum birara kalkıp dr.a bile gitmeyi düşündüm.. ayakta durmak mümkün değildi.. midem ekşiomu yanıomu bide.. karnım belim midem toplu ağrınca dayanılmaz oldu..bugün karnım belim sırtım yine ağrıyor dilerim ağırlaşmaz.. uzayan kremrengi gibi ekru bir akıntım var.. ıslak resmen altım..

olduğunu veya olmadığını öğrenebilsemde şu ağrılarım için dr gitcem walla eğer yoksa normal ağrılar değil yani... bu arada sizlere bişi soracağım.. yaklaşık 15 yıldır adet oluyorum ama yumurtalama zamanlarımda hiç bir ağrı belirti hissetmedim. Genelde adet öncesi 3-4 gün kala asabiyet ve göğüs şişmesindne başka bir belirtim olmaz.. Şimdi bebek yoksa bu kadar acı sancı batma çekmemm normalmi benim sizce??

günaydın kızlar nasılsınız?

Bende 2 gündür kendimde değişikliklerin olduğunu farkettim.Bel ağrım var, kasıklarım ağrıyo kramplar oluyor, birde göğsüme sızı giriyor sanki arada bir.Cumartesi son yumurtlama günümde eğer bu kadar çabuk belirtiler oluşabilir mi acaba ?En son kürtaj olduğum zaman böyle olmuştu.Umarım bende gaza gelipte belirtileri zorla yaşamıyorumdur, inş psikolojik değildirde melek vardı yuvasında.

bazen aşırı stresden yada hava degısıklıgınden yada ilaç kullanıma yada üşütmeye baglı boyle agrılar olabılıyor ben kendımden bılıyorum ama senın için çok farklı bı9 agrıysa bı dr gorun için rahat eder

günaydın canım, öncelikle geçmiş olsun.Ama bence normal değil.Tabi bazen vücut değişiyor, hiç yaşamadıklarımızı yaşıyoruz.Hani bende şöyle olmuştu, kürtajdan sonra ciddi böbrek ağrısı (ben onu bel ağrısı sanıyodum) olmuştu, gögüslerim adetten önce çok şişerdi şimmez oldu, ağrım olurdu öncesinde anlardım, şimdi ağrım adetle beraber geliyor.Ama sen kürtaj olmadın, olsan belki etkilemiştir dicem ama bence değil.Bebek belirtisi gibi

handecim sağol canım iptal ettim ben randevuyu. Sabah lazımdı bana çünkü aç karnına gidip aynı zamanda tahlilleride yaptırıcaktım. Sana söyledim diye hatırlıyodum ama demekki söylememişim. Sağol canım ilgilendiğin için

günaydın kızlar nasılsınız bat e 3 gün kaldı benim de,eğilince,sürekli oturunca ya da esneyince falan karnım fena ağrıyo,sürekli susuyorum ve su içiyorum,ama idrarım sapsarı,göğüslerim,şişti,büyüdü,böyle işte kızlar:79::79:

söyledin cnm ben ne olur olmaz diye aldım işte sana sorayım işini görürmü diye.. yakalrsam yine sabaha alırım cnm...

5 yıl önce kürtaj oldum cnm ama hiçbir ağrım sızım hatta kanamam bile olmadı.. hatta fenalaşana kadar hamile olduğumu bile anlamadım. hep geç adet olcamn herhalde dedim.. korunuyordum çünkü.. göğüslerim belim karnım ağrıpta dün akşami gibi sokakta fenalaşınca anladık sonunca konduramamıştk çünkü ...

inşş hayırlısı ile meleğim geliodur cnm ..

hayırlı olsun diyelim canım. Ben seni hamiş gibi görüyorum ama, belirtilerinde o yönde inşallah bebeğin göbişindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…