öle canım çoğu psikolojik.başta öle olmasını istiyoruz.ama yinede tek yapmamız gereken dikkat etmek her ihtimale karşı melesa ben ilaç içemiyorum göz göre göre yada dikkatli hareket ediyorum.ama kendimide kaptırmamaya çalışıyorum.
ay sorma hele kola çay sigara daha bi çekiyor beni.sanki sonra içemicem şimdiden içiyim gibi.şimdi bile içiyorum.kolamda yanımda az az artık napalım......o kadar da kasma kendini. ilaç içme tabii o çok önemli ama ben çay kahve sigara devam valla.
ama ögrendigimizde çok dikkat edicez di mi subade. ben iyi beslenmeye dikkat ediyorum da kahve çaya hayır diyemiyorum şimdilik.
yarın görüşmek üzere hayırlı haberler alalım inşallah. ben yatıyorum iyi uykuya hepimizin ihtiyacı var canlar iyi geceler.
canım benımmm bende hosgeldın dıyorumm aramızaaa tüp bebek yapmssınız ınsallah tutunmustur kuyruklunn tatlımm hayırlı haberlerle gelırsın az kalmıs az daha sabır canımmm inşallah Allah gönlüne gore verırrr
günaydın kızlar..
dün akşam karnımın ağrısından ölüodum birara kalkıp dr.a bile gitmeyi düşündüm.. ayakta durmak mümkün değildi.. midem ekşiomu yanıomu bide.. karnım belim midem toplu ağrınca dayanılmaz oldu..bugün karnım belim sırtım yine ağrıyor dilerim ağırlaşmaz.. uzayan kremrengi gibi ekru bir akıntım var.. ıslak resmen altım..
olduğunu veya olmadığını öğrenebilsemde şu ağrılarım için dr gitcem walla eğer yoksa normal ağrılar değil yani... bu arada sizlere bişi soracağım.. yaklaşık 15 yıldır adet oluyorum ama yumurtalama zamanlarımda hiç bir ağrı belirti hissetmedim. Genelde adet öncesi 3-4 gün kala asabiyet ve göğüs şişmesindne başka bir belirtim olmaz.. Şimdi bebek yoksa bu kadar acı sancı batma çekmemm normalmi benim sizce??
günaydın kızlar..
dün akşam karnımın ağrısından ölüodum birara kalkıp dr.a bile gitmeyi düşündüm.. ayakta durmak mümkün değildi.. midem ekşiomu yanıomu bide.. karnım belim midem toplu ağrınca dayanılmaz oldu..bugün karnım belim sırtım yine ağrıyor dilerim ağırlaşmaz.. uzayan kremrengi gibi ekru bir akıntım var.. ıslak resmen altım..
olduğunu veya olmadığını öğrenebilsemde şu ağrılarım için dr gitcem walla eğer yoksa normal ağrılar değil yani... bu arada sizlere bişi soracağım.. yaklaşık 15 yıldır adet oluyorum ama yumurtalama zamanlarımda hiç bir ağrı belirti hissetmedim. Genelde adet öncesi 3-4 gün kala asabiyet ve göğüs şişmesindne başka bir belirtim olmaz.. Şimdi bebek yoksa bu kadar acı sancı batma çekmemm normalmi benim sizce??
günaydın kızlar..
handecim sağol canım iptal ettim ben randevuyu. Sabah lazımdı bana çünkü aç karnına gidip aynı zamanda tahlilleride yaptırıcaktım. Sana söyledim diye hatırlıyodum ama demekki söylememişim. Sağol canım ilgilendiğin için
günaydın canım, öncelikle geçmiş olsun.Ama bence normal değil.Tabi bazen vücut değişiyor, hiç yaşamadıklarımızı yaşıyoruz.Hani bende şöyle olmuştu, kürtajdan sonra ciddi böbrek ağrısı (ben onu bel ağrısı sanıyodum) olmuştu, gögüslerim adetten önce çok şişerdi şimmez oldu, ağrım olurdu öncesinde anlardım, şimdi ağrım adetle beraber geliyor.Ama sen kürtaj olmadın, olsan belki etkilemiştir dicem ama bence değil.Bebek belirtisi gibi
söyledin cnm ben ne olur olmaz diye aldım işte sana sorayım işini görürmü diye.. yakalrsam yine sabaha alırım cnm...
günaydın kızlar nasılsınız bat e 3 gün kaldı benim de,eğilince,sürekli oturunca ya da esneyince falan karnım fena ağrıyo,sürekli susuyorum ve su içiyorum,ama idrarım sapsarı,göğüslerim,şişti,büyüdü,böyle işte kızlar:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?